Kövér László: Ezt hogy tetszik képzelni? Azt mondtam, hogy nem. Erre hátulról az orrom alá dugja a mikrofont. Ez ön szerint milyen viselkedés? A Mandiner munkatársa, Bakó Beáta arról szerette volna kérdezni Kövér László házelnököt, hogy milyen hatással van rá a hatalom. Másokat is kérdezett ugyanerről, nemcsak a házelnököt. Mindezt a nyilvános sajtófolyosón tette, de Kövér meglehetősen indulatosan, fojtott gyűlölettel a hangjában, elég ijesztően kioktatta, hogy még itt sem kérdezhet tőle. Íme (a videó végén van a jelenet) Sehol nem írnak olyat, amiről Kövér beszél Megtettük: tanulmányoztuk az EP sajtószabályzatát. E szerint sehol nem tiltják, hogy ne lehetne mikrofont dugni egy képviselő orra alá a nyilvános területeken.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Bringás: Írod:
"Egy tahó, paraszt majom beégett!"

Te szerencsétlen tökkelütött gerinctelen féreg, az a "tahó, paraszt majom" a te fajtársad, a mandiner riporterével folytatott párbeszédet a ge@i köteles!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Aztán te félkerekű féleszü lánctalpas majom !!! te mi a bánatos f...szért jössz ide a kultúremberek közé ugatni???,menj és ragadj a viktor szopkin ánuszára vagy pippantsd le !!! addig is kussba leszel míg tele a szád!!! büdösbogár!!!
Eladott Ország
Példaképem az anyaságban (mindenkinek más, ugye), a hanyatló Nyugatban és a kényszeres kommunistázásban (igen, Kövér Lászlóra gondolok néha meg ­megállva) egy ideje – leginkább évek óta, mióta a fülkeforradalom áporodott szele pofán csapta és feljuttatta az uborkafa csúcsára – úgy viselkedik, mint aki folyamatos, de legalább szándékos
szereptévesztésben él. Amennyiben rendszeresen összetéveszti az országnak házát, parlamentjét, köztiszteletre igényt tartó intézményét a saját tulajdonú és használatú lakásával, házával. Ezért aztán úgy gondolja ő, hogy ha otthon nyugodtan a nappali közepére lehet hugyozni, legfeljebb anyu ejnye bejnyézve kioszt egy ­két sallert és kokit, akkor lehet a melóban is ugyanezt csinálni – lehetőleg rászarni a közös asztalra – házmesterkedés címszó alatt. És oda azt lehet beengedni és kilökdösni az ajtón, akinek nem tetszik a pofája. Sőt, folyamatosan lehet óbégatni is, hogy ez itt nem átjáróház, nem zsibvásár, hogy mindenféle népek szabadon jöjjenek menjenek, megállítsanak, kérdezgessenek, esetleg mikrofont nyomjanak az ember arcába. Nem miközben a budin ül a Nemzeti Sporttal, hanem az arra szigorúan kijelölt helyen.
quadrocopter
Kovér! " „Szép öcsém, be nagy kár, Hogy apád paraszt volt s te is az maradtál.” (Arany János)
bence
@Bringás: ! Megpróbálok lépést tartani Veled !
human
1. Hogy hatott Kövérre a hatalom, arra Kövér megadta a választ a viselkedésével.
2. Kövér miatt nem aggódom. Nemsokára elviszi az agyvérzés.
mariaberta
Kövért a gyűlölet élteti és abba fog belehalni. Ilyen ocsmány pasas ritka a magyar közéletben és ez a parlament elnöke? Szégyen és gyalázat. Lemehetne már a saját pincéjébe és a másoknak ajánlott, de ebben az esetben saját kötelét felhasználhatná egy nemes célra. Kitalálhatják mire gondolok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.