A magyar internetet totál felzaklató levél annyira megrázó, hogy volt, aki még abban is kételkedett, hogy szegény kisfiú egyáltalán létezik. Pedig tényleg, itt az igazi sztorija. A legdurvább az, hogy a faluban, amit nem fogunk megnevezni, Alex sztorija aktív gyűlölethullámot indított el. A letaglózó szimpátiahullám arra indította Bruckneréket, hogy alapítványt hozzanak létre az Alexéhez hasonló családok érdemi támogatására, nemcsak anyagiakkal, de tanáccsal is. A két érintett levelet írt azoknak, akik támogatnák Alexéket, benne praktikus információkkal. Ha adakoznál, olvasd el, ha nem, itt véget is ért a cikk.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Hát ezt a levelet se itt, se a 444 oldalán nem találtam meg, de azért megtaláltam.

www.kisalfold.hu/gyori_hirek/szivszorito_levelet_irt_alex_a_jezuskanak_rengetegen_keresik_a_kisfiut/2499701/

Ezek a vuitton táskás, helikopterező, naponta újabb tévét, napilapot, földterületet, palotát vásárló politikusok vajon mit szólnak Alex sorsához? Éreznek-e valami lelkiismeretfurdalás-félét, hogy nekik is szerepük van-e abban, gyerekek hogy élnek ma Magyarországon? Mert Alex sorsa iszonyatosan tragikus, és nem ő az egyetlen. Rettenetesen sokan vannak kisgyerekek hasonló helyzetben. Meg felnőttek is.

Kimondom, amit most érzek: egy szörnyen ocsmány, undorító hely Magyarország. "Nemzeti érzelműek", most lehet mocskolódni.
nyanya001
Jó lenne megtudni a címüket.
Meggyőződésem, hogy segítenének az emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.