Ha a sajtót kell a legostobább módszerekkel elhárítani, Orbán Viktor mindig számíthat Havasi Bertalanra. A sajtófőnök saját testével szokta védeni Orbánt a kérdezni merészelő újságíróktól itthon és külföldön is. Most viszont annyira túlszerepelte magát Havasi Brüsszelben, hogy Orbán Viktornak kellett helyrehoznia a főnökéért bármire képes sajtófőnök teljesen felesleges pökhendi fölényeskedését. Orbán: „Ezt egy javaslatnak tekintjük, amit meg fogunk fontolni.” Mint kiderült, Orbán tényleg megfontolta, és a sajtótájékoztató után visszahívta Halmai Katlaint, aki egy közeli kávézóban volt. Az újságíró utóbb azt mesélte az Eurológusnak, hogy udvarias párbeszéd zajlott le köztük, Orbán Viktor barátságos hangot ütött meg. Havasi Bertalan pedig ahelyett, hogy ezután csendben maradt volna, közleményt adott ki, amit szó szerint idézünk.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
@Horizont:magyarul, LÁBHOZ RENDELTE HALMAIT,TUDOD KI MENT VOLNA A KAFTÁNJÁT CSÓKOLNI?-ha mindez itthon történik,hazafele menet elütötte volna az a bizonyos osztrák nyugger Katalint is. belügyesen,mint V.Andrást.
quadrocopter
Ez a Havasi nevű ótvar-csicska, egy jó nagy büdös tahó, gyökér fokozattal!
Jobb helyeken láncra kötik és bezavarják a kutyaólba a tapló agrárját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.