Az atv.hu értesülései szerint Kövér László miatt nem a kormányhivatalnokok kézbesítik a nyugdíjasok ajándék Erzsébet-utalványait. A házelnök „nonszensznek” nevezte azt az ötletet, hogy a kormányhivatalok dolgozói kézbesítsék a kormány ajándékát a nyugdíjasoknak, ezért ezt a meglátását “megosztotta megfelelő helyen is”. A lap információi szerint Kövér azért fúrta meg a tervet, mert a felesége is kormányhivatalban dolgozik,A házelnök feleségének keze van a dologban.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Egyre inkább olyan érzésem van, hogy a csúti rinocérosz lefújja az egészet és szokásáhopz híven másokra kezd mutogatni!,
karma1
Szoval vegyuk ugy, hogy koverlaca nem szeretne, ha a nejenek kellene vegigcsoszognia az osszes szigetszentmiklosi nyugdijason, es csak ezert furta meg a kozalkalmazotti kezbesitest.
Szoval a felso politikaban annyi hulye ul, hogyha nincs kezzelfoghato bizonyitek valamire, akkor az nincs is, nem is foglalkoznak vele...
Zeta
@karma1: Legalább változtattak, sok esetben, még akkor sem.
Most nem Fletó a hibás? Biztos,?
silber13
Egyre inkább olyan érzésem van, hogy a csúti rinocérosz lefújja az egészet és szokásáhopz híven másokra kezd mutogatni!,
glorianna
Khm... az is elég rémes, hogy egy idiótaságon csak ilyen "közvetlen ráhatással" tudnak módosítani, de az még sokkal rémesebb, hogy bármelyikünk hihetőnek érzi a történetet: potentátné macerásnak látta a teljesítést, tehát megfúrta, természetesen potentát-férj segítségével, mégpedig a legmagasabb fórumon.
bakegya
Az "ERZSÉBETET" -utalvány után a JÁRAI jön majd az adót besöpörni???-MERT HOGY ADÓKÖTELES EZ AZ orbánszemetelő papiros is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.