Amióta Orbán kilövési engedélyt adott Vona Gáborra, a komplett fideszes genyósajtó rászállt a Jobbikra és elnökére. Nincs határa az alpáriságnak: befotóznak Volner János szeretőjének szoknyája alá, Terry Black-kel buziztatják Vonát, lejárt szavatosságú sztorikból taknyolnak össze lejárató…

Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A civilek ételt osztogatnak a fideszesek továbbra is fosztogatnak !
szaboria1
A CÖF-ők kaptak megint egy jó pá millácskát ezért gyorsan csinálnak egy kis lejárató kampányt. A többit meg majd el mulattozzák karácsony és szilveszter között.
nezelodo
Jaj ez a szaglászás, a bugyiba turkálás eddig nem volt baj, különösen a fidesz üdvöskéinek esetében, a névsort is kár leírni, azon az oldalon az csak illiberális. A legnagyobb baj az hogy most már felvállaltan is a gyűlölet kormányoz.
eszegfu
Én nem várom el senkitől, hogy az én "normáim" szerint éljen, gondolkodjon. Sőt azt sem várom el a CÖF-től, hogy ételt osszon, de ezt a "plakátharcot" sem!! Már nem ezrével jönnek a menekültek, megtörtént okt. 2-án az ezzel kapcsolatos szavazás is (és most mindegy én mit gondolok erről), akkor meg miért kell ujra "felizzitani" ezt a kérdést?! Ugy itélik meg, hogy tul nyugodtak vagyunk, még a végén tespedés lesz belőle?! Mintha nem az lenne a közös érdek, hogy próbáljunk békésen, egymást elfogadva megoldani gondjainkat, hanem inkább az "ellenségeskedés" a fő célkitüzés. Egyet viszont elvárhatok: legalább 1-2 pillanatra, hétre, hónapra nyugalmat szeretnék nemcsak magamnak, hanem mindenkinek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.