Folytatják az ország legértelmetlenebb autópályáját, pedig még az sem biztos, hogy a horvátok megépítik a másik felét. Óriási kiadások, csekély bevételek várhatók. Folytatódhat Magyarország történetének legüresebb és legdrágább autópályájának sikersztorija. Az M6-ost ugyanis folytatni tervezi a kormány. Napi 1200 autónak 48,7 milliárd forintból építhet utat az ország. Ahol nem presztízsberuházásból épülnek autópályák, ott napi 8000-10000-es meglévő forgalom alatt fel sem merül 2x3 sávos sztráda építése. Csak összehasonlításképpen: az 1200 autó olyannyira kevés, hogy még egy rendesen kihasznált, 2x1 sávos főúton is jóval nagyobb a forgalom.

(Forrás: 444.hu, Cefi által)

FinTechRadar 2.0 konferencia - van már jegyed?

Témáink: PSD2/Mobilfizetés, Adatbiztonság, UX, Big data, Állam és fintech, Insurtech. 2 nap, 30 előadó és válaszok a fintech aktuális kérdéseire október 17-18-án a Sugár Moziban.

Program és jegyvásárlás →

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lényeg, hogy a fideszes oligarcha gazdagodjon és a rengeteg hivatal és szervezet nagy pénzért monitorozzon. A keményen dolgozó kisemberről, majd úgyis lenyúzzák a sokadik bőrt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél