Az Index információi szerint Kálmán Olga, az ATV műsorvezetője felmondott munkahelyén és januártól már a HírTV-n folytatja. A lap megkérdezte Németh Szilárdot, az ATV vezérigazgató-helyettesét, aki megerősítette az értesülést, annyi eltéréssel, hogy az átigazolás dátumát február 15-re tette.

Kálmán Olga elhagyja az ATV-t, és a HírTV-hez igazolForrás: atv.hu

A felmondás okairól Németh nem kívánt nyilatkozni, csak annyit árult el, hogy „civilizált körülmények között” váltak egy egymástól. Az Egyenes beszéd, aminek Kálmán Olga volt a műsorvezetője, folytatódik, hétfőtől péntekig lesz látható, és Németh szerint nagyszerű műsorvezetőt találnak hozzá.

Maga Kálmán Olga egyelőre nem kívánt nyilatkozni. A műsorvezető több mint egy évtizede dolgozik az ATV-nél, 2003-ban vezette először az Egyenes Beszédet.

135 hozzászólásarrow_drop_down_circle

idppp
Ez nagyon jó hír! Bánó után Magyarország magasan legképzettebb, legfelkészültebb, legjobb riporterének is elege lett a nélkülük gagyi ATV-ből, és egy objektívnak mondható csatornához igazolt! Bizonyára beleunt végre a hozzá nem értő, vallási fanatikus, szélhámos, jobbra(szélső) tolódott, Orbán nyalonc Németh Szilárdból és a néphülyítő, szemét, agymosó apja kézi vezérléséből! Még maradt pár értékes ember, akik remélem követik a példáját! Nem Havasra gondoltam... Ezek után az ATV lehúzhatja a rolót, ki a jó fene fogja nézni egy Orbán utasításait követő mocsok, népbutító, álkeresztény szekta műsorait?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Bocs véletlenül elküldtem: még annyit akartam hozzátenni egy királyit, vagy az Echot, sőt a TV2-t még meg is tudnám érteni!
Zeta
Van az pénz, amiért nem számít, hogy ki a gazda.
Ennyit kálmán olgáról.
Már régóta nem nézem , az ATV t sem.
Nincs íze.
Politikai nézet, ezekszerint az is csak a pénz.
JAJMÁR
Sokat köszönhet neki az ATV nézettség terén. Meg mi is. Én bírom, bár mostanában nem nagyon érek rá tévézni :)
Pálinkafőző Rézüst
@Zeta: "Már régóta nem nézem , az ATV t sem.
Nincs íze."
Pontosan ezért megy el! Jó ideje már nagyon behatárolta a Németh klán a vélemény nyilvánítási lehetőségeit.
Nessy
Kálmán Olga nem az mikrofon állvány tipus. meg tudom érteni, hogy felállt. Tényleg már nem volt értelme nézni.
wagabund
Péterfi Juditot beszélgetős-műsor vezetőnek!
...(ha marad a tv- nél.)..
not me
Kálmán Olga, azért a pénz az úr, ugye?
Te sosem a változásért voltál jelen, ugye?

Senki normális nem lesz kíváncsi rád (te pénzért adható-vehető hülye kurva), ez az azért meg van nálad, ugye?

Egy világ omlott össze bennem.
Pálinkafőző Rézüst
@wagabund: na az tényleg jó fej! És még okos is... :)
idppp
Ez nagyon jó hír! Bánó után Magyarország magasan legképzettebb, legfelkészültebb, legjobb riporterének is elege lett a nélkülük gagyi ATV-ből, és egy objektívnak mondható csatornához igazolt! Bizonyára beleunt végre a hozzá nem értő, vallási fanatikus, szélhámos, jobbra(szélső) tolódott, Orbán nyalonc Németh Szilárdból és a néphülyítő, szemét, agymosó apja kézi vezérléséből! Még maradt pár értékes ember, akik remélem követik a példáját! Nem Havasra gondoltam... Ezek után az ATV lehúzhatja a rolót, ki a jó fene fogja nézni egy Orbán utasításait követő mocsok, népbutító, álkeresztény szekta műsorait?
Törölt felhasználó
Lehet meg leszek kövezve ezért, de már nagyon régen a G nap óta a hírtv sokkal objektívebb, sokoladalubb, az álláspontokat sokkal inkább ütköztető műsorokat készít. A beszélgetős műsorokra is ez a jellemzőbb. Szerintem már nagyon unta Olga a baloldali nyugdíjasoknak a biztonsági műsor készítést..:) Amúgy mondjuk ki itt nem csak Olga ment át a hírtv-re, a nézők egy olyan része is , aki kiváncsi a saját véleményén kívűl mások véleményére is normális keretek között...
magyarbakancs
Korpás lett a haja ?
Van az a pénz,hogy elszegődök egy konkurens tv-hez?
Pálinkafőző Rézüst
@magyarbakancs: Jó ideje már nagyon behatárolta a Németh klán a vélemény nyilvánítási lehetőségeit. Ennyi!
magyarbakancs
@Pálinkafőző Rézüst: A Hit mire képes nem?
Egeket az az étert nyitnak meg.
not me
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Pálinkafőző Rézüst
@magyarbakancs: és pénzcsapokat... A Föld leggazdagabb egyesülete a keresztény egyház (melynek magam is tagja vagyok, de már dolgozok az ügyön, buddhista, vagy ilyesmi) a semmiből...Na ez a teljesítmény! Csak Orbánhoz tudnám hasonlítani, a szakadt farmerjától a mostani multimillárdjaihoz, 25 év alatt... Lehet, hogy a keri egyház (időarányosan) lassabb volt???
kulabombaafityiszre
Miért is lehetett a hitgyüli egyház?Talán csak nem azért,hogy Németh(Pelikán) elvtárs egyszer majd kérünk magától valamit.A hitgyülin az öreg Németh már propagandát folytatott a népszszavazás és a nem mellet.Felszólitotta a lököttekvidámvasárnapján a híveket,hogy mindenkinek el kell menni,nemmel szavazni.
wagabund
@Pálinkafőző Rézüst: 19.11..

