A közelgő ünnepekre hivatkozva zárkózott el a válaszadás alól a jegybankelnök, és bármit kérdeztek tőle, ezt a "jókívánságot" szajkózta:

"Áldott, békés karácsonyt és "ádventet" kívánok, még annak is, aki most kérdezni szeretne"

- felelte az ATV kérdéseire.

Az állami vezetők költéseiről érdemi információt nem tudtunk meg.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@papa.49: Én benne vagyok, hozok kötelet is! De nehogy egyedül himbálódzon már! Jut hely a többinek is, van elég lámpavas!
Ez az eset is sokadszorra mutatja meg világosan, mennyire sz@rnak néznek bennünket. eltolcsy ennek az egyik képviselője! Hogy rohadna meg!

@prime777: Tökéletesen látod a helyzetet!
Cefi
Alighogy múlt héten a Kövér nevű László házmester villámló szemekkel – megmondtam, hogy nem! felkiáltás kíséretében – torkollta le a tőle kérdezni merészelő újságírót, itt van a jegybank extravagánsan tébolyult elnöke, a műkincsgyűjtő ingatlanügynök, a nép vérét a famíliájával szívató szerelmes Rómeó, a nőjét közpénzen tartó, sunnyogó blöffkirály, aki ha nem a parlament üléstermében visítja fej- és orrhangon, hogy blöff, akkor a parlament sajtónyilvános pár négyzetméterén alázza porig az adófizetőket, a választókat, a nyilvánosságot tájékoztatni hivatott média képviselőit.Ezt meddig lehet kifinomult úriember módjára elviselni? Ezt a mindenkit lekezelő, magasról lesajnáló, szottyadt, humornak álcázott geciséget meddig kell tolerálni? Ez az arrogáns pöcs, akiről – Mészáros Lölöhöz hasonlóan – minden héten kiderül valami ordas disznóság, aki hónapok óta azt vinnyogja, hogy őt lejáratják, személyeskednek vele, száz és ezermilliárdos közvagyon fölött diszponál, és egyszerűen természetesnek érzi, hogy neki nem kötelező újságírói kérdésekre válaszolni. Ezt szokta meg, soha még semmi következménye nem volt annak, hogy jajveszékelve blöffött kiáltott, beleszart az őt számonkérő ellenzék, vagy a média szájába és – mint ki jól végezte dolgát – elszaladt, eliszkolt.
kulabombaafityiszre
Akkor lesz itt boldog karácsony,ha ez a kuszaszemü gyökér,meg az összes tetű fideszes vezető az ünnep tiszteletére együtt énekel a börtön kórusában.
Aki Én
-Nemzeti konzultáció
-A magyar emberek véleménye...
-Pártatlan és objektív tájékoztatás
-Sajtószabadság
-Demokrácia
...
kukac50
Olyan buta,hogy nem érti a kérdést!!!
El kell zavarni minden olyan politikust aki képtelen válaszolni a riportereknek, hiszen azok minket képviselnek,mi Tőlük várunk választ a kérdéseinkre,mivel a politikusok csak addig hízelegnek ameddig a választás tart utána már nem vagyunk fontosak Nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.