Tudtuk. Mindig is tisztában voltunk vele, hiszen mindannyiunk családjában, ismeretségi körében vannak közalkalmazottak, önkormányzati dolgozók, vagy éppen állami fennhatóság alatt álló intézmények munkatársai. Mégsem szóltunk semmit. Én sem mertem szólni. Mert nem a saját bőrömet vittem volna a vásárra… Amikor tinédzserként azt mondták nekem, hogy vigyázzak a megszólalásaimmal, ne kötődjek a baloldalhoz, ne vegyek részt ellenzéki rendezvényeken, főként ne látszódjak a kamerák felvételein, mert elrontom az életem, csak legyintettem. Kamaszként azt gondoltam, ezek csak túlzások, az előző rendszer tapasztalatainak kísértése vagy valami tőlünk távol álló jelenség. Később aztán feltűnt, hogy a városi civil életben már nem látnak szívesen, hiszen a személyemmel is “beleviszem a politikát” bármibe, amihez nekikezdek. Noha ez nem volt igaz, hiszen ha valaki a településért akar tenni valamit, ahol él, nem az országos politika révén cselekszik, a Fidesz gépezete már ezen a ponton beindult.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es igy lesz kellokeppen frusztralt eloszor csak egy felnovekvo korosztaly, aztan szepen az egesz orszag... Irnek ide idezetet, de innen nem kritizalhatok senkit, nincs jogom ra.
Bar azok ebrednenek fol, akiknek a borere, az eletere, a gyerekeinek a jovojere megy a jatek...
lampa laz
Pedig itt lenne az ideje, h megszólaljatok amíg nem késő. Csak konkrét dolgokkal lehet az embereket meggyőzni és elhitetni velük, h mekkora fertőben fetreng ez az ország.
Várjuk a sejtéseink igazolását, amennyiben tényleg van bennetek bűntudat.
quadrocopter
Pontosan így működik a Nemzethy Együttbűnözés Rendszere, ahogyan a cikkíró mutatja.
Nyomásra, nyílt, pofátlan fenyegetésekre épül.
Ismerősnek megüzenték, hogy ne is induljon a pályázaton, nem fog nyerni, ezt egy akkor bemutatott, vadidegen "pesti ember" mondta neki, mert a helyiek nem akarták blamálni magukat ócska, piti trükkökkel. Pechjükre nyert az ismerős és ezen utlag már nem tudtak módosítani.
Így működik rezsimisztán ócska gengszter-rendszere!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.