Ha Mahátma Gandhi még élne, és lenne Facebook-oldala, bizonyára sokan köszönnék meg neki az esélyegyenlőségért folytatott fáradságos munkáját, de ugyanígy van ez Teréz anyával is. Orbán Viktor esetében viszont soha nem gondoltam volna, hogy 10 ezer forintos propaganda-alamizsnát sorban állva köszönik majd meg a nyugdíjasok, mégis így történt.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Megvásárolt, elhagyott lövészárkok az apácazárdából.
Agymosott szerencsétlen idös asszonyok...Köszönjük...
mondják, de hogy mit azt már elfelejtették !!
Mrs Demencné Cavinton Bálintné Felcsút
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ez katasztrófa! Ennyire nyomorognak a nyugdíjasok, hogy ezért ilyen "hálásnak" kell lenniük? Azért ha internetet használ, számítógépet, akkor nem analfabéta, és nem minimál nyugdíjas. hacsak, nem mások írogatnak a nevükben. Az informatika világában ez sem kizárt. Arról nem is beszélve, hogy egyrészt közpénz, másrészt ezen is keresett egy - két haver. Ezért nem lehetett a nyugdíjhoz adni az egyszeri 10000 forintot!
volvós
Megvásárolt, elhagyott lövészárkok az apácazárdából.
Agymosott szerencsétlen idös asszonyok...Köszönjük...
mondják, de hogy mit azt már elfelejtették !!
Mrs Demencné Cavinton Bálintné Felcsút
bakegya
A SZEMETET MINDIG ÖSSZEHORDJA A SZÉL!
korell
Hú, de sok a gerinchibás. Tartás kéne nemde? Mert előbb utóbb fájni fog a deformált gerinc.
nevemnick
Azért nem kell mindjárt a nyugdíjasoknak ugrani. Szerintem rengeteg ,,csinált face" van köztük, fidess parancsra. (a 'la mengyi roland módra)
Rockxy
Ez egy hír? Elképesztő is lehetne, de csak érdektelen.
Mi lenne, ha egyszer arról is írnának a firkász urak, hogy bérrabszolgák milliói élnek máról holnapra, miközben színültig töltik a burzsoázia zsíros bödönjét.
És azt is megírnák, hogy a disznófejű nagyurak a cégekben és bankokban ülnek.
Az összes politikus pedig nem más, mint jól fizetett paprikajancsi.

Mikor Hofi valami hasonlót mondott, megkérdezte:
- Igaz, milyen hülye vagyok? :)
Macskaszem
Orbán faszbukjáról úgy törlik ki az ellentétes véleményeket mint a szél. Az íróját meg egyszerűen letiltják. Ezért olvashatók kizárólag rajongó írások, és nem kell azt gondolni, hogy minden nyugdíjas agymosott hülye.
Zeta
@Macskaszem: nagyon bízok benne. Ebből néhány is szégyen!
Desischado
Én is remélem, hogy nem minden nyugdíjas ilyen agymosott hülye. Komolyan, hányinger, ami orbán oldalán megy!
bakegya
@Szeparepa2: ezek azok az öreglányok,akik a lánykori álmaikat vélik megtestesülni a macsónak látszó-de a valóságban csakkk egy fokhagymaszagtól bűzlő zabagép-vicctorKában!!!
AZT IS AZ Ő AJÁNDÉKÁNAK VESZIK-ha szétlöveti a valagukat-MERT HOGY FEGYVERKEZIK AZ MÁR BIZTOS!
szaboria1
Egyet ne feledjünk Kubatov tud tenni arról, hogy ilyen bejegyzések létre jöjjenek. Annyi fideszes város és község van ahol el is tudják ezt érni. Csak vegyük a saját hozzá tartozóikat.
lampa laz
Azért nefelejtsük el, h a fiatalabb generció között sokkal több az ilyen agymosott barom, mert ha nem így lenne akkor orbánt feldolgozta volna már a hulladékgazdálkodás.
Ez a vén szatyortábor nem gyarapodott 1 fővel sem, ezek naponta fényesítik orbán tökeit, mert ők már csak így jutnak el a csúsra...
quadrocopter
Köszönnyük miniszterelnökúr, hogy a fiatalok jövőjét felzabáló nyuggerek még nincsenek internáló táborokban, munkatáborokban, hajléktalan "szabadcsapatokban" és a kórházakban elfekvő nyuggerekre még nincs kiadva az eutanázia-ukáz, a kötelező túlélő gyakorlat bevezetése, bár ez utóbbi már nincs messze!
eugen4402
Gandhi úr nevet változtat: Mahatmá helyett Mamá'nemhat-ra szeretné javítani a keresztnevét...
micfild
@nevemnick:Szerintem is...
De ettől van még túl sok agymosott is.
nemkati
@Horizont: "háborut a sok pagony ellen"
Ez mindent visz! :DDD
bakegya
@Szeparepa2: jó jó,de te se engem egyél meg reggelire...egyébként egyetértek,,,ahányszor meglátom öreg barátom találó szavai jutnak eszembe..."ez a pali segg hülye,de elég erőszakos ahhoz hogy elég magasra kerüljön...add URAM töbet a szemem elé neeeeeeeeeee kerüljön!-akkor rácsodálkoztunk-ennél jobb diagnózist azóta sem hallpottam(92-ben hangzott el)
dr. prédikátor
Szeretnék egyszer egy ilyen vén hülye agymosott nyuggerrel találkozni és megkérdezni tőle hogy a viktor szopkint le is szopta a seggnyalás után??? és közben el is élvezett???Az biztos hogy ezeket már régóta nem elégítették ki otthon,azért nyaldossák a szopkin kezét!!!
eugen4402
@nemkati: Sokáig tartott, de végre megértettem (?), és bevallom, én is így vagyok ezzel a háború-dologgal. A pogányokkal semmi bajom, de az a sok pagony pokollá teszi az életemet...
nyanya001
www.facebook.com/ (KMK - Közmunkások, Munkanélküliek, Kitaszítottak )
A hatalom a végzete felé masírozik... remélem !!!
nemkati
@eugen4402: A pagonyok, meg a pirézek! Hogy rohadjanak meg!
eugen4402
@nemkati: Hát ez az!!! 70 éven át imádtam mindent, aminek pé-vel kezdődik a neve, most meg ilyen barmokkal szembesülök itt, a 2016-os Betlehemben...
A pagonyt már akkor megszerettem, amikor még "százholdas" volt, és Micimackó is ott szerette meg mééézet. Javaslom: köpjünk az anti-pagonyistákra, és kívánunk egymásnak áldott ünnepet...
nemkati
@eugen4402: Oké, köpjünk! :)
Boldog, békés karácsonyt!
volvós
@Horizont: tegnap 22:37

Az összes 2 bites, mosott agyú vénasszony összefogott a
kerti padon ülve, és mint magyar nyelvtanítók, leirták
Hemzsegnek a helyesírási borzalmak a levelekben
Dehát ilyen az élet...Szép napot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.