ahogy elnézem, egy csillag a média egén..(óóó, de szépen mondtam)
magyarbakancs
@Pálinkafőző Rézüst: Ahol lakom itt is elburjánzott ez a hit gyülekezete.
@okerok űzik az ipart olyan fanatikusan, valóságos vallási fanatizmus van köztük.
Ki nem tartozik, közéjük nem is beszélnek vele.
Mondjuk, nem igen érintkezem a sötét erővel és szín palettával, mert nem akarom javítani a színvonalat
idppp
@not me: Hogy lehet valaki ekkora irigy barom? Maga olyan hülye helyből, mint más nekifutásból! Kálmán Olga egyáltalán nem eladó, ragaszkodik a bal oldali elveihez, igyekezvén objektívnek maradni, sikerrel, itt is küszködött, eddig bírta! Maga biztosan nagy seggnyalója a Fidesznek, hogy így írt róla, vagy elvetemült szektatag, aki tudja, hogy Kálmán nélkül az a mocskos ATV meghal!
Cicamama55
Mészáros Antónia, Rónai Egon, Simon András és Bánó András is kilóg még a sorból. Lehet, hogy ők is távoznak? A többi meg megérdemli a sorsát...
Pálinkafőző Rézüst
@magyarbakancs: tudod, már csak a többirányú tájékozódás miatt is néha belenézek a Vidám Vasárnap című Németh klán produkcióba. Sajnos látszanak már a Németh papán a demencia jelei, nem kicsit. Ami nem az ő hibája, ez egy állapot. DE! Most lenne rá egy fogadásom, hogy az utódja Orbán Gáspár lesz! Persze úriember nem fogad biztosra, ezért csak jelképesen fogadjunk... :)) De meglásd, így lesz! Sanyi papi beágyazott nekik...
idppp
@Cicamama55: Bánó már pár hete felmondott! Jól tette...
Cicamama55
Mellesleg azt hiszem, nem sok adófizető támogatására számíthatnak a továbbiakban... Sikeresen elfuseráltak egy közkedvelt csatornát.
magyarbakancs
@Pálinkafőző Rézüst: Ennek a fazonnak a bibliai értelmezése olyan kitekert, hogy a mohamedán is becuppanna tőle.
Káromkodni, vagy röhögni akarok, akkor belenézek tv néző izomfejlesztés közben.
Cicamama55
@idppp: Nem hallottam és nem is olvastam még eddig róla, de mag van a miértje!
Béla333
Azért gondoljuk már át azt a fene nagy korrektségét Kálmán Olgának!

""Bruck András: Az őrület négy perce

Sok dolgot láttunk már a magyar médiában, de ilyet még nem.
A hazai demokrácia elvesztése persze az első perctől nem volt független a hazai média gyenge minőségétől, de erre egyszerűen nincs magyarázat. Az ATV-ben Vona Gábor volt Kálmán Olga vendége, és bár egy nappal korábban épp a Jobbik biztosította a Fidesznek a terrortörvényhez szükséges kétharmadot, szóba se került az „ellenzéki párt” becstelensége. Volt viszont pár perc után jókedvű évődés, csacsogás.
Erről.
Kálmán Olga: Tudott arról, hogy Novák Előd titkos vágya, hogy egyszer egy babatévét csináljon?
Vona Gábor: Ez most vált számomra is nyilvánvalóvá… Köztudott Előddel kapcsolatban, hogy ő egy nagyszerű apa….
KO: Én sok nagyszerű apát ismerek, de egyik sem akart babatévét.
VG: Az előbb fogalmaztam meg, hogy ő menyire médiaérzékeny…. és elérkezettnek látja az időt, hogy ezt a babatévét megvalósítsa…
KO: Ön jobban ismeri nálam biztos, merthogy én semennyire nem ismerem Novák Elődöt, azon kívül, hogy volt már vendégem. El tudja képzelni, hogy egy gyerektévében folytatja pályafutását….? Ha igaz, ő képviselte a radikális szárnyat a Jobbikon belül…
VG: És most ebből az a következtetés, hogyha valaki nemzeti radikális, akkor nem szeretheti a gyerekeket, vagy nem lehet kedves a babákkal…?
KO: Nem, de aki babatévét üzemeltet, annak nem kell kedvesnek lenni a babákkal, ugyanis a babatévé nem arról szól, hogy neki ott babázni kell élőben…
VG: Nem tudom, miről szól a babatévé… mit jelent egy babatévé?
KO: Sőt, nem is tévét mondott talán, hanem rádiót, babarádiót.
VG: Ez szürreális egy picit, nem tudom elképzelni, hogy a babák hallgatják a babarádiót, vagy bármilyen rádiót. Azt még el tudom képzelni, hogy kedves kis játékokat játszanak a tévén, és nézik a babák, de hogy babarádión a babák mit hallgatnak…
KO: De a tévén sem a felkelő nőt kell nézni a babáknak…
VG: Most már kezd egy kicsit ez a beszélgetés...
Béla333
Folytatás:
VG: Most már kezd egy kicsit ez a beszélgetés fura irányt venni….
KO: Képzeljük el Novák Elődöt, ahogy babatévét vagy babarádiót üzemeltet, merthogy azért mondtam, hogy neki nem kell szeretni a babákat, hiszen ahhoz, hogy valaki….
VG: De én nem hiszem, hogy ő a producere lenne… én azt is el tudom, képzelni, hogy ha ő egy ilyet elindítana, akkor műsort vezet.
KO: A babáknak?
VG: Három kisgyereke van, ő azért babázik.
KO: De akinek három kisgyereke van, az még nem vezet műsort a babatévén…
VG: Adjuk meg neki ezt az esélyt.
KO: Én aztán főleg megadom, de a múlt héten még azt hallottam, hogy határőr…
VG: És ez miért zárja ki egymást?
KO: Hogy őrzöm a határt, aztán rohanok híreket olvasni a babáknak?
VG: Legyünk ebben akkor most tényleg megengedők, és azért őrzi-védi a határt, hogy a magyar babák nyugodtan játszhassanak….
KO: Aha, miközben Novák előd olvassa nekik a Bogyó és Babócát… Ön ezt így el tudja képzelni, tényleg?
Itt végre témát váltott az ellenzéki média nagyasszonya, akinek műsorában az évek során a teljes magyar ellenzék fokozatosan elhülyült. Ha most viszont a Jobbik következik, akkor Olga tényleg egy zseni.

