Elsősorban az ittas vagy bódult állapotban vezető sofőrök kiszűrése érdekében tart országos fokozott közúti ellenőrzéseket a hétvégén a rendőrség.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán a honlapján azt írta: a TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) akciója a tagállamok által végrehajtott európai szintű, összehangolt közúti ellenőrzés.

Az ittas vagy bódult állapotban lévő járművezetők kiszűrését célzó kampányt az éves ellenőrzési terv alapján december 16-18-án tartják Magyarországon.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
jajdejóóóó...jajdejóóóó...végre...
akkó mostanugye végre kiszűrik a baromira füstölő fostalicskákat, és az összevissza vakító lámpásokat?

mert ha nem, akkor minek is álldogálnak ottan?

jónapotkívánok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Az érem másik oldalára is nézzetek. Soha ennyi elmebeteg nem közlekedett az utakon mint jelenleg. Részegek, kábszeresek, tudatosan szabályszegők, akik mind mind potenciális gyilkosok. 365 napon keresztül kellene vegzálni ezt az elvadult csürhét a rendőröknek. Tisztelet azon kevés kivételnek akik betartják a szabályokat és tiszta fejjel ülnek a volán mőgé. Engem speciel nem zavarnak.
Lepényleső
Amit a saját fánkra szántunk,az övékén fog díszelegni,mint skalp az indián derékon kilógni?
namihami
Mikor kerül sorra az irányjelző nélküli sávváltás, körforgalomból kihajtás, a terepjárók és bizonyos márkák általi leszorítás, a másodiknak való parkolás és a többi? Persze ugyanez áll a sufnituninggal rendelkező roncsokra és ""szupervezetőikre" is.
Persze ez is kell, de ez IS. Egy régebbi tipusú, vagy kisebb kocsival már nem lehet kimenni, mert a ""nagyemberek és autótipusaik"" számára van az utca. És nem kizárólag a régebbi, ún. szocialista autókra gondolok kizárólag.
kukac50
Kell egy kis pénzt beszedni a hétvégén csődbe van az ország.
Equus
@simmering73: pszichikai alkalmassági teszt kellene a jogsihoz. Vagdalkozás helyett néznél körbe kicsit... 75%-a a színjózanon vezetőknek csupán a vak szerencsének köszönheti, h épségben hazaér Mo-n... a maradék 25% vigyáz rájuk is. Ki ne találd, h a 80 éves Mari néni jobban vezeti a kocsiját színjózanul, mint a 30 éves Kovács Pisti két sör után... Vagy talán a szép szőke hercegnő a bentragadt vibrátorral vezetne jobban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.