A Fidesz ötletének tartja az MSZP azt a hírt, amely szerint Andor László volt EU-biztos lehetne a baloldal miniszterelnök-jelöltje 2018-ban - közölte a Magyar Nemzet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Van valakinek kétsége efelől?
Nincs.
A suttyók érdeke, hogy minél nagyobb sz@rt keverjenek az idióta ellenzék pártjai közt. Legnagyobb probléma, hogy ezek a parlamenten működő tehetetlen ellenzékiek megint azon munkálkodnak, hogy miként tudnak egymás alá tenni, ahelyett, hogy az illegitim kormány megbuktatásán dolgoznának. A lehetőség nap mint nap adott (bojkottálni a parlament üléseit, sőt itt van a lengyel példa is), vagy egyenes ,,támadást" indítani a mutyizás, lenyúlás ellen. Ha lassan is de meginoghat a vezír trónja. De az ilyen ellenzéki töketlenség a már félig eltörölt köztársaság, demokrácia végét, a diktatúra eljövetelét erősíti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.