Meg is nézheted:
www.youtube.com/watch?v=3bleV4wFjII
3 perc 45-től

Csak nehogy a Hír TV-nél is ilyen produkciókat adjon elő...
not me
@Pálinkafőző Rézüst: Hülye vagy, mint a faszom.
Bocs!
Pálinkafőző Rézüst
@not me: neked elnézem! :))) Majd kitisztulsz idővel... :))))))
nemkati
Újabb médiumot nyír ki a diktatúra. Az elit riportereknek nincs hova menni, mint a HírTv-be. De csak amíg azt is ki nem nyírják. És akkor jöhet az, ami Varsóban. Már alig várom.
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: "Béláim beszéljük meg" (Legényanya) :))))))))
not me
Kálmán Olga egy megélhetési mainstream.
Ne varrj erre gombot, kistádksa.

Vágod!?
kulabombaafityiszre
@not me:Te meg vagy egy hüle hitgyülis,vagy egy lökött,megélhetési troll vagy.Vágod,gyökér?
not me
Nem adjuk el az elveinket.
Nincs az a pénz!
Érted ezt, te hulladék?

A gazdád embereket gyilkol, erre nincs semmiféle magyarázat.
not me
@kulabombaafityiszre: A kurva anyád. te mélybuta mélymagyar.
Disznó vagy!
quadrocopter
Teljesen mindegy, ki, hova megy, összefolymak már a csatornák, jobbosbó, lett jobbos-kritikus, balosból langyos közép.
Katalina62
@not me: véletlen nyomtam tetszik gombot! Felháboritó a stílusod! Ha nem értesz egyet Kálmán Olga döntésével, akkor sincs jogod ehhez!
not me
@kulabombaafityiszre: A faszopó kurva anyád, aki a világraszart, te mélytroll.
Még a jó kérdést sem tudod feltenni, te hülye gyerek!
farkas
Látom háború folyik- ki kivel van? Csak hogy bekapcslódhassak :-)
Katalina62
@Szeparepa2: Evvel egyet értek! Félig értem csak Kàlmán Olga döntését!
not me
@Katalina62: Hát persze, hogy felháborító a stílusom.
Én kérek elnézést!
Tudod a szar masnival átkötve is szar marad.
A szar emberek szarok maradnak.
Ezért ők sosem fognak elnézést kérni.
A szar embereknek ez az ismérvük.
Gyuri Géderről
@Horizont: Ugyan ez jutott az eszembe. Az igazmondás és az igehirdetés nem férnek meg egymás mellett.
Pálinkafőző Rézüst
Mellesleg szívesen nézem továbbra is... :)))))))))))
not me
orbán G. viktor egy szar geci ember, és akik őt segítik bármelyen szinten, azok is egy szar geci emberek.
Látod már, ahogy beüt szar?

