Egy olyan dokumentum terjed az interneten, ami úgy néz ki, arról szól, hogy hogyan támogassák a fideszes országgyűlési képviselőt, Simonka Györgyöt hívei a Facebookon a kommentjeikkel. Simonka ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség költségvetési csalás miatt nyomoz. 

Egy, "a stáb" aláírással terjedő hírlevélben lépésről lépésre leírják, milyen fordulatokkal célszerű mentegetni a Facebookon Simonkát – írja az Index.

A "stáb" azt javasolja a címzetteknek, hogy lájkolják Simonka saját Facebook-oldalán az ügyben közölt bejegyzését és 4-8 sorban kommenteljenek is alá. 

Az alábbi paneleket lehet használni:

- a Simonka elleni mondvacsinált vádakkal Dél-Békés fejlődését akarják gátolni,

- szakmailag nem találnak rajta fogást, ezért vádolják korrupcióval,

- valószínűleg a gyulai érdekkörök állnak a háttérben, akiket zavar, hogy nem az ő térségük,

- az pedig egy kommunista ÁVH-s tempó, hogy 5 percenként feljelentgetjük egymást, utalva Bod Tamás feljelentésére.

A bejegyzések stílusa lehet együtt érző a megvádolt képviselővel, dühös a rágalmak miatt, lehet bátorító, de mindenképpen arra kell kihegyezni, hogy meg kell védeni Simonka Györgyöt. Viszont, nagyon fontos, hogy "mindenki a saját szavaival írja le a dolgokat, ne szó szerint vegye át a paneleket a hírlevélből"!

A gyulai Fidesz-elnök nem hagyta szó nélkül

Gyula és a járás szembeállítása szemet szúrt Alt Norbertnek, a gyulai Fidesz-csoport elnökének, aki Simonka Facebook-oldala alatt egy kommentben úgy fogalmazott: „nem szerencsés, sőt mi több, káros a megyei településeket és térségeket, és kiváltképp a Békés megyei embereket ilyen szinten egymással szembefordítani”.

Amit írsz, az hazugság és sértő a városunkban élő 30 ezer ember számára is, hiszen nem Gyula és nem más település vagy térség tehet róla, hogy az általatok Dél-Békésre elmúlt években elnyert nagyon sok milliárdos összegeknek nem látjátok a nyomát a térségben, mint például arról sem, hogy Battonyán nincs játszótér. Gyulán sem szökőkutakat akarunk építeni, hanem ipari parkot, kerékpárutakat és iskolákat akarunk felújítani, mint ahogy a megyében szinte mindenki, mivel tőlünk, választott vezetőktől ezt várják el a településeken élő emberek

– írta Alt, majd hozzátette, Békés megye minden településének joga van ahhoz, hogy fejlődjön, hogy polgárainak élhető és megélhetését nyújtó környezetet biztosítson.

Amikor egy kommentelő rákérdezett, honnan tudják, hogy a következő hetek sajtóbotrányai nem rólatok (Altékról vagy a gyulai Fideszről?) fognak szólni, az alpolgármester lényegében megerősítette a kommentelőknek szánt sorvezető hitelességét:

Onnan, hogy soha nem jutott még eszünkbe sem, hogy olyan facebookos kézikönyvet készítsünk, amely útmutatásokat tartalmaz más települések, azok vezetése lejáratására...

Fideszes sorvezetőt adhattak kis Simonka facebookos bevédésére

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
Na akkor most..., jól figyelj!
Saját szavaimmal..., elmentektiajóqrvaanyátokba!
Ki az a simonka györgy? - ha lopott csalt hazudott kapja meg ami jár neki!
Nem kell mosdatni úgyis xaros nyakig!
Ha borul a bili..., húzd a fejébe! - ennyi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
És a mosodás még el se kezdte ezt a szennyest is kimosni.
dr. prédikátor
Gondolom ugyan így kommentelnek az itt lévő segnyalonc fütyiszesek is. a féleszű félkerekű lánctalpa, a nyustyu girhes nyervogó mega vakkantó vergőce is! Minden nap megkapják hogy mit kell mondani ill. irni.A központból megküldött saját szavaikkal!!!
magyarbakancs
@juttka: Vállalok egykét szabás mintát náluk.
Pálinkafőző Rézüst
@dr. prédikátor: elég szar dolog lehet saját vélemény nélkül élni... :((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.