És küldik haza, a saját országukba. Szinte felfoghatatlan mennyiséget, 274 milliárd forintnál is többet. Az 72 felcsúti stadion.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@wagabund: Így kell szétlopni egy országot és ez sajnos Antall sara, a többi csak asszisztál a szarhoz, persze jópénzért!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..." A legtöbb pénz, 208 millió dollár Romániába ment,
123 milliót utaltak Németországba,
91 milliót Szlovákiába,
72-t Kínába,
65-öt Szerbiába,
48-at Franciaországba és
33-at Ukrajnába.
Hihetetlennek hangzik, de 5 millió dollárt elutaltak Magyarországról Indiába is tavaly, Japánba 6 milliót, Jordániába 2 milliót és a Világbank számai szerint 23 milliót Nigériába is."...

Magyarország jobban teljesít!...vagy a bevándorlók?...vagy..hogyisvanez?..
lópicigáspár
@wagabund: Így kell szétlopni egy országot és ez sajnos Antall sara, a többi csak asszisztál a szarhoz, persze jópénzért!
Levendula
@lópicigáspár: És mennyit visznek ki vonaton... nylon zacskókban... Unión belül egyik országból a másikba...
karma1
Nekem borzasztoan teccik ez a cikk! Arulja mar el nekem valaki, hogy ki az a 460 ezer BEVANDORLO, aki itt MUNKAT - jol fizetot, nem akarmilyet! - kapott, es meg haza is tud kuldeni az eredeti hazajaba...

Es tessek mondani, ez az igencsak szemleletesre sikeredett cikk miert nem emliti meg, hoigy az a tobbszazezer - egyes szamitasok szerint mar majdnem egymillio - magyar, aki kiment dolgozni, es egyfolytaban kuldi haza a penzt, AZ HOL VAN EBBOL A FELSOROLASBOL???

@lópicigáspár: Picikem, most az eccer egyaltalan nem ertunk egyet ebben a dologban. AKik ma Magyarorszagon annyit keresnek, hogy haza tudnak kuldeni penzt, tegyek!
Az a penz, ami az adozasuk, TB-juk, a lakberbefizetesuk, szamlaik, kajavasarlasaik , ruha-, es egyeb vasarlasaik utan maradnak a zsebukben, bizony azzal a penzzel azt csinalnak, amit akarnak. Ugyanigy teszek en is: megkeresem a penzem, kokemenyen leadozom utana, tovabba megfizetem a 15 %-os AFA-t mindenre, kajara, benzinre, telefonszamlara, barmire, es ami penzecske marad ezutan a zsebemben, azzal bizony azt csinalok, amit akarok. Ha tetszik, papirrepulot csinalok belole, vagy csokit veszek rajta, esetleg totalis hulyesegre is elkolthetem, mert AZ AZ ENYEM. En viszont ennek a penznek egy jo reszet hazakuldom, segitem az unokahugom egyetemi tanulmanyait, most peldaul 2 megszorult regi osztalytarsamnak kuldok haza komolyabb osszeget.
Ha en ezt a penzt a ladafiaba raknam, Ujzeland akkor se lenne gazdagabb egy fillerrel sem, mert nem rakom bele a kereskedelembe, de ez az en dontesem.
Mondom, mar csak arra vagyok kivancsi, hogy hol bujkal ez a 460 ezer ravaszdi migrancs...
Inkabb a Romaniaba, Karpataljara meno ingyen-nyugdijakat kene ujratargyalni, mert ezt viszont az allam szorja ki a Ti zsebetekbol, a Ti beleegyezesetek nelkul. Engem ez sokkal jobban idegesitene.
eszegfu
Első olvasatkor ez sok pénznek tünik... kb. 203 milliárd Ft-nak felel meg. A külföldön dolgozó magyarok pedig 1000 milliárd Ft-ot utalnak haza (a hazai termelés 3 %-át), tehát az egyenlegben még mindig több a kapott, mint a kifizetett pénz. Persze feltételezve, hogy a külföldre utalt pénzeket már leadózták M.o-n.
1magyar
A gazdag migránsok küldik el innen a pénzt?
36
Na, mi van liberálisok? A munkaerő és a tőke, szabad áramlása is baj már?!
Vagy a liberális, nem küld haza pénzt a szüleinek, itthonmaradt családtagjainak?
lópicigáspár
@karma1: Egy apró momentumról feledkezel meg. Privatizáció, majd az ország stratégiai iparának külföldi kézbe átjátszása. Ha ezt anno Antall nem viszi végbe, ezek a pénzek itthon maradnának.
nyanya001
Igen, itt van mindjárt a megélhetési Andy Vajna bevándorló aki
milliárdokat lapátolhat ki a közpénzből Orbán segedelmével !
wagabund
@karma1: továbbra is nagyon szarul írsz, mert olvahatatlan...de amúgy minden szavad igaz!

nálad a pont.
karma1
@wagabund: En nagyon szepen irok, teljesen kiirt , kerekded betukkel, es tudom, hogy Te vagy olyan ertelmes, jo agyu fijju, hogy mindenkeppen megerted, amit irok...:o)))
A dicseretet nagyon koszonom, de valoban igy teszek...:o))
karma1
@lópicigáspár: Sajna, ebben most nem ertunk egyet, de ez nem baj...:o))) Egyebkent el nem tudom kepzelni, hogy hogy jon ide a privatizacio, ha valaki peldaul jo szakember, vagy eppen orvos, akkor lehet olyan magas fizetese kozalkalmazottkent is, hogy abbol tamogassa az eredeti hazajaban lako rokonait. Angliaban kapitalizmus van, privat cegeknek dolgoznak az ottani magyarok, megis boven hazakuldik a felesleges penzuket, ami nelkul a hazai fogyasztas a beka segge alatt lenne, mert a kozmunkas berbol megelni sem lehet, nem hogy koltekezni otthon, es ezzel fellenditeni a hazai gazdasagot.
Aggodjatok inkabb sokkal jobban azert, hogy mit offshore-ozik a magyar uj oligarcha rendszer, mert igazabol az viszi ki a penzt. Ugyanis az uj oligarchak NEM a produktivitasuk utan keresik a penzuket, hanem rengeteg kozpenzt nyulnak le az emberek adojabol, es az vesziti el a kezuk kozott a kozpenz jelleget, valik meszaros maganvagyonava (peldaul), es o viszi ki Horvatorszagba, amin nyaralot, yachtot vesz, na meg kulfoldi bankszamlakat hizlal a sajat disznai mellett. (Jo, tudom, hogy kinek a penzet fektetgeti be, de a lenyegen az sem valtoztat. Az offshore kamu cegekbe kimenekitett penzek hianya teszi sokkal labilisabba a magyar gazdasagot, mint Todescu Romaniaba hazautalt 20 ezer forintja...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.