A fővárosi Visegrádi utcai Központi Okmányirodában kétlépcsős az ügymenet a gépjárművekkel kapcsolatos ügyintézéseknél: akinek nem jut sorszám, egy másik sorszámot kap, amellyel az eredeti sorszámra várhat, hátha valami csoda folytán üresedés lesz, és újabb sorszámokat osztanak ki – írja az ATV.

A törvény 15 napot ír elő a gépkocsik átírására tulajdonoscsere esetén. Innen indul a para, mert mi van, ha a biztosító késve küldi a kötvényt, és ráadásul tíz nappal, esetleg két héttel későbbre kapunk időpontot az okmányirodába? Mehetünk sorszámért, és ha a telefonon kiosztott időpontokon felül a több megbízást szimultán intéző „nepperek” még hagynak esélyt, akkor beállhatunk a sorba egy reménybeli sorszámért, sokszor ugyanis már nyitáskor elfogynak az aznapra kiadható tikettek – olvasható a cikkben.

A helyszínen a mindenféle sorszámról lecsúszó idős férfinak azt mondták, hogy menjen oda reggel 6-ra, akkor biztos el tudja intézni az ügyét.

Mihály Renáta, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának főosztályvezetője szerint az egész nem úgy van, mert csak 3 nap a várakozás időpontra, azt is cáfolta, hogy két órával nyitás előtt kellene érkeznie annak, aki eséllyel akar sorszámhoz jutni aznap reggel. A sorszámra váró sorszámra várás intézményéről a főosztályvezető elárulta, hogy annak bevezetését az ügyfelek kérték az irodától az egymás közötti viták megelőzése érdekében.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
A sorszámra váró sorszám bevezetését az ügyfelek kérték. Na persze.
Az istenadta nép nem azt kérte, hogy gyorsítsák az ügyintézést, hanem azt, hogy a sorszámért is sorszámot húzhasson. Elmész Te a jó Q anyukádba!
nem tibi
És akinek sorszámváró sorszám sem jut azval mi van ?
szép új világ
A sorszámra váró sorszám bevezetését az ügyfelek kérték. Na persze.
Az istenadta nép nem azt kérte, hogy gyorsítsák az ügyintézést, hanem azt, hogy a sorszámért is sorszámot húzhasson. Elmész Te a jó Q anyukádba!
justhpeter
Bürokráciacsökkentés Csepreghy Nándor módra. Tessék mondani, minden hivatalban mindenki hülye ? Elrendelném a folyamatos üzemet. Mert különben nem érthető, hogy valaminek megszabják a feltételeit, de a teljesítést biztosítani nem tudják.
quadrocopter
Betyár szarul működnek a gengszter qrmány hivatalai és nem a hivatali dolgozók lustasága okán!
Szókrakész
A végén még bevezetik az igazolványt helyettesítő igazolványt.
papa.49
A legnagyobb szükség a ,,kormány helyettesítő kormányra volna,,))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.