Eltűntek a fák Budapest egyik legértékesebb telkéről, ahol Mészáros Lőrinc cége építkezik. Habár az építési engedélyben kikötötték, hogy a fák egy része nem vágható ki, a területet mára majdnem lecsupaszították – derítette ki a 444. A portál fotói szerint az építkezők nem kímélték azt a fekete fenyőt sem, amelynek megóvására kifejezetten felszólították őket.

A Gellért-hegyen fekvő telken a Mészáros és Mészáros Kft. épít luxusvillát. Megbízója, a Tief Terra Kft Szíjj László birtokában áll, aki egyúttal a számos állami beszerzést elnyert Duna Aszfalt tulajdonosa is. A Tief Terra Kft. árverés keretében, ám mindössze egyetlen másik cég részvétele mellett jutott a 477 millió forint értékű telekhez.

Az I. kerületi önkormányzat állítja, először a 444 megkeresése alapján értesült a fák kivágásáról. Egyúttal ígéretet tettek, hogy helyszíni szemlével tisztázzák a tényállást.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Yeromos: Tévedsz! Büncselekmény hiányába el sem kezdik a nyomozást, ergo nincs szankció! Ja, Te azért ki ne vágd az elpusztult diófádat, mert téged megbüntetnek.
Yeromos
Lehet, hogy nem kivágták csak Orbán veje ezt is ellopta. Falopásba állítólag rutinos.
Yoda69
Miert van olyan erzetem, hogy semmi kovetkezemnye nem lesz az ugynek?
Zeta
Nekik , azért mondent szabad.
Szerintük, ígyvan ez rendjén.
Lepényleső
Most tudtam meg,hogy szemlével lehet visszatelepíteni fákat.
namihami
Biztos vagyok benne, hogy a kiküldött önkormányzati emberek egy áthatolhatatlan dzsungelt fognak a helyszinen ""látni"", így a cikk és a körülötte zajló ügy okafogyottá fog válni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.