Súlyos, valamennyiünket érintő kérdést feszegetett a parlamentben az ország legjobb orgánumú férfiembere, a KDNP sztárja, Harrach Péter. Az internetes kommentekről szólt. Címszavakban. Alpári stílus! A másik ember gyűlölete töményen. Ennek a kezelésére valamit tenni kell! De érdemes meg is hallgatni, mert a FULL HARRACH EXPERIENCE-t az írott szó nem tudja visszaadni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Nekünk meg belöled, vén bégetö csuhás !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eszegfu
Bevallom: számomra ez jó hir! Igy tudom, hogy legalább olvassa/olvassák a kommenteket, ezért szürhette ki az "alpári stilust".:)
szaboria1
Nekünk meg a más párton megélhetési nyugdíjas képvíselöitökből.
volvós
Nekünk meg belöled, vén bégetö csuhás !!!
karma1
A video olyan jol sikerult, hogy nem lehet megosztani a Feszen... hihi...:o))))
nezelodo
Hát Péter bá' sajnálatos módon a pártcsaládjába tartozó vezető politikusok most összevonják a szemöldöküket! Muszáj volt ezt a képükbe vágni a kommentelőkre fogva az úri stílusukat? Még a végén nyugdíj lesz a vége, de a létra is kijárt már ilyesmiért a kocsi tetejére!
Köb Jani
Ha egy kereszténydemokratának a Kommentek- ből az alpáriság jön le, akkor az agy:, egy része már nála nem működik, de ez minden egyes politikusnál már ki is mutatható. Kósa meg már azt sem veszi észre, hogy a nyugdíjasok őt már észre sem veszik...
papa.49
@volvós: Nem volt ez ,,csuhás,, életében csak mszmp. tag!!!
Egyébként nekem meg az ilyen töpörödött törp, ördögökből van teljesen elegem, azt hiszi hogy ő fújja a passzátszelet, hát nem legfeljebb ha megfingatjuk, akkor fog szelelni a ,,halk szavú rém,,!!!
bakegya
SZÁJKOSÁRGYÁRTÓ SEGÉDESZKÖZ CÉGET INDÍTOK-csakkk írja meg a vén buldog a befogadó nyilatkozatot,HÁNYAT RENDEL,A SZERZŐDÉST ÉS AZ ÁLLAMI TÁMOGATÁST A BANKSZÁMLÁMRA KÉREM 20 MILLIÁRD,de lehet több is,ha BRÜSSZELBE IS KELL SZÁLLÍTANI.
Aki Én
Teljesen igaza van. A híveik annyira alpáriak és gyűlölködők, hogy arra nincsenek szavak. Ha kell savaznának, koncolnának, gyilkolnának. A vicc ebben az egészben az, hogy mindezt a hit és szeretet nevében.
A parlamenti stílust inkább hagyjuk.
De mi köze ennek a kreténnek a kommentelőkhöz???
Ha meg figyeli, inkább tanuljon belőle.
Yeromos
Így is van azt a sok kommunista balliberális kommenttelőt le kell tiltani, nehogy már leírják a véleményüket, folyton kormány ellenes propagandát fejtenek ki, ez felháborító, ilyet nem lehet egy Orbán féle demokráciába megengedni.
Be kell írni az Alkotmányba, hogy csak a FIDESZ bérkommentelői írhatnak, azok legalább nem írnak alpári stílusban (pl. bringás és tettes társai) és mindig mindennel megvannak elégedve.
lópicigáspár
Hallott ez már valaha egy bajer vagy egy dojcstompi szösszenetet? Vagy abból indult ki?
RonaGyuri
@volvós: helyettem is szóltál!
Kezdik kimutatni a foguk fehérjét, már minden már lepattogzott, Kövér köteles Laca már attól is hisztirohamot kapott, hogy kérdezni merészelték!
elnyomott
Ha elege van az ocsmányságokból, akkor kezdje a nagytakarítást a Parlamentben!
Azóta van ilyen éles gyűlölet ember és ember között, amióta szítva vannak az indulatok a nagy szabadságharcos által. Aki a saját népe ellen vívja a harcát!
Veleda
Nem tudja a Harrach, miért haragszik a sok kommentelő. Egyszerű a képlet: miattatok.!
lampa laz
Ha nem lenne olyan zavaros, iszapos, üledékes az agyvíz a fejedbe, tán meg is értenéd, de ez a rémes katyvasz nem engedi..., de nyugi, abban a szép nagy házban sokan szenvedtek ettől a rettenetes kórtól. A gazdaállat folyamatosan fenntartja köztetek ezt az állapotot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.