A Fidesz frakcióvezetője egy egész fotósorozattal lepte meg rajongóit. Hasonlóan az Orbán család 2014-es performanszához, Kósáék is összeálltak néhány közös kép erejéig.

Kósa Lajos mezítlábas családi fotóval kedveskedik híveinek

Az összes kép itt tekinthető meg:

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Hú de kellemetlen szag van!!!Egy olimpikon nem hiányzik erről a képről?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
szóhoz sem jut otthon megérdemlia nőuralmat, csak tudna gondolkodni is lenne jövőképe,Egyébként kellemes karácsonyt Valamennyi olvasónak, hozzászolóknak, Mezitlábasoknak is. Egy független.
nezelodo
@kissé felnőttem: Ne aggódj, mond jövőképet neked, nekünk csak nem az övét, hanem az Orbán által vizionált jövőképpel boldogít.
verőce21
Szépek a lányok! Bízunk benne, hogy mindegyik legalább két-két utóddal növeli a magyarok létszámát. (De a nagycsaládos minta alapján, egészségesen, akár többel is.) :)
namihami
@kamazuka: És ráadásul van közöttük egy súlyosan szellemi fogyatékos, erősen debil is.
Eladott Ország
Szerintem amúgy nektek is elég gáz lehet a gázszerelő, azért kapott maga mellé sajtószóvivőt. Mert még a végén kikotyog valamit, amiről azt sem tudja, micsoda.
A szóvivőnéni meg…Végre talált magának valakit, akihez képest úgy világít az intellektusa, mint Kósa Lajos csupasz lába a családi fotón. Tényleg, az is minek kellett? Most, hogy egy ország tudja, hogy alighanem genetikailag öröklődik a lúdtalp, sőt, házasság útján is terjed, most jobb nekünk? Mert szerintem nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.