A Szürreális szombat olyan eseményekkel foglalkozik, amik szombaton történtek, és nem tudod róluk eldönteni, hogy a valóságot látod vagy álmodsz-e éppen. Ilyen esemény például, hogy az adóügyeket felügyelő Tállai András, Mezőkövesd volt polgármestere, fideszes országgyűlési képviselő 2016. december 10-én, vagyis szombaton a Mezőkövesd és Környéke Lakosságának Egészségéért Alapítvány javára felajánlott két 24 órás vérnyomásmérőt. Tállai Andrásról ezen kívül azt érdemes még tudni, hogy képes egyszerre két-három helyen lenni. A vérnyomásmérőket egyébként Mága Zoltán hegedűművész vásárolta.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Fú, de primitív ez veréb, még a színvonal alati hordatagok közül is csúcs!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Fú, de primitív ez veréb, még a színvonal alati hordatagok közül is csúcs!
wagabund
@Horizont: fogadok, van ettől lejjebb is...

...ne válaszoljon senki, mert úgyis én nyerek...
Equus
1,5 milliárd Romániába, itthonra két vérnyomásmérő. farkas flóri sündisznóevő 1,6 milliárddal eltűnőben, havi 1 milliót kap a foghatatlan "munkájáért"; utódja 8 milkós kocsit esz, feleségét sorőrként alkalmazza... és ez a köcsög mangalica odaállít két vérnyomásmérővel, amit egy milliárdos muzsikus cigány kisajtolt magából... mennyiért is? 40.000 Ft-ért?
Hát... erre mondják: a pofám leszakad.
papa.49
@Equus: Nem tisztem védeni a Mága Zoltánt de ő adakozik máskor is, és nem aprópénzzel, csak az igazság kedvért mondtam ezt...
Equus
@papa.49: hát... nos, igazad van. Mága a maga erejéből lett azzá ami és az nem kevés. Éppen ezért is vmi szinten megalázó számára is az ajándék csekélysége. Egy kétszemélyes vacsi ára egy normális helyen... A sötét agyú mangalica rá való hivatkozása meg még attól is visszatetszőbb. Úrként gond nélkül tolfhatta volna egy százassal és lett volna mindjárt hét ilyen eszköz, ami még mindig kibaszott kevés, de már jobban hangzik.
papa.49
@Equus: Nem tudjuk miért a zsírpacni adta át azt a két műszert, lehet, hogy nem csak kettő volt, hanem több, és eltudom képzelni a hájasról hogy máshová vitte mint ahová kellett volna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.