Továbbra sem tudni, hogy miért kerülhet másfélszer annyiba a kormány ajándéka a nyugdíjasoknak. Tállai András miniszterhelyettes viszont a kérdésre nem adott választ a Hír TV híradójának, azt viszont elmondta, hogy szerinte akár a tízezres ajándéktól többet is lehetne adni: – Nem tartom soknak, mert a magyar gazdaság teljesítménye lehetővé teszi, a költségvetési bevételek, hogy akár a tízezer forintot vagy a tizenötezer forintot tudja finanszírozni az állam. – Korábban azt mondták hogy azért nem a magyar posta kézbesíti, mert az drága. Ez a megoldás nem drága? – Már melyik? – Az, hogy 10 helyett 15 ezerbe kerül majd. – Nem arról szól, hogy ez drága. Hanem az, hogy ezt az emberek kapják, és az embereknek lesz ezzel több, jobb. Nem azt kell vizsgálni, hogy valami költséges vagy nem költséges, ha egyszer az állam tudja biztosítani, és a költségvetés, úgy, hogy ez nem okoz finanszírozási problémát. Akkor miért ne adhatná a kormány oda? – fogalmazott az NGM miniszterhelyettese.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Olyan sötét mint a bányásztrikó !
Persze nem egyedüli, sokan vannak, Kósa Rezsi Szilárd ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Horizont: Nagyon pontosan leírtad. Nincs kiút. :(
quadrocopter
Igazi rezsimnyalogány ez a nanoagyu, NAV vezérnek pont megfelel.
F_Viktor
@Horizont: @nemkati: Szerintem ez a Takony (is) megértette a kérdést, csak bajban volt a válasszal, mert ezek csak a gazdaállatot merik mantrázni, vagy azt mondják, ami a gazdaállatnak megfelel.
Viszont egy nem előre betanult kérdés-feleltre már rizikós lehet a válasz, ezért inkább mellébeszélnek, eljátszák a hülyét, vagy megfutamodnak.
nemkati
@F_Viktor: Ennek a Tállainak nem kell eljátszani. :)
Fradigege
Azért kerül annyiba, amennyibe, mert: Csak!
papa.49
@Peller Anikó: Igen ennyire hülye a hájastálas elvtárs, tudod a pálinka rossz hatással van az agysejtekre, ez egyébként már látható a hazugovicson is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.