orbán viktor egy nagyon buta ember, és mindent tönkretesz, maga körül, amihez hozzányúl.
Pálinkafőző Rézüst
@not me: amit írsz, még igaz is lehet... De akkor mi a bajod Kálmán Olgával???
cikicakk55
@not me: Az egy dolog,hogy nem szereted Kálmán Olgát,de amit írsz az már a bunkósság határán jóval túl ment. Önálló nő azt csinál amit akar.nem kötelező nézni.Szerencsére van interneted,itt válogathatsz az online újságokban.van jobboldali,baloldali,van aki egyik oldalhoz sem húz.na ott olvasgass,de egy nőről így beszélni,ez már téged minősít
Yoda69
Az ATV Egyenes beszed c. musora volt az amit kulfoldon is rendszeresen neztem, foleg kalman Olga miatt. Kiovancsi vagyok valtozik-e a musor szerkezete, es milyen musorral fogja folytatni Olga a HirTV-ben.
Katalina62
@not me: A stilustol eltekintve ebben egyetértunk
Katalina62
Szerintem, nincs magyar orszàgon olyan TV ahova Kálmán Olga anélkül igazolhatna, ne átkoznák!
gibgab
Amióta Simicska összebalhézott Orbánnal a HírTV sokkal jobb. Én se hittem volna, hogy valaha rendszeres nézője leszek, és lám egyre gyakrabban nézem. Most már nem működik a fideszkádéenpés kézivezérlés, a műsorok korrektebbek, nem fröcsögnek a gyűlölettől, amolyan köztévépótló. Szerintem a váltással mindenki nyer, Olga is, a csatorna is, a nézők is. Én nagyon várom. Sajnos a HírTV ellehetetlenítése viszont megkezdődött (Telecom).
nemkati
A propi nem engedte betennem a lengyel parlamentnél a tüntetésről szóló cikket, de az ilyen @not me: -k szabadon trágárkodhatnak egy nővel szemben?
bencemacska
@Cicamama55: Bánó már régen felmondott. Januárban már nem lesz. Nem vállalta az új műsor szerkezetet!
Yoda69
@bencemacska: Ugy latszik szetesik az ATV. Amiota nincs Ujsagiroklub mar nem is olyan jo. Kalman Olga nelkul meg rosszabb lesz.
bencemacska
@nemkati: Ez a hely sem sokáig lesz elfogadható!-:((((
Edmond Dantes
A Hir Tv-be nem mennek be a kormánypárti emberek.Kikkel fog riportot készíteni,neki az volt a profilja,hogy hülyét csinált a fideszesekből.Esetenként ők belőle,mert a felkészültségét azért sokszor a háziasszonyok hangos stílusával pótolta.De jól állt neki,megcsinálta a maga népszerű brandjét,a kálmánolgát.Szerintem ugyanezt a fenti okok miatt nem tudja a Hír tv-nél produkálni,kérdés,hogy tud e váltani és mire.Csodálom,hogy az igazi profi,Mészáros Antónia marad.Nyilván jócskán megemelték most a fizetését,annyira,amennyitől az ember ízlése elromolhat.Bombera Krisztina hasonlóan kiváló minőség.
Én már korábban otthagytam az ATV-t,nálam a sok vállalhatatlan,ízléstelen kormánypropaganda kiverte a biztosítékot,a Hajdú,Csisztú szintre való lezüllés már csak hab lett a tortán.Ez a tv hamarosan szétzüllik,marad Németh Sándor vasárnapi prédikációnak nevezett furcsa performansza.Aztán mehet 24 órán keresztül,hogy Magyarország jobban teljesít,meg hogy egyre jobban élünk.Németh Sándor családjára ez igaz is lesz.
bencemacska
@Yoda69: Kálmán Olga nem sokáig bírja a szájkosarat.
Az utóbbi időben amit tapasztaltunk az nem K.O változása, hanem az ATV szájkosaráé!
A baj az, hogy a HÍR TV sem sokáig tudja magát tartani!!!
bencemacska
@Edmond Dantes: Szerintem lesz egy sokadik kereskedelmi TV-nk, és nem lesz egyetlen ellenzéki TV-nk sem!!!
Ennyi volt!!!
mariaberta
Lassan nem marad olyan műsor az ATV-n amit nézni lehet. Bár Havast nem kedvelem, műsorát nézem, mert még nem fertőzte meg a kormányimádat.Nézem a "Csatt " és a "Fórum"-ot de azt is csak akkor, ha Somos András vezeti. Nem értem miért ez a változás, de úgy tűnik a csatorna is be lépett a kormány csatornái közé. Na ja a pénz nagy úr, én viszont átigazolok a HÍR TV-re. Hosszú évekig nem néztem, mint ahogy az ECHO-t sem, -na azt most is mellőzőm-, és az M1-et sem keresem, a Dunákat néha, a TV 2- n pedig csak a török sorozat érdekel. Marad a Snuker.
mariaberta
Slampos voltam, Snuker javítva és helyesen SNOOKER bocs.
Pálinkafőző Rézüst
ezt a linket nem lehet, nem engedélyezi a fideszeszes propi,,,, ::) A fő oldalra akartam, de nem engedte a rendszer... :))))))) Talán itt...
Cse.google.hu/cse?cx=partner-pub-0411022568461983:5281549183&q=propeller.hu&sa=Keresés
Pálinkafőző Rézüst
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs nem ezt akartam::: !!! A propi ezt letiltotta,,,, Azért nézzétek meg...
Pálinkafőző Rézüst
Mocskos propi... fidesz a neve...d...már ha van neve... d...
pmv.agnes
@mariaberta: Így gondolom én is, bár a Fórum-ot sajnos ritkán sikerül elcsípnem.
pmv.agnes
@Pálinkafőző Rézüst: MIT nézzünk meg?
verőce21
Ez hatalmas hiba a hír tévétől!
Eddig el tudták játszani egy kis rétegnek, hogy ők maradtak ott azoknál az értékeknél, csak Orbán ment el, de Kálmán Olga után nincs miről beszélni.

