Ahogy azt az Origo is megírta, Kálmán Olga az ATV mûsorvezetõje februártól a Hír TV-nél dolgozik majd. A Blikk információi szerint Kálmán Olga az egész ATV legjobban fizetett munkatársa volt, Simicska Lajos azonban dupla fizetéssel csábította el a Hír

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Katalina62
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azt a betyarjat! Hogy az origoban mennyi mocskolodo hsz jelent meg Kalman Olgarol... Hat igen, savanyu a szolo, sajnos, a fidesz nem tudja megtartani ot, akkor megprobalja le-karaktergyilkolni - mert ahhoz marhara ertenek... na es persze az origo uj tulajdonosa az fide$$ erdekeltsegu...

Lehet, hogy Simicska nem aprozza el a dolgot, hanem van egy gondosan felepitett utemterve, amiszerint ledaralja a fideszt? Elmeletileg van meg ra ideje, mert a kampany az egeszen biztos , hogy nagyon mocskos lesz, mint ahogy az oktober 2.-i szavazas is az volt...
Szoval EZ a valasza Simicskanak az uj plakattorvenyre...

Wagabunddal szolva: ... en mar csak egy kavet kerek...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Vonatkoztassunk el most a személytől, meg attól, hogy média.

Ki az, aki nem váltana munkahelyet, ha dupla fizut kapna azért a munkáért, amit szeret, amihez ért, valamint ő diktálhatná a feltételeket az új helyen???
nyanya001
@karma1: Ja, és nem véletlenül kapcsolják le a HÍR TV-t egy bizonyos körzetben.
namihami
@nyanya001: Mint ahogy hasonló ""véletlen kimaradások"" vannak, legalább is mifelénk, az ATV-vel is.Miközben az összes többi program üzemel.
Béla333
Szerintem hülyeséget csinált Simicska. A Hír TV-nek az tett volna jót, ha marad K.O. az ATV-nél és továbbra is parolázik a kormányszóvivővel. Meg a többi Fideszessel.
Az már olyan undorító volt, hogy a józanabb emberek ezért pártoltak át a Hír TV-hez.
Ha most oda megy K.O., akkor hová kapcsoljunk?
Ki?
adrenalink
@karma1: 13:13-ra Szerinted kiket fog Kálmán "kifacsarni", miután a kormánypártiak le vannak tiltva a Hírtv-ről, Simicska meg nem baloldali szimpatizáns?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.