Szombaton robbant a bombahír: Kálmán Olga, az ATV műsorvezetője felmondott munkahelyén, és januártól már a HírTV-n folytatja. A műsorvezető több mint egy évtizede dolgozott az ATV-nél, 2003-ban vezette először az Egyenes Beszédet.

Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének alapítója Facebookon kommentálta a népszerű tévés távozását. Mint írja, Kálmán Olgának az ATV-től való távozása önmagában nem lenne rendkívüli történet, hiszen a médiában itthon és külföldön is gyakori az, hogy ismert műsorvezetők csatornát váltanak.

Két dolog fölött azonban nem tud szemet hunyni. 

Először is az, hogy a kölcsönös tiszteleten és megbecsülésen alapuló emberi viszonyt és hatékony együttműködést a műsorvezetőnő olyan stílusban és módon rúgta fel egyoldalúan, ami közgondolkodásra befolyással bíró személyhez méltatlan

- írja Németh, majd folytatja a megdöbbenés második okával:

Kálmán Olga a Hír TV-hez való szerződésével – akarva-akaratlanul – Simicska és szövetségesei Orbán Viktor elleni vendettájának központi szereplőjeként kínálta fel magát.

A kormányközeli média már megszellőztette, hogy Kálmán Olga havi 4 millióért ment át a Hír TV-hez. Információink szerint 4,5 millió lett a kialkudott összeg, a tárgyalások pedig már egy éve tartanak. Kálmán Olga korábban az RTL-lel is tárgyalt, de ott nem tudtak neki napi közéleti műsort adni, heti is csak az RTL II-n lett volna.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyuska
Ájtatos, idióta Fidesz-nyalonc szentfazék mondja ezt. Egyszer belenéztem a vidám vasárnapba, hát több nap kellett, míg kihevertem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kutyuska
Ájtatos, idióta Fidesz-nyalonc szentfazék mondja ezt. Egyszer belenéztem a vidám vasárnapba, hát több nap kellett, míg kihevertem.
Nessy
Van akit a szakmai tudásáért becsülnek, van akit a szakma megcsúfolásáért! ( TV2)
természetesen azt támadják, aki nem megy le kutyába Németh Sándoréknál. Ajánlom nekik Kálmán Olga helyett Bayer Zsoltot!
lampa laz
@Kutyuska: ezzel én is így voltam 1 véletlen gombnyomáskor. Én mint ateista főleg nem értettem az egész bulit, azt hittem valami tudatmódosító hatása alatt ugrálnak, meg kiabálnak ott össze-vissza. Azért voltam már misén esküvő, meg temetés kapcsán, de ez a hitgyülekezetes dzsembori valami iszonyat volt ahhoz képest.
Szókrakész
@Kutyuska: "Egyszer belenéztem a vidám vasárnapba, hát több nap kellett, míg kihevertem"

Hogyan?!?!
Egy "vidám vasárnap" miatt 3 "szomorú vasárnap" kellett, hogy helyreálljon az egyensúly?!?!?!
justhpeter
Németh Sándor maradjon meg a maga egyházi közegében, mert ha abból kilép méltán kelt visszatetszést mind a mondókájával, mind a tévé vezetési elképzeléseivel. De hát mindenütt ez van, ahol egy egyház nem a hitélettel kapcsolatos dolgokba üti bele az orrát és primitíven otromba szövetségeket köt. Például: katolikus egyház-kdnp, katolikus egyház-iskolák, Hit gyülekezet- televízió.
A konkrét helyzetben Németh a beszólással csak az intelligenciahiányát és a média hozzá nem értését igazolta.
Szókrakész
@lampa laz: "azt hittem valami tudatmódosító hatása alatt ugrálnak"