Tiszta víz a pohárban ez jó, ennek örülök.
Cicamama55
@bencemacska: Igen, most már tudom,mert @idppp: is megírta, s reagáltam is rá /19.43/ hogy eddig én még nem hallottam, s nem is olvastam róla. Egy jó ideje itt mi már írogatjuk, hogy az ATV arculata mennyire megváltozott, s egyik-másik műsorvezető irányváltása mennyire feltűnő! Ezt leginkább én Emília és Balog Judit szereplésén érzem. Utóbbi borzasztóan idegesít, a műviessége, maga a beszéde mindenestől. Múltkor Bokros Lajossal volt egy riportja, ahol igen lassan kapta el a politikus fonalát, mert az nem hagyta magát letéríteni a gondolatmenetéről. Folyamatos belemagyarázással akarja elferdíteni mások mondanivalóját, s ez roppant idegesítő számomra, s hát egyik-másik vendége számára is. S lám, ugye nem is vagyunk annyira hülyék?! Felhígított műsorával lassan a Vajna tv szintjére süllyed. Hajdú, Csisztu lassan itt lesz Győzike is!
eugen4402
Azt hiszem, attól nem kell félni, hogy Simicska ráerőszakolná a véleményét K.O.-ra, vagy nem jönnének ki egymással. Amennyiben van ember, aki ismeri Simicska média-elveit, az Csintalan Sándor. Ő állítja, hogy a tulajdonos nem szól bele a műsorba, azt a hírszerkesztők és a pol. műsorok szerkesztősége állítja össze. Ha valami megbukik, akkor a szerkesztőt rúgja ki, nem a műsorvezetőt...
emerencia
@Horizont: tegnap 19:21 Az Rtl2 esti híradója még nagyon jó, informatív. Nekem rossz időpontban van de meg szoktam nézni éjszaka az Rtl2 moston. Az Atv híradó sem rossz de nem érdemes állandóan csak azt nézni. (A kormánypártiakat is nézegetem kíváncsiságból.) Egy ideje már bele-bele nézek a Hírtv-be is, tartalmilag javuló tendenciát mutat. K. Olga remélhetőleg jót fog tenni nekik. A Hírtévét 2006-ban néztem utoljára sokat. Az akkori jobboldali elkötelezettségük ellenére az ostromról és az eseményekről nekem úgy tűnt korrektül tudósítottak élőben. Csak azt nem értem, hogy az utókorban miért lett divat a történteket éppen ellenkezőleg magyarázni. Nincsenek meg a Hírtévé archívumában a 2006-os vágatlan felvételek?
Macskaszem
@verőce21: A Hír tv a G nap óta egyáltalán nem akarja azt a látszatot kelteni, hogy nem változott semmi. Nem is tehetné, hiszen alapjaiban változott meg minden (mármint Simicska számára), és ezt a legvaksibb fideszhívőnek is tudnia kell.
Másrészt Simicska már alapoz 2018-ra, és Olga jó befektetés lehet. El tudom képzelni, hogy az ATV-ben korlátozni akarták, Simicska viszont engedi kibontakozni, és ez az ő malmára fogja hajtani a vizet.
emerencia
@Horizont: tegnap 19:36 R.E tényleg szuper szakmailag már amennyire én meg tudom ítélni nézőként. Éppen ezért nem értem, hogy miért vállal gagyi termékeket dicsérő reklámriportokat? Ennyire rá van szorulva? Az a bajom vele, hogy ezeket is túl jól csinálja és emiatt a hitele kissé megtépázódik. (Legalábbis az én szememben.)
Profonn
Pár adást megnézek, aztán véleményt alakítok, majd tájékoztatlak benneteket ! :)
Jozefina
Igazából nem baj, ha elment, már elég unalmas volt. Ráadásul folyton belebeszélt a vendégei dumájába!!! Emiatt nem lesz több nézője a HIR-nek!!! Max az ATV jár jól!!!
Csizmás Kond
Minden média attól jó ha talpraesett a szerkesztőség és nem attól ha az tulajdonospolitikát űz.
human
Már októberben megírták, hogy a média teljes letarolása a cél. Orbán semmilyen jelentősebb kritikus médiát nem akar látni: kettosmerce.blog.hu/2016/10/15/mi_lenne_ha_tavaszra_nem_maradna_fidesztol_fuggetlen_magyar_sajto
Cicamama55
@verőce21: Az ATV sokkal rosszabb irányba tart, mert a színvonalra semmit nem fordítanak. Ez nem más, mint a csatorna tudatos szétverése. Nem pont a politikai szemlélet váltás miatt ez a véleményem, hanem az egész műsor tartalma, összetételére miatt. Régebben válogatott szakember gárdával rendelkezett, most pedig minden adót megjárt celebeket alkalmaznak, meg beszédhibás, nyálát nyeldeklő riportereket, csak hogy kitöltsék az adásidőt.
wagabund
basszameg...most mi lesz a hírtévével?
Béla333
K.O. nem az igazságot szerette volna hallani a meghívott vendégeitől, hanem azt, amit ő akart hallani.
Amikor eljutott a vendéggel addig, hogy végre érdekes és meredek síkra ment volna a társalgás, akkor rendszeresen megköszönte a megjelenést és vége?!
