A Burgenlandban dolgozó – például Sopronból vagy Pornóapátiból naponta ingázó, akár rövidebb-hosszabb időre, esetleg véglegesen kiköltöző – magyaroknak nagyon nem lett volna jó Hofer győzelme.

(Forrás: Budapest Beacon)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az osztrákok csak olyan területen foglalkoztatnak vendégmunkást ahol az előírt bérminimumért osztrák nem csinálná.Sajnos a Hofer féle populistákra a törvény nem csap le, pedig egyre többet hallani arról, hogy az FPÖ még a plakátragásztást is vendégmunkásokkal, ráadásul feketén intézte. A vendégmunkásokat az osztrákok többnyire bejelentik mert nagyon szigorú az ellenőrzés.
papa.49
Más nép, más mentalitás, mint a magyar...
Erre elmondok egy nagyon régi történetet, az NDK. időkből a kint dolgozó magyarok között terjedt, a német fiatalt megfogták a rendőrök gyorshajtásért már 3 x, most is lyukasztottak egyet a jogsiján, panaszkodik a következőnél elveszi a rendőr a jogsiját, mondják neki a magyarok, jelentsd be hogy elveszett, és kérjél újat, ha kérdezik volt-e lyukasztás mond hogy DEHOGY VOLT, erre a német ezt nem lehet csinálni, ez csalás!!!Tudomásom szerint a kint dolgozók közül ezt többen meglépték, egy biztosan a sógorom!!!
Csak ennyi a különbség a németek, és a magyarok mentalitása között!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél