A Bencsik András által főszerkesztett Magyar Demokratának adott karácsonyi interjút a propagandaminiszter.

Rogán Antal kifejtette: Oda kell figyelni az emberekre, és markánsabban kell ki állni az európai érdekekért.

A miniszter egyetértett abban, hogy 2017 a lázadás éve lesz, és ezt azzal magyarázta: "az elefánttornyokba zárkózó liberális politikai elitek ellen" sok helyen fellázadtak a világban.

"A régi liberális Európa csúfos bukásra ítéltetett" – fogalmazott.

2017-ben csak azok az európai kormányok maradhatnak hatalmon, amelyek meghallják az emberek szavát – összegzett Rogán Antal.

A miniszter az interjúban beszélt arról is, hogy az alaptörvény-módosítás ügyében a Jobbik és az MSZP is félrevezette az embereket, szerinte a két párt semmiben sem különbözik egymástól.

Kitért arra is, hogy értékelése szerint a Hír TV-nek már semmi köze a jobboldalhoz, a Jobbik mellett hosszú idő után Gyurcsány Ferenc is felbukkant ott, februártól pedig Kálmán Olga is odaigazol.

Rogán Antal a lapnak célként fogalmazta meg, hogy mindenkinek megérje dolgozni. Elmondta, hogy a kormány szerinte közel 600 ezer munkahelyet teremtett, és ma többen dolgoznak, mint a rendszerváltás óta bármikor.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Reméljük lázadás lesz, nagy.
Nem a Hír tv nem jobboldali, a többi csatorna szakadt el a nézőktől, lett kormánypárti,
Nem véletlenűl gátolják a csatorna szórását
Hogy megérje dolgozni , ahhoz több pénz kellene, mert ez , amit most emeltek ez erre kevés lesz. Ettől , még irány európa.
silber13
Toncsika! Itt a rád és környezetedre jellemző zene, egyfajta krédód is lehetne
www.youtube.com/watch?v=WcGBDJvSzUctne.
desiro
Toncsika TE KIS Szakonyfalusi Paraszt gyerek, Életedben nem dolgoztál KIS KÖCSÖG:
nezelodo
@RonaGyuri: "Toncsi te és az európai értékek???" Úgy látszik már az is megtetszett neki, jó lesz megfelelően lelakatolják, nehogy elemelje!
sziha
"Rogán Antal kifejtette: Oda kell figyelni az emberekre, és markánsabban kell ki állni az európai érdekekért." Na, akkor kezdjuk a beszelgetest, kiskomam!
Rezsicsokkentes?
Edmond Dantes
A Fidesz kimondottan gyűlöli a tárgyilagos médiumokat.Kétségbeesetten próbálnak rájuk ragasztani valamilyen bélyeget,de azért azt maguk is érzik,hogy milyen kínosan röhejesek.Az RTL,a Hír tv a közszolgálati médiumok feladatát látják el,ugyanis nem csak örömjelentéseket adnak,hanem azt is hírül adják,ami a közszolgálatiban szigorúan tilos,ahova ezért kizárólag megbízható embereket telepítettek.Ez a tárgyilagosság pedig elviselhetetlen,nekik a NER-en belül működtetett fékezett habzású ellenzéki ATV a megfelelő,mint a lebutított demokrácia lebutított és ugyancsak irányított ellenzéke.Fel lehet mutatni,mint a demokrácia bizonyítékát!!!(Akárcsak a főügyészt,az Alkotmánybíróságot,a független MNB elnököt...).Gondoljunk utána,milyen szabadon gondolkodó embereket küldtek el,milyen műsorokat vettek le a képernyőről a nézők tiltakozása ellenére.Így aztán most már Kálmán Olga is áruló,mert visszaadta a számára már vállalhatatlan, gusztustalan szerepet.
Rogán viszont nem adja vissza a szerepét,ő saját magát adja,a gusztustalant.
papa.49
Felfogunk lázadni ellenetek, és a te nyakad is ki lesz csavarva!!!
Szókrakész
2017-re tervezik a III. Nagy Háborút.
Itt nem lázadás lesz.

Az egész berlini balhé, az utána gyorsan meghozott menekültügyi-terrorellenes törvények mind azt hivatottak szolgálni, hogy a libsi elit totál kontrollal rendelkezzenek az emberek felett.
USA-ban már totál felkészültek rá.
FEMA táborok beizzítva, ...
Amúgy arról miért nem cseveg a Magyar Honvédség, hogy NATO taggént magyarok vannak kint az USA-ban egy esetleges lázadás leverésére.
Mert mi van, ha az amerikai nem akar amerikait ölni, letartóztatni?
Erre vannak a NATO zsoldosok, köztük magyarok, németek, ...
De csak úgy fű alatt. Mintha ott se lennének.

Obama csak úgy tudja kijátszani Trump beiktatását, ha előtte kihirdetik a rendkívüli állapotot. Ő rendelkezik az USA felett. Beiktatás stornózva.
Erre már minden szükséges törvényt megalkottak.

