Ha már elkerülte a figyelmeteket, hogy kilépjünk ebből a balliberális, demokratikus, biztos, hogy sorosos és gyurcsányos egyletből, akkor várom a javaslatokat, hogy járassuk le, tapossuk a földbe – ez mindig bejön! – az egész szervezetet és főleg követeljük kivont karddal, hátrafelé nyilazva, ha kell, hogy vonják vissza a dehonesztáló kijelentéseket a V4-ek vezérhajójáról, a kelet bástyájáról!

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Ez a cikk a magyar butításpolitika tesztoszteronja!
Már a pisai(kis p-vel) ... kiakadtam.
Veleda
ha megfelelően képzett szakemberek írnák a tankönyveket, ha megfelelően képzett hozzáértő emberek írnák a tananyagokat ha nem a Rózsikák irányítottak volna 4 éven keresztül, na akkor talán!
Szétcseszték az oktatást (is) be kellene már látni. Még Észt ország is megelőz bennünket!
Minek kell 4 évente szétbombázni mindent?
A gyerekekkel nem kisérletezni kell, hanem oktatni. A pedagógusoknak nem a portfólióval kellene rugózni, hanem a gyerekekkel foglalkozni kevesebb óraszámban és hatékonyabban.!
karma1
@Mirabilis: Lehet, hogy a szovegertes miatta (is) zuhant ekkorat??? Szegyen ez, amikor a magyarok tudasszintje arra kvalifikalt egy csomo tudost, hogy Nobel-dijakat kapjanak, kiveteles uj felfedezeseket tegyenek.

Ha masert nem, azert kellene magukat csipkedni, mert ok ugy gondoltak, hogy kulfoldieknek teszik nagyon vonzova, jo penzert az egyetemi oktatast. Az mar nem is zavarja oket, hogy egyetlen magyar egyetem sincs benne a legjobb 100 europai egyetem kozott...Mit akarnak igy eladni? Szinvonalas oktatast nem, az biztos.
Es a beketuro pedagogusok most bekesen turik, hogy az egy KLIK helyett 58 legyen a nyakukon.
quadrocopter
A cikk grafikonja egyértelmű, nincs miről mesélni!
karma1
@Mirabilis: Kulonben megmutatnad, hogy Matrai Anna hol emleget 2012-vel kapcsolatban Gyurcsanyt? Mert sehol sem...

Ha erre gondoltal -" Ha már elkerülte a figyelmeteket, hogy kilépjünk ebből a balliberális, demokratikus, biztos, hogy sorosos és gyurcsányos egyletből, akkor várom a javaslatokat, hogy járassuk le, tapossuk a földbe – ez mindig bejön! – az egész szervezetet és főleg követeljük kivont karddal, hátrafelé nyilazva, ha kell, hogy vonják vissza a dehonesztáló kijelentéseket a V4-ek vezérhajójáról, a kelet bástyájáról!" akkor az sehol sem emliti 2012-tot, mint vizsgalati alapot. (Egeszen mas relacioban emlitette 2012-t, GYurcsanyt NEM emlitve).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.