A rendőrség a TEK egységeivel csapott le a XIII. kerületi Csanády és Pannónia utca sarkán egy étteremre, több embert is kihoztak onnan – írja a Blikk.

A Blikk kereste a rendőrséget, akik elismerték: valóban rendőri intézkedés van folyamatban a helyszínen, de egyelőre nem adnak bővebb tájékoztatást.

A megadott címen a Kánaán Étterem és Kávézó működik.

A 24.hu munkatársa a helyszínen tartózkodik, megtudta, hogy valószínűleg albán nemzetiségű embereket vittek el, méghozzá két főt. Hat TEK-es jelenleg is a helyen van, állítólag kábítószert kerestek. A bejáratnál is a terrorelhárítók gépfegyveres embere áll.

BRFK: kábítószer-kereskedőket fogtak el a fővárosban

A police.hu szerint két albán férfit és egy budapesti nőt fogtak el a rendőrök szerdán a fővárosban, a három ember megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy kábítószerrel kereskedtek. 

A közlemény szerint a rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége a XIII. kerületi Csanády utcában, egy szórakozóhelyen fogott el egy 46 éves albán férfit.

Az összehangolt intézkedés során a rendőrök a XII. kerületi Hegyalja út és Harkály utca kereszteződésében egy autóban fogták el a másik, szintén 46 éves albán férfit és a vele utazó 35 éves nőt. A megalapozott gyanú szerint a fővárosban rendszeresen árultak kábítószert.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
harckocsikat is vittek, remélhetőleg, meg helikoptert is... már olyan régen nem volt hír a Fekete Seregről.
Holnap fatolvajokat fognak kergetni és előállítják Munkácsy Rőzseszedőjét is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
...aszongya: több embert is kirángattak.
Ugyanez pápua-újgíneán: több embert is kirántottak...
eugen4402
@Cefi: 22:14 Csak kíváncsiságból kérdezem, rizzsel vagy hasábburgonyával tálalják? Mert nem mindegy. Én azt a Kabos Gyula-verziót lájkolom: ebből is egy kicsit, meg abból is egy kicsit... :-)
Cefi
@eugen4402: És pár fiatal hagymával. Lehet közte egy-két öregebb is...
eugen4402
@Cefi: Látod, pont a lényeget felejtettem el (Pedig amúgy a hagymához is hagymát eszem.) Csak mostanában bolondulni kezdett a laptopom, és riasztó jelekkel figyelmeztet a közelgő veszélyre, ilyenkor pánikszerűen kilépek, lekapcsolom a gépet, és fejemre húzom a paplant...
Cefi
@eugen4402: Miért, megtámadta egy bringástudat-vírus?
eugen4402
@Cefi: Nem tudom. Sajnálatos módon analfabéta vagyok az informatikához, és az is gyenge vigasznak tűnik, hogy elemi iskolai tanulmányaimat csak pár évvel a nagy francia forradalom után kezdtem el, akkor még más gépek voltak divatban (pl: a guillotine).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.