A Nemzetbiztonsági bizottság fideszes képviselői nem támogatták azt az ellenzéki indítványt, hogy ténymegállapító vizsgálat kezdődjön a Pharaon-ügyben – közölte a bizottság szerdai, részben zárt üléséről Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke.

Elmondta: az elmúlt fél évben a magyar közéletet egyik leginkább tematizáló kérdése a Pharaon-ügy volt, ezért az ellenzéki képviselők az igazság megismerése érdekében javasolták a ténymegállapító vizsgálatot, amelyet azonban a kormánypárti képviselők nem támogattak.

Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke újságíróknak azt mondta, azért nem támogatták a javaslatot, mert a magyar hatóságok jogszerűen jártak el, amikor beutazási és tartózkodási engedélyt adtak ki Gaith Pharaonnak.

Az országba belépett Pharaon nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot Magyarország számára, de ha az FBI által körözött adatokkal rendelkező Pharaon próbál meg belépni, el fogják fogni – mondta.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ez a döntés maga a beismerése a körözött fontos ember Orbánhoz és családjához fűződő keresztényi kapcsolatának. Remélem azért a határainkon és a Habony propagandában ugyanolyan lelkesedéssel üldözik az arab-muszlim terroristákat és az egyéb erre tévedt menekülteket, legalább a kormány nem létező hitelességének mentéséért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.