Az ATV értesülései szerint Kövér László fúrta meg azt a fura ötletet, hogy a kormányhivatalnokok kézbesítsék az év végi hajrában azokat az utalványokat, amikkel a kormány a nyugdíjas választók szavazatait próbálja megvásárolni amiket a kormány a nyugdíjasoknak ad. Forrásaik szerint Kövér "nonszensznek" nevezte az ötletet, és ezt a meglátását "a megfelelő helyen is" megosztotta. Kövér nem magától volt ennyire belátó. Neje a szigetszentmiklósi járási hivatal vezetőjeként maga is kormányhivatalnokként dolgozik, így a házelnöknek első kézből származó értesülései lehettek az ötlet ostobaságáról.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Örülök, hogy a felesége jobb belátásra téritette...az viszont levon az értékéből, hogy az asszonynak is a munkahelye miatt kellett volna kézbesitenie a küldeményt...
Edmond Dantes
Orbán felesége is helyre rakhatná már az urát.
Eladott Ország
Arany egy bajúszkirály, megmentette anyucit és munkatársait, hogy felcsapjanak angyalkának és kipostázzák a "csirkefarhát" utalványokat. Csak egyetlen kérdésem van így, a végére. Mióta dolga a házelnöknek, hogy a kormány
nevében bejelentsen akármit is? Miniszter lettél? Vagy kormányfő? Mire gyúrsz, Laci? Te leszel a
miniszterelnök, a személyiségzavaros meg elmegy köztársasági elnöknek? Gyanús vagy te,
mondjuk nem tegnap óta.
varrólány
Most már a postások feleségei emlegetik a drága elnöknét!
Vihették volna a képviselők az utalványokat házhoz, legalább tudnák kiket képviselnek . Vagy már ők sem ereszkednek le a néphez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.