Pedig amiatt ugrálnak.
Normális ember ilyet nem tesz.
Kutyuska
@lampa laz: Először szó szerint sokkolt az amit hallottam, az a sok jól öltözött ember, aki ott ült és tátott szájjal itta a szavait ennek a szerencsétlen agyhalottnak. Aztán már, amikor elmúlt a sokk, csak nevetgélni tudtam. Nem csoda, hogy itt tart az ország. Hihetetlen bárgyú, befolyásolható, semmire való ember él ebben a pici országban. Nagyon-nagyon elszomorító.
Eladott Ország
Az ATV tehát senki által nem kényszerítve, de valószínűleg Németh Sándor közpénzből kitartott hittérítő gazdasági érdekeinek engedelmeskedve a népbutítás útjára lépett. Tudva, hogy pillanatnyilag egyetlen pártnak sincsenek olyan lehetőségei, amelyeknek birtokában fel tudnák venni a versenyt a kormány közpénzből folytatott propagandájával. Az ATV itt és most
formálisan is elveszítette a hitelességét és kiírta magát azok közül a médiacsatornák közül,
amelyeknek küldetése lehetne küzdeni az általános elhülyülés ellen. Két bilikék politikai hirdetés között én már nem tudom komolyan venni Kálmán Olgát, Rónai Egont, vagy Mészáros Antóniát, amint a másik oldal politikusaival bizalmasan egyetért abban, hogy Orbánék disznóságainak felháborítóak és vállalhatatlanok.
Az ATV eladta magát és adja a nevét a szennyes, veszélyes hazugságokhoz. És erre még azt sem mondhatja, hogy pénzért tette, mert a piacon megmaradni nem egyszerű. Persze mindannyian sejtjük, hogy szó nincs arról, hogy ingyen állt volna bele ebbe a történetbe, de ez nem javít a helyzetén. Innen már csak egy pár lépés, hogy a nem hivatalosan álellenzéki kereskedelmi televízió átmegy nem hivatalosan közszolgálati, agymosó propaganda televízióba. Csak idő kérdése. Azt hiszem.
lampa laz
@Horizont: ezzel elárulta, hogy a fidesz seggnyalójává vált.
Amúgy mindig utáltam az olyan (mint ez a Németh is) embereket akik mások hülyítéséből élnek még hozzá ilyen jól mint ez is. Azokat az embereket viszont végképp nem értem akik hinni képesek az ilyen alattvaló álszent szaroknak.
coni
Kálmánnak nem sok választása volt, mint általában akinek családja és egzisztenciája van. Kibeszélés nélkül is érzékelhető az ATV lecsúszása. Az RTL rosszul tette, hogy nem adott egy műsort neki mert sok nézőt átvitt volna a csatornához. Nekünk azonban szomorúan be kell látnunk, hogy jelenleg a Hír TV lett a legnézhetőbb csatorna, már ha van egyáltalán...
Nessy
Németh Sándor imád beszélni, akár egy órát is.
Nekem Fidel Castro ugrott be, az tudott órákig szónokolni.
herczeg0210
Most már akkorvan Hír-tv, meg Hit-tv is?
Ludmilla
Kálmán Olga,ugyanúgy,ahogy bárki más,önállóan donti el,hol dolgozik.A vidám Vasárnapot meg nem kell nézni,aztán nem kell 3 hétig heverészni...egy gomb..
Kutyuska
Abból már nagyon észre lehetett venni, hogy valami változott az ATV-nél, hogy az elmúlt kb. bő egy évben ontotta a kormány reklámokat. A falra mászok a sok hülyétől, akik jó pénzért átszellemült fejjel mondják a reklámokban a sok marhaságot.
Kutyuska
A gyöngébbek kedvéért: egyszer néztem bele a vidám vasárnapba, mert kíváncsi voltam, hogy tulajdonképpen mi is az.
eszegfu
@Szókrakész: 14:00 Ez a megállapitásod "hatalmas duma" volt!:)) Tetszett!
wagabund
azért nem olyan erős véleményformáló Kálmán, hogy négy milla fölött díjazzák ...pár százezret, félmilliót még megér, de többet?...na neeee...
lampa laz
@Horizont: az öreg stefka nem hazudtolta meg önmagát... régen is mocsok volt és most is az.
Katalina62
"A felmondás okairól Németh nem kívánt nyilatkozni, csak annyit árult el, hogy „civilizált körülmények között” váltak egy egymástól"

