A jegyzőkönyvek szerint összesen nyolc képviselő maradt néma ebben az évben.

A Blikk összesítéséből megtudhatjuk, közülük is kiemelkedik Bíró Márk, aki hat és fél éve ül már a parlamentben anélkül, hogy egy vitához hozzászólt volna, vagy önállóan egy indítványt beadott volna. Pedig választókerületi elfoglaltságai nincsenek, hiszen Bíró listáról került be a honatyák közé.

Hat és fél éves parlamenti pályafutása alatt mindössze egyetlen szó hagyta el a száját:

Ironman

- ezt vágta közbe egyik társa beszédénél, de nem tudni, milyen szövegkörnyezetben hangzott el.

Kubatov Gábor sem az a szószátyár típus, a Fidesz pártigazgatója legutóbb 2007-ben szólalt fel, pedig ebben a ciklusban bizottsági munkát sem kell végeznie.

A ciklus néma leventéit erősíti Varga József (2012-ben szólalt meg utoljára), Simonka György (2013), a korábban igen aktívnak számító Budai Gyula pedig második éve nem szólt hozzá egy témához sem.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is néma maradt a DK-s Oláh Lajos, valamint Kövér László házelnök is, aki bár rengeteg ülést levezényelt, képviselőként egyszer sem szólalt fel. Orbán Viktor tavaly 89 alkalommal beszélt a parlamentben.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Oszt mé?? nem elég hogy ott vannak a parlamentbe jó zsíros fizetésért ??? még a szájukat is koptassák???Szemét gecik!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike1
elvégre nem mozgassa töri az agyát minek ha ugyis megkapja a pénzét más keményen dolgozik minden fillérért ezek meg herék más meg ingyen töri fárassza itt az agyát helyettük a lényeg ők veszik a pénzt föl !!!ha tudsz nyomni egy igen gombot jó vagy !!
lampa laz
Nekem egyik "kedvencem" a 100 éves somogyi "barbibaba", a vén szatyor is csak melegedni jár a nagyházba, beszélni azt nem nagyon szokott, csak a szavazógombot maszírozni.
szép új világ
Ha értelmes dolgot nem tudnak mondani - inkább maradjanak csendben. Ez így helyes! Kósa példát vehetne róluk.
Eladott Ország
Orbán Viktortól , Fodor Gáborig ­, valamint az összes államtitkárnak és államtitkár helyettesnek a fizetését le kellene csökkenteni a magyar átlagbér szintjére. Párhuzamosan zárolni minden számlát és vagyontárgyat, hogy valóban annyi pénzből kelljen megélniük, amennyiből mindenki más is kénytelen. Tudom jól, hogy ez soha nem fog megtörténni, de így lenne becsületes. Ahogy emelkedik az országban az életszínvonal, úgy lehetne emelni az ő bérüket is. Persze, egy miniszterelnök, miniszter, államtitkár keressen többet, mint az átlag. De csak akkor, ha meg is érdemli. Egyébként az átlagbértől ennyire elszakadt fizetésnek csak torzító hatása van, eltávolítja a politikusokat a valóságtól. El kellene (már régen el kellett volna) törölni a politikusok mentelmi jogát. Semmi másra nem használják, minthogy mögé bújva ússzák meg a disznóságaikat.
bakegya
Ne szólj szám ,nem fáj fejem-automata üzemmód-a nyomógombon kell csakkk rajta tartani a kezem!-ENNYIT TUDNAK!
SOK A DISZNÓ,DE MI MARHÁRA SZERETJÜK A DISZNÓSÁGOT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.