Szerintem!
Yoda69
@Edmond Dantes: Kormanyparti emberek az ATV-be se nagyon jartak be. Eltekinte rogan, dajcs es meg egy ket arctol, akik nehanapjhan bementek, amikor mar valami nagyon ciki volt szamokra.
Igazad van hogy Olga mar megcsinalt egy barnd-et. Ez a sajatja, nem vehetik el tole. Az Egyenes beszed termeszetesen az ATV tulajdona, az marad ahol van. Nezem is Olga tavozasa utan, mert azert meg van egy-ket emberke akit szeretek ott. Egon, Antonia, Sipos stb. De kovetem Olgat is a HirTV-re. Meglatjuk hogy todja tovabbvinni az image-et egy masik musorban. Ehhez kell a profizmus, ami neki megvan.
Ez uton sok sikert kivanok neki az uj musorban, illetve remelem hogy az ATV nem fog lejjebb degradalodni.
Béla333
Most őszintén! Milyen sztár riporter az olyan, aki soha még a közelébe sem jutott annak, hogy az államadósság több mint kétszerese folyt ki az országból offshore cégeken keresztül?
Minden fontos pozícióban levő politikus megfordult nála, és ő mindig úgy tett a politikusok korrupciós bűncselekményeit látva/hallva, mint aki akkor hall az egészről először.
Szerintem a fő média manipulátora, karmestere volt, a nép hülyítésének, hogy az elmúlt évtizedekben a szemünk láttára tudták a politikusaink az országot szétlopni!
A tevékenysége kárára volt az igazságnak, így az országnak is!
Fradigege
@Horizont: Mészáros Antónia. Ő helyes és tudja pótolni Kálmán Olgát. Szuper gázsit kapott. Mindenkinek meg van az ára.
bencemacska
@Cicamama55: Én nem voltam itt folyamatosan, később olvastam vissza és közben reagáltam. Amikor észrevettem, hogy fáziskésésben vagyok, nem volt erőm korrigálni.
Egyebekben egyetértek. Emíliát én sem csípem!
Ha már én nem kapcsolom be az Egyenes beszédet!?!?!?
soljanka
@not me: Szerintem neked most inkább magadat sikerült minősítned, nem Olgát.
bencemacska
@emerencia: ma, 07:33
Nem tudjuk objektív volt-e 2006-ban a Hír TV , mert csak ő közvetíthetett! Én is akkor néztem utoljára. Láttam azt is , hogy a "békés tüntetők" nem engedték a TV2 kocsiját még megállni sem, nemhogy közvetíteni!
Van még pár műsor a Hír TV-n , amit nem szabad nézni, csak nagyon alacsony vérnyomással!!!-:))))
idppp
@Jozefina: Ez baromság! Nem lehet ennyire sötét! A jó riporternek eleve az a dolga, hogy ne hagyja mellébeszélni a riportalanyokat! Ez nem belebeszélés, maga ostoba liba, hanem megpróbálja a megfelelő vágányra terelni szemét, fideszes beszélgető partnereit, akik úgy próbálnak kisiklani a kényes kérdések elől, mint az angolna! Több fideszes felállt műsor közben, és egyszerűen elmenekült! Tudatosuljon már magába az a tény, hogy Kálmán Olga önálló személyiség, nem agymosot nyalonc, mint ön, nem mikrofonállvány, hanem etalon a riporterek között! Távozásával Orbán leányvállalatának, az ATV-nek - melynek meghatározó személyisége volt - vége, a HÍR tv nézőszáma meg jelentősen nőni fog!
eugen4402
@nyanya001: Szót fogadtam, elolvastam. Bár ne tettem volna...
Sajnos, én is hiszek Fridinek, és nagyon felbolydult most a gyomrom.
Apatszerek
@idppp: Valóságérzeted téves, egy szabadúszó riporter, újságíró, lehet, önálló személyiség de egy alkalmazásban lévő riporter, újságíró soha nem lesz önálló, a gazda igényeinek kiszolgálója kivétel nélkül minden alkalmazásban lévő, riporter, újságíró, állami alkalmazott. A hír TV- az ATV gágá tulajdonú, következtetés ként ezeknek szolgái ezeknek kell megfelelni Kálmán Olgának is. Ezidáig közneve ATV Olga, átigazoláskor Hír Kálmán lesz, átalakulva, ugyan olyan szolgácska mocsokból fertőbe, kávéházi divatlibsi v. média prosti.
coni
Ma pl. főműsoridőben ez a felhozataL:
SAS-FRIZBI-CSISZTU. Inkább üssenek mint hogy bármelyiket nézni kelljen..
Elismerem, hogy ma már nem lehet nem kormánypárti médiát csinálni, így nem is nagyon van csak online, mert ott kisebbek a költségek (444., D36, M.Narancs, meg most éppen az Index meddig?). Az RTL annak nótázik aki fizet, visszakapjuk még amikor csak! arról szólnak a hírek, hogy kétfejű bari született és ki kit darabolt fel.
Kálmán érti a szakmát és van stílusa, de már nagyon uncsi volt az E.Beszédben, jó, hogy váltott.
Béla333
@Horizont: 11.25

