Elhunyt annak a két autónak a sofőrje, amely a 7-es és 8-as főutat összekötő, Székesfehérvárt elkerülő úton ütközött össze szombat kora délután – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A közlemény szerint az elkerülő út Szabadbattyán felé vezető oldalán teljes útlezárás van érvényben, míg a Csór felé vezető oldalon félpályás forgalomkorlátozás van.

Sipos Mónika rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a baleset eddig tisztázatlan körülmények között történt. Hozzátette: a két autó frontálisan ütközött, miután az egyik átszakította a két oldalt elválasztó szalagkorlátot.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Alacsonyan repült az autó amelyik átrepült a másik oldalra a kerítés kb. 1 méter magas.
bence
@Yoda69: !Te ! Hátha az öreg szembe ment a forgalommal , akkor szerinted ki miatt halt meg az a szegény vétlen fiatal ? Talán miattad ?! Na döntsd el , ahelyett , hogy kötekednél !
Yoda69
@bence: Dude, nyugi mielott agyverzest kapsz. Hol olvastad hogy kotekednek? Csupan kerdeztem honnan vannak az infoid hogy 82 eves es 22 eves soforok voltak, mert en ilyet sehol nem lattam.
Nem kell egybol a plafofon lenned, mert valaki kerdez toled valamit.
bence
@Yoda69: ! Nyugi Dude ! Nem fogok agyvérzést kapni ! Miattad főleg NEM ! Persze , hogy nem láttad , hiszen ott sem voltál ! Javaslom még egyszer olvasd át figyelmesen a cikket , és rájössz , hogy a 82 éves öreg okozta a fiatal halálát ! Remélem egyetértesz , hogy nem egy szenilis vén aggastyánnak való a soförködés ?! Főleg akkor mikor nem képes megkülönböztetni a helyes irányt !
Yoda69
@bence: en tovabbra se latom se a cikkben se a pilice.hu-n azt amit te allitasz. De ha ugy van ahogy irod akkor twrmeszeteaen igazad van. En csak a. Forrast hianyoltam ahonnan ideztel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.