A Pesti Srácok készített videóinterjút a kormányszóvivővel, melynek része volt az is, hogy kommenteket olvastak fel Kovácsnak. Volt olyan hozzászóló, aki dicsérte a szóvivő lazaságát, de akadt olyan is, aki szánalmasnak nevezte az egészet.

Az egyik olvasó ezt firtatta volna:

„Mikor fog Orbán Viktor normális interjút adni bármilyen vállaltan ellenzéki médiának?”

Kovács Zoltán válasza:

"Erre nincs szükség."

Hozzátette azt is, amíg a külföldi, a kormányt kritikusan kezelő orgánumoktól többé-kevésbé "fair" elbánásban részesülnek, addig

idehaza, én azt gondolom, elnézve a sajtóállapotokat, a magukat vállaltan ellenzékinek tekintő orgánumok nem interjút akarnak készíteni, hanem botrányt akarnak csinálni. Ennek semmi értelme nem lenne. Mert ott nem lehet értelmes beszélgetést folytatni.

Rögtön elő is szedték a kormányinfó példáját, ahol az ellenzéki lapok is kérdezhetnek, és ebből rendszeresen konfliktus van.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Totál megértem a palit. Tényleg nem lehet szükségük arra, hogy egy átlag gondolkodó percek alatt olyan kérdéseket tegyen fel, amire nincs ésszerű válasz.
Nekik arra van szükségük, hogy előre egyeztetett propaganda kérdéseket tegyenek fel. Abból valóban nem lehet vita és konfliktus.
Bátor, megbízható, korrekt, őszinte, hiteles, közérdekű, elegáns, egyenes, megnyugtató, abszolút bizalmat sugalló, tapasztalt politikushoz méltó hozzáállás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Bringás: Mar megint csak 1 sor mocsokert fizettek? Alulmultad önmagad...
Bringás
@teuton: Te nem múltad alúl magad! Te a senkiházi, hazaáruló sötétség vagy!
teuton
@Bringás: Latom, jol fizetik a mocskot, nevtelenül levakart 1 sornal es primitivsegen kivül semmi masra nem futja töled. Gratulalok erte anyadnak!
Bringás
@teuton: A sajátodnak gratulálj, hogy nem a budiba pottyantott! Nem különböztetett volna senki meg!
Nessy
Uraim! nem tévesztették el a helyet? Ez nem egy kikötói lebuj! Bár ezért a stilusért ott is az ajtó előtt szoktak elégtételt venni.
teuton
@Nessy: Olvasgasd a drotszamar megjegyzeseit! Semmit nem szol a temahoz, ö azert van, öt azert fizetik, hogy mindenkit mocskoljom. Ez a stilusa, többre nem is futja töle. Na az ilyen mocskolodo narancsagyu birkak miatt vegez MO a PISA-ban ott, ahova került...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.