A Kocsis Máté által vezetett VIII. kerületben a fideszes önkormányzati képviselők elkísérték a Mikulást a kerületi óvodákba, sőt, olyan is előfordult, hogy személyesen ők adták át a csomagokat a gyerekeknek.

A józsefvárosi ovisoknak a Fidesz hozta az ajándékot

“Józsefvárosban is járt a Mikulás, a kerületi bölcsődékben és óvodákban kitörő örömmel fogadták a meglepetéseket. Sára Botond alpolgármester és a kerület önkormányzati képviselői az ajándékok kiosztásában is segédkeztek. A vidám hangulatú látogatásokon a kicsik az önkormányzat által felajánlott csomagokat nagy örömmel vették át”

- számolt be az eseményről az önkormányzat honlapja.

Minden helyszínről készült fotós beszámoló, és azt is megtudhattuk, hogy a gyerekek nagy örömmel fogadták a képviselők ajándékait, és izgatottan várták a nagy napot.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Természetesen készült fotós beszámoló, de csak az önzetlenség jegyében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@aremy: Gondolom futott előtte egy pár kört a vizsláival.
kiscsillag66
Mindent megtesznek, hogy 2018-ban is itt maradjanak. Tegyünk róla, hogy ne így legyen.
eszegfu
Jó dolog, ha a gyerekeket meg tudják ajándékozni... de könyörgöm, hogy a nyavalyában lehet Mikuláskor öltönyben menni és nem Télapó ruhában az óvodásokhoz?! Igaz, hogy az "ujság" szerint csak kisérték a Mikulást, de akkor legalább ördögnek öltöztek volna!! Meg egyébként is: miért nem a Mikulás osztja az ajándékot!? Kár...még ezt is elszurják!
solidedge
Szegény ovisok. Most beleszeretnek a Fideszbe, majd amikor rájuk szavazhatnának már a Fidesz sehol sem lesz. Ezt a traumát majd fel kell dolgozniuk.
koszpeko
Na most már Magyarországon narancssárga lesz a Mikulás palást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.