Nézd meg K.O. Eörsivel készített riportjának az utolsó néhány percét!
Mikor Eörsi éppen arról akart volna beszélni, hogy 2002-ben Medgyessy nem volt hajlandó foglalkozni Orbánék első kormányzása során elkövetett bűncselekményekkel, a sztár riporter gyorsan megköszönte a részvételt, ezzel Eörsibe belefojtotta a szót!:

www.youtube.com/watch?v=IEcSIb-yNVk
Macskaszem
@Béla333: Gondolom, letelt a riportra adott idő, és olyankor tetszik, nem tetszik, be kell fejezni.
Béla333
@Macskaszem: 18.31
Azt nyilatkozta a riportban Eörsi, hogy "árokbetemetés" jelszóval Medgyessy azt mondta, hogy békén kell hagyni az első Orbán kormány Fideszes disznóságait.
Erre a sztár riporter nem kérdez rá, hogy mire alapozza ezt, hogyan lehetséges ez, akkor mit is csinált Keller, miért állították őt le, hanem egyszerűen elköszön Eörsitől?
Ne feledd, hogy ebben az időszakban az SZDSZ volt az MSZP koalíciós partnere és Eörsi az SZDSZ prominense volt?
Egy komoly sztár riporter szerinted nem mondja azt ha kevés az idő, hogy akkor ez van olyan fontos és az egész ország érdekében, hogy folytassuk holnap?
Az úgy ok, hogy na itt fejezze be, viszlát?
És ez a hölgy a legmenőbb kérdező az országban?
Béla333
@Horizont: 18.18
Tudod, hogy nekem más a véleményem! Nem úgy kell eltakarítani az egyik rablóbandát, hogy egy másikat hozunk a helyére, mert akkor csak cseberből-vederbe kerülünk szerintem!
Béla333
@Horizont: 18.18
Ráadásul, ha ezek így játszák le az egész politikusi bűncselekmény halmot, hogy ne foglalkozzunk egymás bűncselekményeivel, akkor minek is kell most kormányt váltani szerinted?
Mert most már éhes a másik csapat?
justhpeter
Hogy megy-e Kálmán Olga vagy nem, az legyen az ő dolga. Csütörtök este másfél óra alatt három alkalommal szakadt meg az adás, tehát a vezetési és az emberi problémák mellett már technikai gondok is vannak. A műsorszerkesztés már régen a nulla felé tendál, nincs olyan magyar nyelvű tévé, amelyik többet ismételt volna idén mint az ATV. A Hit Gyülekezet is elkövette azt a hibát, amit az összes egyház elkövetett, amikor az iskolákat átvette. Vagyis olyan dologgal foglalkozik, amihez nem ért.
soljanka
@justhpeter: Tudod te, mi - lenyúlható- pénz van az egyházi sulikban?
Németh Sanyi meg nem arról híres, hogy megvetné a pénzt.
verőce21
Kálmán szOlga a hirtvn!
Most akkor Kálmán jobbikos szolga?
HirTv-Simicska-Jobbik ezek összetartoznak.
ATV liberális volt, más vallásúak gyűjtője. Utálták a náci jobbikot.
Jobbik már nem náci inkább cuki. És a folytonosan rettegő Kálmán szOlga is beállt közéjük.
Hamarosan az ATV is kormányzati szócsőként fog üzemelni. Legkésőbb akkor amikor a sas kabaré is a hirtvre költözik. :)
JAJMÁR
KO. Egy média szakember, riporter, műsorvezető. Állítólag munkahelyet vàlt. Bárkivel megeshet, ezerféle okból.
Munkahelyet vált, ha vált. Nem értékrendet.
A Hír tv egyébként mindig jó szskrmbrre
JAJMÁR
@JAJMÁR: bocs, véletlenül elküldtem jav nélkül.
A Hír tv mindig adott rá, hogy jó szakembereket alkalmazzon.
lampa laz
@bencemacska: Van még pár műsor a Hír TV-n , amit nem szabad nézni, csak nagyon alacsony vérnyomással!!!-:))))

