Több mint 3 tonna lejárt édességet és édesipari alapanyagot vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal értesítése alapján.

A Nébih csütörtöki tájékoztatása szerint a NAV megkeresésére ellenőrzést tartott egy törökbálinti raktárban, ahova a NAV munkatársai egy 15 tonna édesipari terméket szállító román kamiont kísértek a magyar-román határról.

Az ellenőrzést végzők gyanús körülményeket észleltek, ezért értesítették a Nébihet. A raktárban az előzetes vizsgálat alapján lejárt minőségmegőrzési idejű tételek voltak, valamint megtalálták az előző napi szállítmányt is, így összesen 30 tonna (64 raklap) édességet vizsgáltak át a Nébih szakemberei.

Az eljárás folyamatban van, milliós nagyságrendű bírság várható – írták.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Magyarországon, nagyon sok töltelékes árút gyártottam. annak idején amikor a párizsi párizsi volt.meg minden. Szép lassan egyre több volt a szar. a végén az volt a versenyben aki ezt is űberelni tudta. amikor a nyers szalonna drágább mint a virsli, akkor lehet agyalni mi a frász lehet benne amikor a szalonna is többe kerül. Kint élek, itt is csináltam sok terméket és húsból emberek húsból.Bevallom eleinte furcsa volt az íze. " nem az igazi"ennek hús íze van.Mert otthon , ha .- baromfi húspép, akkor abba benne van a szárnyas feje lába fara háta némi toll ésa gép szeparálja olyan krémet csinál belőle mint a hús. még a színe is olyan na meg ha műszerrel bemérik, igen is tartalmaz húst. jó mi? Na ez 10 kiló, egy kis adalék anyaggal, kutterbe keverve felvesz 5, 6 liter vizet.Ehhez jön az az anyag, ami olcsóbb a nyers szalonnánál. Mi a fene lehet az???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@qxy: Édes pofa vagy!:) Leirod a frankó technológiáját a baromfi párizsinak, csak a "csattanóját" hagyod ki... talán ez az "üzleti titok"?!:)
wagabund
@qxy: egy hentes mondta, hogy ő a vevő által meghatározott ár szerint készíti a kolbászt. ha 2500.-at áldoz rá, az már vállalható, de az ötszáz forintostól ég az arca..de mindent a vevőért.

arra a kédésemre, hogy mi lehet az ötszáz alatti virslikben, lecsókolbászokban, az újév második napján akciósan százforintos virsliben, azt a választ adta, hogy ötven forintos csont péppé őrölve...meg még néhány finomság..
1magyar
Szerintem a p-ben 799.-ért én is ilyet vettem. Nagyon vacak íze van a zselés szaloncukornak.
1magyar
@wagabund: De lehet, hogy a 2 ezer ft-osban is ugyanaz van. Amíg nem ellenőrzik rendesen és szigorú büntetések mellett, addig megetetik a hulladékot velünk.
Bár velem nem, mert én húst veszek és magam készítem el.
qxy
@wagabund: @eszegfu: ezért hagytam abba otthon a szakmát.
hozott a polgármester sok mázsa sertés fejet. eléggé ragacsos volt már, szaga meg mint ááálat. Azt mondta, " Meg mentettem , mert az ATEV re akarták vinni gyorsan csinálj sok virslit és már adhatjuk is el jó pénzért.
.- Nem vállaltam Eszébe juttattam a szerződésünket ..- Minden féle húsipari termék gyártása, az általam kiválasztott húsból. De ez nem az . Azt mondta , nem lehet velem dolgozni. Én meg azt hogy ,.- Szeretem ha a vekker kelt nem a rendőr..Ebből, lett volna vagy öt mázsa virsli,kurva kevés áron gyorsan eladni és mi volt a lényege a gyermek étkeztetésnek??? Minél olcsóbban de megegyék ezek a kurva kölkök.amúgy ez lett volna benne, sertés bőrke , annak a leve, meg disznó vér. fűszerek meg egy speckó adalék anyag, ami 100 kilóhoz egy deci kell és piros is mint állat, ruganyos, illatos , na nem a hústól de azt már te nem látod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.