A helyi roma kisebbségi önkormányzat több mint 12 millió forintot nyert pályázaton a roma kulturális- és pihenőpark megépítésére (így hívják ezt az öt-hat darab sárga gumit ugyanis), de valamiért csak néhány sárga traktorgumiból és egy roskadozó kerítésből áll az egész. Korábban volt néhány faágakból összetákolt pad is az augusztus 20-án átadott "parkban". Egy helyi fiatal szerint jó, hogy van a park, mert legalább kint vannak a szabadban a gyerekek, nem otthon számítógépeznek. A helyieknek tetszik a semmi, egyikőjük véleménye: jó, szép, mást nem tudok mondani róla. A roma önkormányzat nem nyilatkozott a híradónak, mi történt a 12 millió forinttal, de eszközhasználatra állítólag 5 millió ment el.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez már scifi kategória. De Lázár János ezt is kimagyarázza, mint Farkas Flóri minden aljasságát. A cigányokat meg egyértelmű, hogy befenyítették mit kell nyilatkozni, mert erről a 12 milliós semmiről még egy elmebeteg sem mondaná, hogy játszótér.
Nessy
@human: értelmes, önálló véleménnyel rendelkező ember csak félelemből nyilatkozhatja azt, hogy ez "szép, és jó, és örülnek neki"!
Megtehetik? Megtehetik! Meg is teszik! Hívek! Jöhet a Hozsanna!
human
@Zeta: Ez annak a része, ugyanis 1,6 milliárdot valamiből vissza kell fizetniük. Ezért most a kormány nyomja nekik a pályázatokat, amik révén visszafizetik az 1,6 milliárdot. Attól még el lesz lopva az a 1,6 milliárd, de legalább betömik a lakosság száját azzal, hogy vissza lett fizetve. Szerintem ez a terv.
RonaGyuri
Nekem az 5milliós eszközhasználat tetszik a legjobban, s nem csak azért ennek egy részéből az ott használható eszközök aranyozott változata is megvehető lett volna! =))
Persze ha az emberanyagot odaterelő vezetők díjazása is benne van, még kevés is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.