Cáfolta a kormánypárti média azon hírét a Hír Tv, hogy az ATV-től távozó Kálmán Olga a Hír TV-nél csillagászati összegeket fog keresni – írja a Magyar Nemzet.

A riporter ATV-s kereseténél számottevően alacsonyabb bérben állapodtak meg – nyilatkoztak a tv-től. Korábban olyan hírek keringtek, hogy dupla fizetésért ment át Kálmán Olga a Hír TV-hez.

Arról is beszámoltak, hogy Havas Henrik nem igazol Simicska Lajos médiumához, csupán vendégeskedett a csatornánál.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Egyetlen tévé egyetlen műsorát sem annak alapján nézem, hogy mennyi az abban szereplők fizetése. Kálmán Olga átigazolását megértem. Az ATV eladta magát egy tál lencséért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..."Hír TV: kevesebbet fog keresni Kálmán Olga, mint eddig"...

még az is sok, bármennyi is legyen...vannak tőle sokkal jobbak mondkét csatornánál.(nők)
nezelodo
A Havas hajlékony nézeteinek nagyon megfelel az ATV szineváltozása, jól látszott ez már az abból hogy állandó fidesz kampány reklám tortájából milyen nagy szeletet kapott.
justhpeter
Egyetlen tévé egyetlen műsorát sem annak alapján nézem, hogy mennyi az abban szereplők fizetése. Kálmán Olga átigazolását megértem. Az ATV eladta magát egy tál lencséért.
nemkati
@justhpeter: Eladta magát, de az a lencse aranyból volt, gyémánttal kirakva.
furfang
"annyit árultak el, hogy a riporter ATV-s kereseténél számottevően alacsonyabb bérben állapodtak meg."

Akkor nincs mese, beleszeretett Simicskába. Mondjuk nem csodálom amilyen szép ember!
Gyuri Géderről
@Nemezis: "@wagabund: mondj már párat." hogy tudna mondani mikor csak a "királi" TV. - t nézi.
Gyuri Géderről
@furfang - os agyba nagyon kevés ész szorult.
papa.49
Szerintem ott se marad sokáig az Olga...
Cicamama55
Én úgy gondolom, az utolsó napjaiban meghívott vendégeivel készült riportokat figyelve, hogy neki az "egyenes beszéde" okozta vesztét. Mindegyik más ATV-s riporter, főleg az Emília, mint a B Judit, megpróbál minden eszközzel mellékvágányokra terelni minden baloldali gondolkodású ember. Megfigyeltem, hogy a Fidesz kedvelőknek szó nélkül engedik végigmondani amit akar, ellenben a másik táborból érkezettnek egyfolytában belebeszélnek, belekérdeznek. Lassan elérik azt, hogy ide is csak a kormánypárti politikusok fognak bejárni beszélgetésekre...Nagyon feltűnő. A tegnap esti műsorát én bevetetném az alaptantervbe, mert amit Róna Péter közgazdász nyilatkozott, azt minden iskolás gyerekben tudatosítani kellene, csupán a tisztán látásuk, jövőjük miatt! S hát Kéry László szavai is kitennének egy tananyagot...
nemkati
@Cicamama55: Van azért abban némi eddigi bevett gyakorlat is, hogy kiket hagynak beszélni, és kiknek szólnak közbe. A fideszesek levegővétel nélkül mantráznak, nehogy közbe lehessen szólni. Ezt a baloldal még nem tanulta meg, próbálnak a beszélgetőpartnerre is figyelni. Eddig csak Juhász Péternél láttam, hogy nem hagyja magát kizökkenteni egy belekérdezéssel. Engem persze piszkosul idegesít, amikor nem hagyják a kérdezettet végigmondani a választ, főleg a Rónai Egon tud alpári módon belebeszélni. Mészáros Antónia stílusa a legszimpatikusabb, ő csak akkor beszél közbe, amikor a kérdezett nagyon félreviszi a témát, vagy sokadszorra se a kérdésre válaszol.
herczeg0210
Azért már nehogy világszenzáció legyen, hogy mennyit keres!
moareka
Mocskos dolog vájkálni abban, hogy ki miért hagyja ott a munkahelyét és mennyiért...
Nyilván jó oka volt rá...
Egy két műsor kivételével nézhetetlen lett...
Edmond Dantes
Az,hogy a kereskedelmi média piacon valaki mennyiért tudja eladni magát,az szigorúan a munkaadó és a munkavállaló magánügye.A közszolgálati médiumoknál viszont közpénz osztogatnak,ezért az szigorúan ránk tartozik,hogy például a Hír tv-ből az MTV-be átcsörtetett lakájok mekkora összeget szakítanak.Segítsen valaki,melyik kormánypárti újságban tudnék erről olvasni?Nyilván tudják,hiszen ez nyilvános adat kell,hogy legyen,szemben Kálmán O.fizetésével,amihez viszont az ég világon semmi közük.Ja,hogy most az emberek irigységére apelláltak,ahogy a migránsok esetében az idegengyűlöletre?Ez náluk már rutin,ma Magyarországon ezért a legnépszerűbb párt a Fidesz.Ez az igazi tragédia,ide züllesztették az országot.
Apatszerek
@Edmond Dantes: A legnagyobb baj az, hogy te is odáig süllyedtél, hogy gyilkosok pártolójává támogatójává váltál, mert te nem vagy idegen gyűlölő, te vagy migráns simogató, liberális eszement--???-------- jóakaró személy aki a valóságot utálja, mert nem jut a valóság megismeréséig, a sajnálkozás talajára tévedve ködösült el tudatod, ha egyáltalán volt.Olga akkor kérdezett amikor az illető nem azt mondta amit ő akart,hallani hogy mondjon a kérdezett.
Az ország gazdasági züllesztéséről meg kérdezd már meg a bolsevik vezérkarodat, tudnak neked valósággal szolgálni, ha egyáltalán ismert körükben az ország fogalma, az ideológiájuk imádatán túl.
Apatszerek
ATV-s kereseténél számottevően alacsonyabb bérben állapodtak meg – nyilatkoztak a tv-től. Korábban olyan hírek keringtek, hogy dupla fizetésért ment át Kálmán Olga a Hír TV-hez.
Gyenge képességét ezáltal ismerte el, hogy számottevően alacsonyabb bérben állapodtak meg, őrülve egyáltalán az alkalmazásának. A HÍr TV ezzel elkezdte mélyrepülését.
Edmond Dantes
@Apatszerek: Ha ismerné és használná az írásjeleket,akkor nem kellett volna a szövegéből nagy nehezen kihámoznom azt,hogy amikor az ország lezüllesztésére utaltam,akkor pont a magához hasonlókra gondoltam.Köszönöm,hogy szemléltető például szolgál.
Apatszerek
@Edmond Dantes: Sajnálom, hogy a kérdőjeleket feltételezésekre használtad, amit értelmezni jelen időben tudatlanságra, tájékozatlanságra vall aminek az ideológiádba burkolózva váltál vesztes demagóggá! Ez viszont már gyógyításra váró orvosi eset!.
Edmond Dantes
@Apatszerek: Kívánok magának jobbulást mentálisan és boldog karácsonyt!!
silber13
@wagabund: Az, hogy ki a jobb, szerintem a nézők nagy többsége dönti el Mert van, akinek Kodály a jobb, van aki Bachot isteníti és van,aki Wagnerre esküszik.
Apatszerek
@Edmond Dantes: Mivel orvosi eset:, így csak jobbulást tudok kívánni!
Yoda69
Minden tiszteletem Kalman Olgae, aki miatt az ATV-t megkedveltem, es kedvenc csatornam lett. Termeszetesen Olgat a HirTV-n es nezni fogom, annak ellenere hogy simicskat utalom.
dragonfly
@Yoda69: Annak ellenére, hogy a Hir tv vált a legelfogadhatóbb csatornává...persze, kekec ellen.
Yoda69
@Pegero: Az ATV leterdel orban elott, es neked Olgaval van bajod, aki ebbol nem ker?
Nos, te vagy hithu fideSSnyik vagy, vagy neked ment el a jozan eszed, ha volt egyaltalan,
huKKK
Simicska úr vitathatatlanul mindig is a legjobb volt abban, hogy mennyi a hivatalos és mennyi a swartz
huKKK
Világos. Olga túl sokat keresett, ezért a lelkiismeretétõl indíttatva most az elvei miatt szeretne kevesebbet keresni. Trump is akciós tiszteteletdíjért vállalt munkát. Rá kell hangolódnom az idõk szavára nekem is. Kinek dolgozhatnék ingyen, társadalmi munkában? Kérem segítsen nekem ebben, aki tud, elõre is köszönöm!
huKKK
Amikor a nullponti energiával foglalkoztak Egely úrék, állítólag Simicska úrtól kértek segítséget, mert õ régebben már többször is csinált a semmiböl valamit.
Ha valaki, hát én mindig is értékeltem a tehetséges embereket
Yoda69
@Pegero: Mivel a simicska median kivul mar szinte alig van valami ami nem orban kezeben osszpontosul, igy eleg nehez alternativat valasztani.
Ha meg palfordulasrol beszelsz, akkor talan elobb nezz szet a fideSS tajan. forradalmi ifjusagbol, liberalis, majd abbol konzervativ, most meg mar valami ertelmezhetetlen massza, amit naci szemleletek mozgatnak. (ezert fideSS)

