Kálmán Olgát több mint tíz éven át kiemelt megbecsülésben részesítették, sőt sztárolták, erre ő egyoldalúan felrúgta a szerződést. Sőt, a Hír TV-hez szerződött, hogy részt vegyen "a Simicska-rendszer jobb- és balirányú helyezkedésében és manőverezésében" - rótta fel az ATV tulajdonosa, a Hit Gyülekezetének vezetője. Simicska Lajosnak is üzent.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Egy ideje már én is a Hir TV- hiradóját nézem, bár ezt sosem gondoltam volna magamról. De hát változnak az idők, változom jómagam, meg a csatorna tulajdonosok is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Edmond Dantes
Az ATV-nél egyetlen férfi van,az is nő.Németh Sándor hitvallása Orbán mellett-és persze a Judás pénz mellett- eddig is árulkodó volt,de ez a megszólalása egyenesen gusztustalan.A lebutított demokrácia látszatellenzéki szerepének eljátszásához gyomor kell.Örülök,hogy már korábban otthagytam a csatornát.
Eladott Ország
Azt állítom, hogy elfogyott a normalitás levegője és rohadt nagy baj van ott, ahol az Orbán­rezsim legnagyobb korrupt maffiózójának tévéje számít az oxigénpalacknak ebben a perverz, gyalázatos jelenben.
Ahol mindenki rendre megalkuszik, behódol és lekenyerezhető, ott nincsenek hősök, csak
áldozatok vannak. Nem tudom, mi lett volna, ha Simicska nem szerződteti le Kálmán Olgát, nem ajánl neki munkát és fizetést (teljesen mindegy, mennyit), meddig lett volna képes öklendezve kitartani Németh Sándor szektája mellett, de tulajdonképpen ennek sincs jelentősége. A sokkal súlyosabb és fontosabb kérdés az, hogy mikor van az, amikor mindenki egyszerre feláll és nem keres kifogásokat, nem marad egy perccel sem tovább, nem akarja elérni az otthoni vécé magányát, hogy abba okádjon bele ahelyett, hogy kiröhögné, pofán köpné és elzavarná azokat, akik – Orbán Viktortól Simicska Lajosig és Németh Sándor prédikátortól Vajna András parókakészítőig – mindent elkövettek azért, hogy ez a levegőtlen, megalázó rendszer felépülhessen/ebben a formában működhessen. Ahol csak Orbán és Simicska enyves keze között lehet választani, mert minden mást porig romboltak.
coni
Köszönjük Németh (végre) nyílt állásfoglalását. Egyben készüljön fel rá, hogy 2x annyi "Tudta, hogy" típusú reklámot kell az ATV-nek leadnia a nézőszám csökkenés miatt...
nyanya001
Nyilvánvalóan elege lett a kormány seggét egyre jobban nyaldosó
ATV-ből !
További sikeres munkát, jó egészséget, áldott karácsonyt kívánok Kálmán Olgának !
Manhattan
Egy ideje már én is a Hir TV- hiradóját nézem, bár ezt sosem gondoltam volna magamról. De hát változnak az idők, változom jómagam, meg a csatorna tulajdonosok is.
Törölt felhasználó
Ha az egyik ember megtiszteli a másikat a diszkréciójával(Olga) és másik viszont nyilvánosság elé viszi a sértődött csapongását az önmagában jellemzi az egyént. Az pedig, amit sikerült mondania gyakorlatilag az ATV öngyilkossága. Ha egy kis esze lett volna Szilárdnak, akkor nem kezdi el pocskondiázni azt, aki miatt szinte minden néző ott ült az ATV előtt. Nyilván nagy veszteség az aranytojást tojót elveszteni, de ezek után mégjobban megértem Olgát. Eddig azt hittem, hogy csak a langyos ...ból lett elege és a hatolomhoz való dörgölődzésből, de ahogy sejtem emberi okai is voltak a döntésének...
papa.49
Nem tisztelt Németh Sándor talán gondolkozni kéne kicsit mielőtt a másik félre fogjuk a dolgot, az Olga egyenes beszéde olyan lapos lett, mintha kivasalták volna, gondolom nem kérdezhetett amit jónak látott volna, akkor miért csodálkozik ha tovább állt!!!
Az atv. már kb. 2 éve nem nézem, az Olga ,,betegségével,, egy időben ,,szerettem ki az atv. ből, neki most lett elege én nem csodálkozom rajta!!!
Nem kell magyarázni a bizit ez volt az ára annak hogy kapjanak állami támogatást, az hogy az addig igazinak kinéző ellenzéki adót bevitte a ,,csordába,, ja csak ott nem mindenki érzi ám jól magát!!!
nyanya001
Dohog, mert a HÍR tv elszerette tőle az Olgát :)
Na, így jártál :PPPPP
bencemacska
@Manhattan: ma, 17:04
Szóró-szóra írhattam volna én is.
De a Civil kaszinót nem nézem!!!
colibri
@bencemacska: A Civil kaszinó műsor a g-nap előtti Hír tvre hajaz, a benne szereplők ott folytatják, ahol azelőtt abbahagyták. Nekem az ATV-ben még mindig több szimpatikus szereplő van, mint a Hír tv-ben, de ez a rengeteg és egyre szaporodó kormányhírdetés menekülésre kényszerít.
kulabombaafityiszre
I,Viktor kegyelméből egyházi státuszt kapott a hitgyüli,melynek vezetője 25 év nem tud tisztességesen idézni bibliából.Mekeg,makog,hadovál,mellébeszél,kész röhej ez az ember.
Viszont most megmutatta remekűl tud segget nyalni.Ilyen emberre van szüksége a nernek.
Törölt felhasználó
@colibri: Én pont ezért nézem többet a hírtv-t, mert unalamas az atv. Nem ütköztette a véleményeket és unalmas volt már, hogy mindig az alapvető evidenciákat lehet csak hallani.
Persze mondjuk el, hogy mennyire nem helyes lopni, de szerintem a beszélgetős műsorokban meghívottak már régen nem tükrözték a társadalom véleményeloszlását. A másik, hogy attól, hogy valakivel nem értek egyet még nem jelenti, hogy nem hagyom kibontakozni abban, hogy elmagyarázza az álláspontját. Sokszor éreztem, hogy egy meghívott azonnal megítélő ösztűz alá lett vona, sokszor a műsorvezető részéről is, ami azért elég komoly műsorszerkesztési hiba.
Nyilván egy riporter már a kérdéseivel is tudja irányítani a dolgokat nem kell hozzá még gesztikulációban, mimikában is előadni, hogy másik egy szar, még ha az is, akkor nem hívom meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.