Ha van szinte kivédhetetlen balszerencse, akkor az egy baleset tolatás közben. Balszerencsés baleset érte tolatás közben a kisteherautó sofőrjét. Nézzük a KRESZ előírásait a tolatás szabályairól, egy "gumiszabály" döntött.

Forrás: karrendezes.eu
Feltöltő: letoltokozpont.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
nekem is tolatva kell kiállnom a garázsomból nap, mint nap...az utcán bozót, járda, úttest..és örökös Fittipaldik...harmincas övezet, de mindig siet mindenki..

úgyhogy a tolatásnál baromira észnél kell lenni, és figyelni mint egy sasmadár...

hogy a micrás miért nem dudált, az érthetetlen...(persze ha nem égett a tolatólámpája a teherautónak, és nem szólt az a kis hasznos tolatásjelző-sípolója, akkor könnyen benézhette)

szerintem
letoltokozpont.hu
@wagabund: tolatólámpa működött, a sípolóról nincs infó, sztem menet közben felhúzott ablakkal nem is biztos, hogy hallható volt a micra-ban. Nio meg ha szólt a rádió... ki tudja...
Neked a garázsból kitolatásnál tényleg kell figyelni, mert a "fittipaldi" aki neked megy azt fogja mondani, hogy Te gyorsan tolattál ki elé, Ő meg a védett úton ment. Legjobb esetben is kármegosztás lehet 50-50%-ban... nyírjátok le a bozótot :)
wagabund
@letoltokozpont.hu: a bozótlevágás/kiírtás sem jó, mert kisteherautók is ideállnak, azoktól meg pláne nem látni semmit...ilyenkor alkalmazzuk, hogy a nejem kiáll, és integet...(nem a repülőnek, hanem nekem)

:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.