A sátrakból kialakított menekülttábor lakói a téli veszélyhelyzet miatt segítséget kértek Németh Zoltán plébánostól, aki 8 embert befogadott a plébánia közösségi házába, mert „az evangélium szelleme és Ferenc pápa útmutatása” szerint fontosnak érezte a segítségnyújtást. Van köztük afrikai keresztény, baptista, kurd és szíriai muszlim is, „pszichésen, testileg és lelkileg is kifáradtak”. Karácsonyi vacsorát is kapnak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Pogányként kívánok áldott és békés Karácsonyt Plébános Úrnak. Örömmel tölt el, hogy eggyel több tisztességes, igazi keresztény van nálunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Vegre egy kis emberiesseg ebben a kiegett vilagban.
Peller Anikó
Csak az a kicsi szépséghibája az álszent hazugovicsnak, hogy 800 millióan követelnek bebocsátást.. De bizonyára meghálálják majd az eltartási szerződést.
human
@1magyar: Felháborító. Pedig azt gondolná az ember, hogy csak a magyarok közt vannak idióták, pervezek, pedofilok, gyilkosok és keleten ez elő sem fordulhat.
nemkati
@human: Na én ugyanezt gondoltam, hogy csak a magyarok között vannak ilyen brutál bűnözők, de most megnyugodtam, hogy Afrikában is született három.
human
@nemkati: Ezeket a rácsodálkozókat nem tudom megérteni. Főleg mikor általánosítanak és terroristáznak minden menekültet vagy migránst. Abba már nem gondolnak bele, ha ez így lenne akkor jelenleg több millió terrorista aktiválta volna magát Európában és nem csak néhány vadállat. Az hogy egy szőke tőzsgyökeres norvég mészárolt le hetvenvalahány fiatalt egy táborban pusztán politikai nézete miatt az már nem hír. Mindenhol vannak őrültek és mindenhol vannak őrültek miatt szenvedő emberek. Utóbbiakon segíteni kell lehetőség szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.