A kormányhivatalnokok 25 ezres prémiumot kapnak karácsonyra. Nem minden nyugdíjashoz érkezett meg maradéktalanul Orbán Viktor „karácsonyi ajándéka". Többen jelezték ugyanis, hogy a 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalvány helyett csupán 5 ezer volt a borítékban a kormányfő levele mellett. Megkerestük a Miniszterelnöki Kabinetirodát, illetve a Magyar Postát, hogy tudnak-e a dologról, ki hibázott, s hogyan tervezik orvosolni a problémát. A postától csak azt a közleményt kaptuk meg, amelyben bejelentették, megegyeztek a kézbesítésről. A Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) közölte, nem tudnak olyan esetről, hogy bárki kevesebb utalványt kapott volna, de amennyiben a nyugdíjasok problémát észlelnek, az Országos Nyugdíjfolyósítási Főigazgatóság (ONYF) ügyfélszolgálata áll rendelkezésre. „Az Erzsébet-utalványt forgalmazó Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. tájékoztatása szerint nem lehetséges, hogy páratlan számmal kezdődő utalvány legyen a borítékban, hiszen szelvényenként kettő utalvány...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Megkárosított Nyugdijasok !
Irány Strassburg !! Egy nemzetközi jogásszal az élen !
quadrocopter
Úgy tűnik, a rezsim hivatakban könnyebb kiszámolni a 25 ezres Böskét, mint a nyugdíjasok 10 ezrét! Hogy változik a matek...
nezelodo
Ugye nem úgy épül fel a rendszer, hogy előbb odaígéritek, aztán meg ellopjátok? Vagy ezt a Bözsit is személyesen borítékoljátok, fiúk?
anka
@quadrocopter: Jól jeleztem én, hogy csak csirkekörömre lesz elég...
img17.dreamies.de/img/208/b/affk7ju95gb.jpg
volvós
Megkárosított Nyugdijasok !
Irány Strassburg !! Egy nemzetközi jogásszal az élen !
RonaGyuri
Ebben az utalvány dologban van egy nagy csomó felháborító disznóság, amivel lehet, sőt kellene foglalkozni, de hogy ezek az idétlen fírkászok leragadtak egy abszurd kacsánál, az több mint káros.
Tessék tudomásul venni, hogy fizikai képtelenség, hogy páratlan ezer legyen a borítékban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.