Az egész éves magyarországi édesvízihal-fogyasztás 70 százaléka a karácsonyi időszakra esik – mondta Magos Zoltán, a Pesti Vigadó Étterem séfje vasárnap az M1 aktuális csatornán.

A séf elmondta, hogy Magyarországon a karácsonyi menü általában pulykából, halászléből, töltött káposztából áll. Hozzáfűzte, gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sziha
Ad 1.: a halaszat korlatozva van, jol kiba...bralt a halevo reteggel a kormany.
Ad 2.: a csirkefarhat akcios, nem a ponty (es ez nem is fog valtozni, mig lorike nem vasarolja fel a Duna es a Tisza magyar szakaszait.)
Eladott Ország
Mert év végére gyűjti össze az év közben elúszott pénzét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.