A fideszes házelnököt annyira felhúzták a Mandiner rámenős (?) újsáírói, hogy a házszabályok további szigorításával fenyegetőzött.

A sajtó munkatársai arról faggatták a honatyákat, hogy megváltozott-e a jellemük a hatalom következtében. Nagyjából mindenki készségesen válaszolt, Kövér László viszont éktelen haragra gerjedt.

Az alábbi párbeszéd látható a videón 3:50-től:

Kövér László: Ezt hogy tetszik képzelni? Azt mondtam, hogy nem. Erre hátulról az orrom alá dugja a mikrofont. Ez ön szerint milyen viselkedés?

Mandiner: Ez a sajtófolyosó, és talán szabad kérdezni.

Kövér László: Nem, nem szabad. Azt mondom, hogy nem, az nem szabad, sehol a világon. Tessék tanulmányozni az Európai Parlamentnek a sajtószabályzatát, és ott meg tetszik látni, hogy mi a rend Európában.

Mandiner: De ez a magyar parlament. Ön tetszett levetetni az EU-s zászlót a Parlamentről.

Kövér László: Ez azt jelenti az önök felfogásában, hogy még szigorúbb szabályok lesznek, mint amilyenek eddig voltak.

- "válaszolta" a házelnök arra a kérdésre, hogy rá milyen hatással van a hatalom.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Te lépten-nyomon kommunistázó, balliberálisozó szemétkupac! A Mandiner a legjobb indulat mellett sem nevezhető ellenzéki lapnak, bár kétségtelen, hogy a színvonala felülemelkedik a Stefkák, Gajdicsok és G. Fodor Gáborok szervilizmusba süppedt trágyadombjain. Mi a f*sz ez a újratöltött párttitkár tempó, ez az ideggyenge, síri hangú fenyegetőzés? Hát mit képzelsz te magadról, Kövér? Az újságírók nem az ivócimboráid (bár egy magára valamit is adó csehóban ezért a dumáért úgy csaptak volna nyakon egy szívlapáttal, hogy a bajuszod a bokádnál landol), nem is az unokáid, vagy a fiaid, lányaid, hogy ilyen stílusban kérj ki magadnak bármit is és nevelő célzattal, moralizálva szívatgasd őket.

Te gyáva emberszerű, akibe annyi méltóság nem szorult, mint egy nemzeti szalaggal átkötött szarcsimbókba! Marha nagy bátorság és férfiasság kell kiügetni a sajtófolyosóról, majd az ajtóból sértődötten és vérben forgó szemekkel visszaugatni, hogy neked nem szabad kérdéseket feltenni. Mert ki vagy te, hogy téged nem lehet kérdezni? Mitől rettegsz, mitől vagy paranoiás? Nem a lopásról kérdeztek kivételesen, a titkosított köpénzekről, Rogán helikopteréről, hanem arról, hogy milyen hatással van rád a hatalom. Hát megválaszoltad, bunkókám! Ilyen hatással van rád.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maxipocak
Nem kívánom rabolni a kommentelők idejét. Kövér László a kommunista qrva anyádat. Tőlünk lopod az időt és a pénzt! Tőlünk kaptál mindent! "Ceterum censeo..."
nezelodo
Látom, divatba jött a másikat senkiházinak hívni mert kérdezni merészel ettől az őskomcsitól! Ismertem valakit aki a rendszerváltáskor azzal vádaskodott, hogy nem vették fel az egyetemre a Kádár rendszerben, mert csendőr volt valaki a rokonságában. Sajnos reflexből visszakérdeztem, hogy ha nem lett volna a csendőr a rokon, akkor lett volna-e érettségije, meg ettől a ténytől több esze a tanuláshoz? Na én is, meg a rég meghalt apám is "senkiházi lett", ennyi válaszra futotta a fideszes gyökér zsenialitásából.
bence
Uram Isten ! Ennél a kövérnél nagyobb böszmét nem hordott még föld a hátán ! Mégis kinek képzeli ez durung magát ? Az ATYAÚRISTENNEK ?! Na ne már ! Hol van ez attól ?! Egy iskolázatlan senki , aki mindent az MSZMP - től kapott ! Ennyire nem lenne szabad visszaélnie az általuk kapott hatalommal !
bence
@magyarbakancs: ! Ne urazd ezt mocskot ! Ez egy utolsó féreg , aki az urak közelébe sem mehetne !
bence
Remélem , nem ez fog az illemtanról előadást tartani ?! Ha valaki , hát akkor ő aztán tanulhatná az illemet ! Mondjuk , hogy hogyan illik egy hölggyel viselkedni ! Attól félek , nincs annyi esze , hogy ezt képes legyen megtanulni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.