Újabb zónákat vonnak be a fizetős parkolás rendszerébe Budapesten, a XIII. kerületben kell majd figyelni – közölte a Napi.hu.

Növelik a fizetős parkolás területét Budapesten

A kép illusztráció. Forrás: pixabay.com

A cikk szerint a kerületben a "Gyöngyösi utca – Reitter Ferenc utca – Kámfor utca – Tatai utca – Szegedi út – Dévai utca – Róbert Károly körút – Lehel utca – Szegedi út – Reitter Ferenc utca – Petneházy utca – Béke utca – Tahi utca – Göncöl utca által határolt terület" válik fizetőssé. A Rákos-patakig tartó részen 2017 július elsejétől, az attól északra eső területen 2018. januárjától lenne fizetős a parkolás a tervek szerint. A díj 175 forint lesz óránként.

A kerületi önkormányzat szerint ahol eddig bevezették a fizetős parkolást, ott csökkent a zsúfoltság, több lett a parkolóhely, ami a helyi lakosság parkolási gondjain is enyhített. A környezeti terhelés, valamint az átmenő forgalom is csökkent – közölte az önkormányzat a lappal.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Hány bőrt húznak még le az emberekről?
simmering73
A kerületi önkormányzat magyarázata finoman szólva nevetséges.
havasigyopár
A családiházas körzetben is alig lehet megállni, de még közlekedni is nehezen. A tulajdonosok nem állnak be az udvarra a kocsijukkal, vagy kocsijaikkal. Van akinek több is van. Lustaságból, azaz kényelemből. Trehányságból, nem képesek csinálni egy bejárót. Mások bejárójára is gyakran elé állnak. Dudálgatni kell, hogy ki tudjunk állni. Ezeket kellene felülvizsgálni és megoldást keresni rá!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.