Augusztus óta új gyártója volt a Maradj talpon!-nak, aki a korábbi, tapasztalt stábtagokkal dolgozott együtt. A legutóbbi forgatási napon mindenki repült – írja a Bors.

A korábbi gyártó a Show & Game nevű cég volt. Az ő munkatársaikat már nyáron, egyesével megkereste az új gyártó cég, hogy ajánlatot tegyen nekik. A tapasztalt tévések azonban ragaszkodtak a vezetőikhez, így, mivel az idő is szorított, a korábbiak vitték végig a fogatásokat az őszi etapon.

A nagy meglepetés az utolsó forgatási napra ma­radt. Miután rögzítették a december 23-i, az idei esztendőre utolsónak szánt adást, váratlanul megjelentek a gyártó cég új munkatársai. Az elmúlt hónapokban ezek szerint azon is dolgoztak, hogy teljesen új stábot toborozzanak. Ekkor már a korábbi megbízott vezetőknek és mindenki másnak mennie kellett. Velük folytatódtak a januári etapok felvételei, és elég nagy fejetlenség alakult ki, hiszen az évek alatt összeszokott stábot nem nagyon tudták pótolni az újak.

Az Apropó Média augusztus óta gyártja a műsort. Az MTVA a megrendelő, a gyártó cégtől megrendeli a műsort. Hogy a gyártó cég kikkel dolgozik, az az ő döntésük

- nyilatkozta Gundel Takács Gábor.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Gundel megfogta a játék lényegét - maradj talpon... - a játékostársak meg mehetnek a süllyesztőbe. (Mondom ezt Gundel felé kritikusan annak ellenére, hogy kedveltem őt - de hogy nem csapatjátékos, az biztos.)
justhpeter
Lassan már a csapból is Gundel fog folyni.
Fradigege
Megy a taposás. zsideszes zsideszesnek farkasa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.