Akkor most, hogy is volt? Azért Magyarország szégyene, hogy Kálmán Olga a Hír TV-nél kap, már ha kap, csak lehetőséget!
Ludmilla
Örülök,hogy ennyire erős vagy,kutyus
Zeta
Otthagyta.
Az ATV már ízetlenné vált, nem csak neki.
Simicskánál még van miért , van cél.
Fradigege
Németh Sanyi inkább maradjon csendben. Hatalmas biznísz a Hit gyüli. Akkora lóvét zsebel be, világ életében nem lesz gondjai az unokáknak sem. Tel-aviv ott áll mögötte. Hagyjuk már. Átlátszó az egész Sanyikám.
nezelodo
Hát Sanya bá' kibújtatta a szöget az ATV zsákjából, amikor azt találta mondani, hogy "Simicska és szövetségesei Orbán Viktor elleni vendettájának központi szereplőjeként kínálta fel magát" az Olga.
Már jó ideje sejteni lehetett, hogy a csatorna haszonélvezője a hatalomnak, és még a kevésbé gyanakvóak is minimum a fidesz társutasának gondolták ezt a műintézetet. Azért van ebben az idézett mondatban egy reménykeltő üzenet, mégpedig az, hogy a vendetta kifejezés egyúttal befejezett cselekményt sejtet.
Manhattan
@Katalina62: Szégyen a HÍRTV? Te fordítva vagy összerakva!
Katalina62
@Manhattan: Azért ki is a tulajdonosa a Hír TV-nek?
kulabombaafityiszre
Sándor barát,bőszen nyalja Viktor farát.:))
Yoda69
Remelem ezekutan Olga elmondja valojaban miert jon el az ATV-tol, es megy at a HIRTevehez.
PJProby
@nezelodo: "a vendetta kifejezés egyúttal befejezett cselekményt sejtet."

