Mindenkitől, aki az ünnepeket megelőzően, alatt és a jövő év elején külföldre utazik, fokozott óvatosságot kérünk – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap, Dunakeszin tartott sajtótájékoztatóján.

A tárcavezető arra kért mindenkit, hogy regisztráljon a konzuli szolgálat honlapján, és ne csak az országot, hanem a tartózkodási helyül kiválasztott várost is jelölje meg. Kiemelte: a minisztérium, valamint a külképviseletek, a nagykövetségek és a főkonzulátusok is 24 órás ügyeletet tartanak.

Szijjártó Péter emlékeztetett arra, hogy az Egyesült Államok külügyminisztériuma az esetleg terrorakciók miatt óvatosságra intette Európába látogató polgárait, illetve az Europol is figyelmeztetést adott ki, amely szerint nagy valószínűséggel újabb támadásokat tervez elkövetni Európában az Iszlám Állam nevű terrorszervezet.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sziha
A legnagyobb terrorcselekmeny, ha te es a csuti gazadad elkezdtek kampanyolni valaki/valami mellett...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Miért jelöljem be a tartozkodási helyemet ,,vazzze ?? Talán "like "-olni akarod,,,Lófejű ?
kamazuka
Háááááát a pénzemre csak tudtok vigyázni!
Előre küldtem, ,mint maszájok,az asszonyt,van e oroszlán az új területen?.Ha megfialva ér vissza nincsen, ha sosem látom,ez a realitás,akkor oda nem megyünk!
laja70
Ilyen külügyér helyében én is tartanék a terrortól!
papa.49
Szergyártó mostanába nem menj Romániába, még megszabadítanak a tökfejedtől, és milyen drága most a virág)))))))))))
Lackó50
Azért mert őt már mindenütt útálják, még nem biztos, minden magyar veszélyben van. (Bár ha általánosítanak, akkor előfordulhat) Nekem inkább az a gyanúm, hogy az Orbán leányka idegenforgalmi elképzelései mellett korteskedik, hogy lehetőleg mindenki itt Magyarországon nyaraljon. Mert itt aztán biztosan nincs terror veszély. Mi nem bántottuk meg azokat a csúnya arabokat. Soha egyetlen magyar katona nem harcolt keleten ellenük.
kukac50
Terror veszély Magyarországon a legnagyobb! Éhhalálra -fagyhalálra ítélték Fideszesék a szegényeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.