​Kirúgták a Somogyi Hírlaptól a lap két, közismerten kormánykritikus újságíróját, Fónai Imrét és Vas Andrást. Ők írtak többek közt az én cikkem után az Országos Diákparlamentben félbeszakított felszólalóról, és a helyi civil kezdeményezésről a gumiégető ellen, valamint például egy szimpátiatüntetésről egy ellenzéki polgármester szerint. (Részletek a DailySzeged cikkében)

Forrás: dailyszeged.hu
Feltöltő: tarnayk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha valaki nem osztozik maradéktalanul a megválasztott kormány siker propagandájában, az botrányt akar és hazaáruló ellenzéki. Ez teljesen lecsupaszítva a kormány politikai kommunikációja immár hetedik éve. A nem lehetne valami olyat kérdezni, amire pozitívan lehet válaszolni? Kósa­féle filozófiai alapvetésétől indulva, ma már ki is jelentik: az a legjobb mindenkinek, ha nincs kérdés.
Ez pedig úgy néz ki, hogy a sok pár cipőre elegendő vastagbőrrel felszerelt Kovács, azaz a magyar kormány hivatalos, random sörözőben felböfögött álláspontja szerint az ellenzéki sajtóra nincs szükség. Konkrétan azokra a minket nem szerető újságírókra nincs semmi szükség, akikkel az Orbán nevű Viktor hat éve nem hajlandó szóbaállni. És ilyenkor nem az van, hogy a szakma akármilyen oldali, éppen jelenlévő képviselője pofáncsapja az eltévelyedett pártfunkcionáriust, hanem adja alá a lovat.
Remélhetőleg a Somogyi Hírlapnál a srácok nem látják sem ezt az országrontó rezsimet, sem ezeket a – nevüket lenyúló, hatalomhoz kritikátlanul dörgölőző – aljadékokat.
vadsanca
Anno a "becsületes" munka-végzésért ment a propaganda. Ma meg a becstelenért. Ennyit változott a világ. Hazudj önmagadnak és hitesd el másokkal is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.