... mert a múlt idő jele a két té.
Jól tudod, mint Király Linda a Himnuszt!
Nessy
Milyen praktikus a világhaló! Anno kénytelen lett volna szemtől szembe elmondani a véleményét Németh atya, tiszteletes, hitszónok ( megfelelő aláhúzandó).Így viszont a távolból lehet bármit irogatni.
karma1
@Mirabilis: 14.04-re: Mert Kalman Olga egymaga tobb nezot vonzott a csatornara, mint az osszes tobbi szereplo... Nana', hogyha most elmegy a csatornatol, a nezettseg meredeken zuhanni fog... nemeth helyeben en is allati morcos lennek ezert, es mas fegyverem nem leven, kiabalnek utana tucskot-bogarat... Most eppen ez az utolagos szarozas megy... Erre kepes osszesen az orban kormany, masra se...
Desischado
Remélem, Olga is megszólal, mint Fiderikusz. Az ÁTV már eddig is egyre lejjebb csúszott, már nyíltan orbán szócsöve lett, régesrég nem néztem. Jól tette Kálmán Olga, hogy lelépett!
Zeta
Sonja Sáry: mért ne menne Orbánt , a fideszt ekézni? Az ATV jellege megszűnt. Nem Kálmán hagyta elaz ATV t , hanem az ATV a nézőket
Lassan minden érdekesebb műsora elkopott.
Teljesen mindegy, hogy honnan , de kell néhány hangnak lennie, ami kritizálja Orbánt.
Még ha ez a közelmúlt egyik alappillére volt a rezsimnek.
magyarbakancs
"Németh Sándor, a Hit Gyülekezeté"
Te értelmetlen önjelölt szentember mit képzelsz magadról?
Az egész hit gyülekezete agymosót emberek.
Beképzel társaság.
magyarbakancs
Mi van fényesre nyalod Orbán valagát.
Ordóktól való sátán fajzatok vagytok.
hetöndöe
Azért ez nagyon tetszik,az illiberátorok hosszú évek óta ekézték Németh Sándort állítólagos SZDSZ-es kötődése miatt most meg nyálat cserélnek vele.Fura egy világ ez.:-)
slowles27
Azért az feltűnő volt, még a babakék reklámok megjelenése előtt is az ATV-n, hogy több olyan igen magas labdát nem csaptak le a műsorvezetők (néha Olga sem), amivel rendesebben meg lehetett volna gyalulni a regnáló hatalmat. Valóban kezdett ízetlen, langyos lenni az ATV. Ha Olga a pénzen kívül azt is szem előtt tartotta, hogy "Az ellenségem ellensége a barátom." akkor megértem a döntését. Remélem továbbra is addig "kellemetlenkedik" a csuti zsebnapóleon és társasága viselt dolgai körül, míg 2018-ra többen is átgondolják, hogy kire is fognak voksolni.
Azt hogy Németh Sándornak és a HGY-nek mennyi beleszólása van az ATV műsorstruktúrájába azt nem tudom. De az mindenesetre biztos, hogy mind az ATV szerkesztősége, mind pedig a HGY némi emlékezet kiesésben szenvedhet az 1998-2002. közötti időszak, FIDESZ-KDNP-MDF felekezeti-, és médiapolitikáját illetően. Ugyanis a legmélyebb ekézéseket pont a jelenlegi "szegény, vendetta áldozatoktól" kapták anno, igen intenzíven. Remélem, ez a szelektív amnézia hamar elmúlik. Mielőtt tényleg minden, a mostani purparlé előtti időben az asztalra valamit is letevő szakember lépne egy hosszút...
qxy
Szerintem súgtak ennek a bot csinálta szent embernek, mert ha valóban az lenne akkor ilyet nem mondana hisz csak a hívei közt kellene szét nézni kivel mikor és hogyan baszott át.Mert ugye kurva jó ha aki teheti rosszalkodhat akármit és meg gyónja még aznap és reggel tiszta lelkű szent ember és aki ezt elakarta volna mondani az mind mind nagyon rá is cseszett mert ugye " Isten keze messzire elér." De Sanyi bának meg sok haverja van és azoknak is van keze jóóóó sok. Na ez nem mind egy.
simitata
Németh évtizedes süketelésével milliárdos lett. Gratula! Nem értek egyet. Olgát már 2 éve nem nézem. Ideje volt lépni. Ráadásul jó pénzért. Remélem nem tolja ki a Hir TV. kedvelt munkatársait.
simitata
@qxy: Igaz, hogy a magyar helyesírás nem nagyon zavar, de amit írsz az jó.
Lepényleső
Nagyon sok nagykabátot le kellene gurítani ahhoz,hogy őszintének halljam szavait.
mariaberta
Mi van Németh úr,,,, kiesel a pixisből?
qxy
@simitata: Tudom hogy keverem. sajnálom. próbálok figyelni rá de nem mindig " sikerál. " Sok levélre kell válaszolnom és nem csak egy nyelven és ez néha bezavar. A múltkor ( de ezt csak neked) cirill betűvel kezdtem a hozzá szólást. El felejtettem át váltani. Még jó hogy van ez a hiba javító aláhúzós program.Na az ujjévet meg " prószálom " jobban írni . Na látod? az ilyeneket is alá húzza. De ezt így kell írni .De nem te vagy az egyetlen aki észre vette és egyszer találkoztunk is egy előadáson és " .- na most vissza adom" , .- üdvözlöm.Ha ennyire oda figyel a részletekre hogy a lényegre nem is tud figyelni akkor önnek kellene itt állni és az előadást meg tartani. nem gondolja? .,Na ezt nem azért írtam mert rád is haraxom, de az nagyon arrogáns volt a megjegyzése.
qxy
Nem tudom mi az igaz ? de nem rég hallottam.
Ha valaki nagyon közel van és sokat tud, és már nem tudja el viselni a sok " igaz cselekedetet és el akar menni ki akar szállni a dologból, arról tesznek hogy ne tudja meg állni a helyét a világban mert tönkre teszik. még a fekete mágia erőit is be vetik ennek az ember és családja ellen.
Amíg tart az Isten tisztelet, a másik szinten kántálnak és szórják az átkokat azokra akik ellenük akar véteni.
Ezt most tényleg csak azért írtam le mert hallottam. Ne engem csesszetek le hogy de ez nincs meg de ez meg igen létezik. Tiszteletbe tartom minden ember hitét vallását, lehet fekete fehér mágia, vagy akármi.Hogy mi az igazság? majd Sanyibá el mondja a " Vidám vasárnapban péntek esti adásának a szombati ismétlésében.
Na ez a másik. nyomogatom a tévét, éccaka, .- Vidám vasárnap. Mi van? kurva életbe nem péntek van hajnal egy?? de . akkor meg ?? idő utaztam vagy mi a tököm?vagy sok volt a " szarvasos üdítő ?
kukac50
Német Sándor azért aggódik, mert Őt Lázár soroltatta az egyházak közé.
Ők csak Fideszes bérencek.
huKKK
Ebbe mi a bombahír?
Majd ha a Propelleren szól be, az bombahír lesz.
A fészbukon.
huKKK
@kukac50: Óriási tévedés. Nem lézerjani volt, hanem a Jobbik, aki olyan helyzetet teremtett, hogy kiprovokálta a képviselõk 86%-ának támogatását a hgy-nek. A nyolcvanhatszázalék az több mint a lézerjani, több mint a fidesz. Ez azt jelenti, hogy a jobbik kivételével mindenki.
Ezt csak amiatt írom, hogy a jani ehhöz kisfiu. Ezt a Vona úrék intézték, akaratuk ellenére.
A lézerjani nem olyan nagyhatású tényezõ, mint sokan vélelmezik.
Ez a mûsor nem jött volna létre a Jobbik nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.