Náray Tamás és Versace ruhája feltűnően hasonlít egymásra. Véletlen lenne az egyezés? Nézd meg a ruhákat, és döntsd el, hogy te mit gondolsz róluk. 2016. 12. 20. Néhány hónappal ezelőtt Donatella Versace látványos, rafinált szabású ruhájában parádézott Alessandra Ambrosio brazil modell egy dubaji ötcsillagos szálloda megnyitóján. Náray Tamás és Versace ruhája feltűnően hasonlít egymásra. Véletlen lenne az egyezés? Nézd meg a ruhákat, és döntsd el, hogy te mit gondolsz róluk.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ahogy elnezem loarcu timiket es a korulotte sertepertelo udvaroncokat, a divattervezojenek meg annyi sajat otlete sem volt, hogy legalabb a selyemszalagot ne ugyanabbol a szinbol, es ne hajszalpontosan ugyanolyan modon megkotve alkalmazza.
Mondjuk az eredeti modelltol sem vagyok hanyattesve: egy teljesen atlagos miniruha flitterekkel, meg csak egy rafinalt szabasvonal sincs benne, dehat timcsikenek kell a masok lemasolasa, mert neki sajatmaganak egy lepkefingnyi sajat fantaziaja sincs, ...
sokanvagyunk
@karma1: Ha zenész lenne, azt mondanám, "szerezte"... :)
karma1
@sokanvagyunk Fantasztikus megjegyzes...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.