Ilyen a Civil kaszinó is, hányok az állandó vendégeiktől, mert ezek még mind fideszesek. Jólenne, ha az ellenzék is ott ühetne és véleméyt formálhatna, mert így túl egyoldalú.
justhpeter
@soljanka: Azaz az egyházi iskola sem a gyerekekről szól, ahogy már az ATV sem a nézőkről.
Béla333
Akik napi rendszerességgel szerepelnek az ATV műsoraiban azok a DK politikusai és a kormány tisztségviselői.
Az okokat mindenki találja ki!
Strong
Szerintem tök gáz,
Az Olga az ATV-n lett ismert.
Az ATV volt az, ami hagyta kibontakozni Őt, és ettől vált elismerté.

Ugyanakkor az állítólagos dupla gázsi eléggé vonzó...
kissé felnőttem
@not me: kultura hiányában nem itt kéne ám mocskolódni.másikat megsérteni ez és itt akár birósági ügy is lehet mert innen nem törlődik és mindenki még én is megtalálható vagyok nem okitás, jótanács és a jog erről szól.
kissé felnőttem
másik OLGÁT aki a műsoráért nézte az átkapcsol a hir TV hez aztán ott emelkedik a nézettség , hogy kik járnak hozzá kár prognosztizálni szerintem volt ott mindenki képviselve. Attól,hogy nincs tábla a nyakukban nem mondanám egysikúnak,vagy kiválasztottaknak.Ami a fizetését illeti : Legalább nyugati a tőbbit meg huzza maga után más csatornákon. Mindegy ki a főnők ne szoljon bele a munkába, fizesse meg főleg ha jól csinálja
Eladott Ország
Azt kellett felismernem, hogy felmentéseket keresek. És nem csak ebben az esetben, hanem úgy általában. A szavukat felemelni gyáva – itt hosszan sorolhatnám a pedagógusokat, orvosokat, ápolókat, bírókat, ügyészeket, közalkalmazottakat és még számtalan
szakma képviselőit – embereket mentegetem. Mert féltik a munkájukat, a családjukat, a
megélhetésüket a jövőjüket. Mentegetem a kisemmizetteket, mert féltik a megmaradt keveset, a holnapi kenyeret a gyerek kezében, a közmunkát. Mentegetem az értelmiséget, mert nem egyszerű munkát találni, ha a hatalom megorrol az emberre. Mentegetem az újságírókat, mert valahogy élni kell. Mentegetem a nehéz helyzetben lévőket, amiért nem emelik fel a hangjukat, de hát elég nekik a maguk baja.
bencemacska
@lampa laz: ma, 06:29
Én is elsősorban rájuk gondoltam!!!
bencemacska
@kissé felnőttem: A behívottakról nem a műsorvezető dönt, hanem a szerkesztő, vagy főszerkesztő. Kálmán Olga - legalábbis korábban - volt olyan pozícióban, hogy figyelembe vették ez irányú kérését. Ma valószínűleg már nem mindig veszik figyelembe a kérését.
Edmond Dantes
Itt egyesek háborognak,hogy a baloldali riporternő átmegy egy jobboldali csatornához,mert nagyon megéri neki.Hát én emlékszem egy fiatal liberális pártra,amelyik váratlanul konzervatív jobboldalira festette át magát,mert akkor politikailag nagyon megérte neki.Egy reggel arra ébredt a liberális Fidesz,hogy ők jobboldali keresztények...mondta akkoriban Torgyán dr..Gondolom,hogy ezek az egyesek azóta is háborognak.
Béla333
@Edmond Dantes: 16.45
Ezzel azt akarod mondani, hogy ha a Fidesz csinált egy 180 fokos fordulatot, (aztán még egyet-kettőt!), akkor mindenki oda fordulhat, amerről a szél fúj? Mint egy szélkakas?
Mert ez így kell hogy természetes legyen szerinted?
Jól értem?
Apatszerek
Kálmán is + Olga is, kávéházi divatlibsi, az is lehet, hogy jövőre már celeb !
Edmond Dantes
@Béla333: Nem érti jól.Én azt írtam,hogy egyesek azon háborognak,azaz azzal vádolják a baloldali riporternőt,hogy...vagyis nem tény állítottam,hanem egy vele szembeni vádat.Ugyanakkor ma már magától Németh Sándortól tudjuk,hogy finoman szólva is nem volt azonos az értékrendjük.Azt meg halkan kérdezem csak,a mai magyar médiapiacon hova mehetett volna???Sok választási lehetősége nem volt,ezért ment a Hír tv-hez. Egy tárgyilagos, kormánykritikus csatornához,amilyenhez eddig is tartozni akart,csak átverték.Ezzel szemben a Fidesz valóban oda fordult annak idején, ahonnan a szél fújt...hogy a maga kifejezésével jellemezzem a fiúkat.Ez pedig nem vád,hanem tényállítás.Nem hiszem,hogy magának is szövegértési problémái lennének,ezért javaslom, olvassa el még egyszer,hogy mit írtam.
Béla333
@Horizont: 17.38
Az első mondatod pontosan megmagyarázza, hogy miért mennek el a honfitársaink tömegei ebből az országból. Sajnos az elmúlt 26 év elérte, hogy ilyen hely, amiről írsz, már nincs az országban! Külföldön kell/lehet keresni azt a védett helyet.
Sajnos.
Béla333
@Edmond Dantes: 17.33
Nekem nincs jó véleményem K.O.-ról, de ettől még te jónak tarthatod őt a szakmájában.
Szerintem nagy manipulátor, aki nem az igazságot szeretné kiszedni a riport alanyaiból, hanem olyan véleményt ami neki/megbízóinak tetszik.
A kettő meg nem egyezik, vagy csak ritkán.
Hogy mire is gondolok? Ő, mint sztár riporter, aki az elmúlt évtizedekben az ország összes fontos politikusával beszélhetett nem jutott el odáig, hogy az államadósság többszörösét lopták ki az országból? Nem kellene erre a magyar emberek figyelmét felhívni?
Na az ilyenek miatt tartom őt csak manipulátornak, de nem jó riporternek!
Edmond Dantes
@Béla333: Melyik mondatomban állítottam,hogy jó riporter? Nem a szakmai teljesítményéről,hanem a helyzetéről írtam. Ízlésekről okos ember különben sem vitázik,ugyanis felesleges.
Maga viszont remekül elvitatkozik saját magával.Állít valamit,aztán megcáfolja.További termékeny vitát kívánok saját magával,megjósolom,magának lesz igaza.
Béla333
@Horizont: 18.09
Te soha az életedben még nem voltál egy cégnél sem "alkalmazott"?
Ha igen, akkor nem kérdeznél ilyet: a főnököd mondja meg, hogy mit kell tenned, nem?
Legalábbis fő vonalakban biztos!
Még K.O.-nak is vannak főnökei! A műsorában azt kell képviselni, amit elvárnak tőle.
Egy igazi sztár riporter szerintem ezen az alkalmazotti viszonyon (ha valóban akar) valamilyen szinten felül tud emelkedni. Ha meg csak egy szélkakas, akkor meg nem is sztár riporter, csak sztárolják!
Szerintem!
Béla333
@Horizont: 18.19
Nem, de erről nem akarlak meggyőzni.
Csak még mindig képtelen vagy elfogadni, hogy létezik olyan, hogy valaki sem a Fideszt nem szeretné, sem a váltó alakulatát, az MSZP-t!
De még a belőlük kiváló és most éppen velük újra összefogni készülő DK-t sem!
Most minden héten tegyem le neked az esküt erre?
Apatszerek
@Horizont: Furcsa takarodási vágyad van, hogy csak egy személyre vetíted a takarodást, vagy egészen minden párt kivétel nincs, takarodik vagy egy sem, akkor talán feltételezhető a változás.
Az egész politikai beágyazódás méreg a társadalomra, melyet a gazdasági hatalom, a megnyert politikusai által tolt rá a közre. Csakhogy az eredő okokat a társadalom még most sem ismeri fel, vagy nem engedik a felismerés közelébe sem:,, a politikusok, a porhintések professzorai, a gazdasági erő képezi ki őket professzorrá.
szaboria1
Már az ATV-t is bekebelezi a FIDESZ Kormány.
prime777
@Pálinkafőző Rézüst: Biztosan Simicskáé?
Én úgy tudom eladta...vagy csak egy részét?
prime777
Olvasni lehetett a neten ,hogy a kialkudott havi apanázsa a K.O-nak 4,5 millió az ATV-s 2 millió helyett.
Ha csak 2.5 millát kínálnak neki a Hírtv-n akkor szerintem marad az ATV-n.
Azért éves 50 millióból lehet haladni.:D
Olyan szinten lesz mint mondjuk Morvai Krisztike ,vagy a többi EU-s képviselő. :D
mariaberta
@Horizont: Kellene, de eszében sincs, azt hiszi, ő nem jegenye, és az égig fog nőni.
slowles27
@szaboria1: Mint mindent, ami nem az ő kontrolljuk alatt van. Vagy bedarálják. Hogyan nem tűnt fel szerencsétlen balfékeknek, hogy ez lesz belőle? A nagyon antiklerikális FIDESZ az MDF és a KDNP szétmorzsolása után, egy laza köpönyegfordítással betöltötte a politikai palettán keletkező űrt. És akiket átjár a vallásos áhitat, azok éltetik ma is őket. (Vagy legalábbis igen nagy részben.)
advocat
Kálmán Olga a Hír TV-hez való szerződésével – akarva-akaratlanul – Simicska és szövetségesei Orbán Viktor elleni vendettájának központi szereplőjeként kínálta fel magát.-mondotta Németh Sándor.
Akkor milyen ballibes tv-ről írnak egyes jobbos lapok? Ki, kinek nyalt?
És mi van a gyüliben felajánlott - kötelező - 10%-okkal? Abból megy az ATV is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.