A Fidesz fagyasztójában mindig vannak előhúzható húsok, amelyeket itt-ott fel tud használni a kormánypárt. Ezek azonban nem a tarjában és a karajban merülnek ki, hanem Cser Ágnesben, Terry Black-ben vagy éppen Keszei Sándorban. Utóbbi igazi nagyágyú, aki egy tagsággal alig rendelkező szervezet nevében pocskondiázza a tanárokat, vagy éppen azt, akit kell.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez a szánalmas vén tróger nem cöfös? Pont az a genny kategória, pont az a fidesz-csicska hulladék.
bakegya
Ebben az országban már minden megtörténhet-bunkó hatalom -ezt intézted nekünk vicctor.
picike1
@bakegya: @Aki Én: meghallgattam és gratulálok a Kálmán Olgának nagyon okosan reagált a dolgokra . Nem lehet ekkor a előirást kérni ez tul magas már a szint és ők nem püspökök a tanárok . Akkor A Püspök is mért vált el ? például ha nem szabad hadd ne irjak neveket .Mindenesetre kapizsgálnak a forró tüzben ugy nézem .de mi sül ki bellőle majd .Akkor menjen egy pap és tartsa meg azt az órát ő feddhetetlen kell legyen ez a véleményem . A tanárokat nem szabad erőltetni igaz ők is istenszolgái . mindnyájan azok vagyunk mégis mindenki más és mással foglalkozik is.
bakegya
@picike1...a fékek és ellensúlyok megalapozott szakértelmét KÍVÁNJA EGY ÁLLAM IRÁNYÍTÁSA,MŰKÖDTETÉSE A MAI MAGYARORSZÁGON EZ MA NINCS!
Az oktatás -nevelés sarokpont-az összes anomália érthető, itt éleződik elsősorban.
(Kaloda -vissza a közép és feudális korba-MEGÉRKEZTÜNK-nagy bajok lesznek és vannak már ,de mi mégsem ezzel foglalkozunk-az ilyen és hasonló beszélgetéstartalmakra nagy szükség lett volna megelőzőleg!-AZ ORBÁN KORMÁNY DILETTANTIZMUSA SZAMÁR VEZETÉSE HATÁRTALAN BLŐDLIKKEL,BUMERÁNGOKKAL TELI-így könnyebb!VITÉZ JÁNOS PALACSINTASÜTŐJE JUT MÉG ESZEMBE ...Olcsón rövidre zárni)-úgy ahogy van ,NEM FOG SIKERÜLNI!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.