„Magyarország erősödik” – ez lesz a szlogenje a kormány legújabb reklámkampányának, amelynek a hivatalos közlés szerint az a célja, hogy „minél többen értesüljenek a lakosság széles körét érintő döntésekről”.

Új reklámkampánnyal magyarázza a kormány, milyen jó nekünkForrás: facebook.com/kormanyzat

Valójában sikerpropaganda érkezik majd minden csatornán, lapokban, rádiókban, tévékben és az interneten is. Például arról, hogy mennyivel nő a minimálbér, vagy épp a háromgyermekes családok adókedvezménye.

A Magyar Nemzet megkérdezte, de a pontos költségekről egyelőre nem adtak tájékoztatást. Ahogy a korábbi akcióknál, ezúttal is azt ígérik, hogy azt a tájékoztatás lezárása után teszik majd közzé a költségeket.

A kampányt az Egyesült Reklám Konzorcium bonyolítja, amelynek tagja a Network 360 Reklámügynökség Kft. (korábbi nevén HG 360 Kft.) és az Affiliate Network Kft., Ezek a cégek zsinórban nyerik az állami reklámtendereket, és mindkét cég a Rogán Antal szomszédjaként ismertté vált Csetényi Csaba érdekeltségébe tartozik.

Az október 2-i népszavazás előtti kampány költségei a kormány saját adatai szerint is elérte a nettó 5,9, vagyis a bruttó 7,5 milliárd forintot. A valós összeg azonban ennél még magasabb, 12-13 milliárd forint is lehetett –írja a Magyar Nemzet.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Undorító, vérlázító, hányingert keltő! ...és már (megint) a csapból is ez folyik! Ugye, kedves kommentelő társaim, belőletek is a nevezett érzéseket váltja ki?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Yeromos: Ordogod van! Ez egy "occso" kategorias reklamfilm lesz, 4 ezer statiszta nelkul...:o(
human
@Yoda69: Gyanítom, hogy lesz is erősödés jövőre. Még nagyobb túlárazással még több betonnal fogják kiönteni az országot még több fa kárára. Így majd jó irányba mozdul a GDP. Hogy az egésznek semmi haszna nem lesz (a saját zsebükön kívül), az biztos.
nevemnick
Ennek az erősödésnek nagy rakás fekália lesz a vége.
karma1
@nevemnick: Csak kozben eltelik majd kb. 15 milliardnyi ido...:o((( Ami masra is mehetett volna... Azert egyre nehezebben lehet az emberekkel elhitetni, hogy kurvajol elnek, mert ugy egyebkent eheznek, vagy ha meg nem, akkor lehet, hogy eppen szamlakat nem tudnak befizetni, mert inkabb esznek helyette. Sik helyen a ketto egyutt nem megy.
quadrocopter
Ja, erősdödik, még 1000 év és utolérjük Albániát!
kamazuka
statisztikai hivatal függetlensége megkérdőjelezhető,végül is majd minden ipsos akármi,is nevetséges.

Gyertek le Kürtös pusztára szarháziak,vagy Marót pusztára.Ott magyarázzátok meg!
Látni akartok nyomort, kilátástalanságot,elfelejtett kisebbséget?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.