Sorolhatnám.
Equus
@Szókrakész: @Szókrakész: :D :D ... :D
nevemnick
Lázadás éve?
Bizony toncsi, érik...
Egy év alatt még csináltok egy-két dolgot, ami nem fog tetszeni a népnek.
Ebben biztos vagyok...
Ó-buda
érzed az elöszelét Tóni??Nem kéne uj hazát keresned?Vagy megszöksz vagy megszokod(kb.20 év)
Szókrakész
@Ó-buda: Már van, mindig is volt neki.
És onnan nincs kiadatás.
Desischado
Helyes! Ha ellenetek kell indulni, máris mehetünk!
Fradigege
A harmat fing lázadni fog. Mindjárt bszrk a röhögéstől. Brutálisan kemény a pasaparki betyár. Inkább húzd fel a sábeszdeklit és menj Hanukagyertyát gyújtani a Nyugatihoz. Ahogy azt megszoktuk tőled, te körmendi nehéz fiú.
Zeta
@RonaGyuri: nem feltétlenül elvi értékekre gondolt! Van még ott mit lopni!
quadrocopter
Takard el magad Rogán-Tróger, mert ismét kiderül valami rólad, ami nem éppen keresztényi cselekedet - szarházi!
Eladott Ország
MAJD VISSZAJÖVÖK, MOST CSOMAGOLOK.
Majd visszajövök, ha egy jónak mondott fizetésből hónap végéig ki lehet jönni. Nem tudom
elképzelni, hogy aki minimálbérből, vagy annál kevesebből kényszerül megélni, hogy teszi. Hogy nevel gyereket. Hogy vesz neki kiscipőt, tanszert? Hogy vesz neki gyógyszert? Nekem nem menne. Közgazdászként nem értem hogyan csinálják. Varázslók. Pedig arra halad a világ, hogyha maradok, akkor előbb, vagy utóbb meg kell majd tanulnom nekem is ezt az életre­halálra szóló hónap elejétől hónap végéig tartó kötéltáncot.
Majd visszajövök, ha a kórházakban lesz kötszer, meg wc deszka. A zuhanyzókban zuhanyrózsa. Ha majd nem nekem kell megvennem azt a gyógyszert, amit a TB finanszírozott műtétemen az altatás alatt az infúzióban adtak nekem. Ha majd nem kell várni hónapokat egy-­egy műtétre. Majd visszajövök, ha a felelősöket felelősségre vonják. Ha a politikusok nem lopják ki a gyerekek és öregek szájából a napi kenyeret. Ha mindenkit, aki valaha is a politika közelében megfordult megkérdeznek, egyesével, hogy kicsi lelkem hát neked meg mibű lett ilyen lábon forgó kacsavárad?
És azt a választ nem fogadjuk majd el, hogy a cégemé, ami nem is az enyém, és ez
különben is a kétéves fiamé, aki a nagyszüleitől kapta, mert én szegény vagyok.
Bár ha jobban belegondolok, az ellopott időt, a lehetőségeket, azt a gazdasági potenciált, amit a sok térkőből és stadion­betonból meg lehetett volna valósítani, semmilyen elszámoltatás nem fogja visszaadni. Talán csak az önbecsülésünket.
Ha majd az lesz a követendő példa, aki gondolkodik, aki egyenes és korrekt. És nem kap mégteret sem az, aki uszít, gyűlöletre nevel. És nem azért, mert ne lenne szólásszabadság, hanem mert majd a társadalom zsigerből löki ki magából a beteg gondolatokkal fertőzőket.
Majd visszajövök. De most csomagolok. Inkább leszek egy élhető ország másodrangú lakosa, gazdasági bevándorlója, mint itt egy velejéig korrupt és romlott rezsim bólogató jancsija.
bakegya
Ez a lopós,hazudós orbánkurmányzó minisztráns kis pöcs , még szabadlábon prédikálhat???
justhpeter
Én is remélem, hogy a normális oldalnak a lázadás-, a normális másik oldalnak az ébredés-, Tóniéknak a menekülés éve lesz !
volvós
Parasztgyerek, arra a " lázadásra " gondolsz, amit a szegedi csillag
udvarán a cellatársaiddal szervezel ??? Ha megúszod a lámpavasat !
bakegya
@Szókrakész: nem tetszik,de nyilvánvaló...egészen addig, amíg közbe jön valami!!!
eugen4402
Itt álljunk meg, a toronynál! Most gondosan összeborzolom a hajam, és sikoltozni kezdek... Mi az, hogy "elefánt-torony"? A liberális politikai ellenzékről már hallottam. Elefántcsont tornyokról is olvastam, meg rémlik valami rossz-emlékű folyamat, melynek során a butaság gyűlik egyre magasabb halomba, és kezd toronyformát ölteni... Ha szabadna, én már most lázadnék az ostobák uralma ellen. (De nem áltatom magam...reménytelen.)
kamazuka
Én erősen bízom abban ,hogy a következő megmérettetésen győztök.S abban is, Kedves Anti,mikor Brüsszelből szólnak,hogy ugyan Ti vagytok a királyok,csak a király intézménye mintha kezdene okafogyottá válni!
Érthetőbben.
Mikor fent ülsz a bakon ,kezedben a gyeplő,meg az ostor,még mondogatod,hogy gyí,gyí,csak a kocsi előtt nincsennek lovak.
Lehár F. mosolyországa születőben!
kukac50
Lázadunk a kormány korrupciója ellen! Lázadunk azért mert az adófizetők pénzét osztják Mészáros focicsapatának támogatására! Lázadunk a kormány hazugságai ellen!
Lázadunk mert elavult gépekkel dolgoznak gyógyítanak a kórházakban!
Lázadunk mert csak a gazdagoknak adogat a kormány , a szegényeknek meg csak 400 és ezer forint közti emelést ad!
Lázadunk mert a Fideszt el kell zavarni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.