@huKKK: Olyasmirol veletlenul se halottal, hogy valakit nem a penz iranyit? Persze gondolom nehez elvonatkoztatni az orbani korrupciotol.
Lepényleső
Piaci alapon nincs plafon,a közszolgálatban meg semmi sincs alapon?
Eladott Ország
Vasárnap vadhajnalban belépett a közhangulat fokozásába a Ripost nevű, Habony sötét
lelkivilágának hányásszínű kivetüléseként is definiálható bulvárizé: ők már a pontos összegről is jól értesültek. Olga 4 millióért csábult a Hír TV-­hez, a pénz nem számított, a dühkitöréseiről
ismert Simicska (hogy jön ez ide, ki tudja?) rátette a zsetont Kálmánra. Meg Olgára. Ez az
amerikai csúcsgázsi egyszerűen botrányos. Kálmán Olga meg gyakran grimaszol is, így pláne.
bencemacska
@huKKK: tegnap, 17:49
Talán id. Orbán Győzőt kellene arról megkérdezni, hogy milyen gazdasági szakember Simicska!
Annak idején orrba-szájba dicsérte, mikor az ő gazdaságát megalapozta!!!
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 15:57
Igazad van, a Ripost terjesztette a dupla fizetést!
Tehát a nemtanácsadó mindent jobban tud, mint az esemény szereplői!!!
kukac50
Kálmán Olga nem akar kétszínű lenni! Ez a legjobb megoldás! Mindegy mennyit keres csak maradjon az aki eddig is volt! Egyenes ember!
huKKK
@Yoda69: De hallottam. De az nem az Olga. Õt a kevesebb pénz motiválta. Ingyér, elvbõl Gyurcsány dolgozott. Azazhogy még õ sem, mivel még neki is meg kellett adnia egy jelképes összeget, 1 FT-ot. Gyurcsány a fémpénzt gyüjtötte, Olga meg a félpénzt.
huKKK
@bencemacska: Világos. De az miért jó Olgának, ha Gyõzõ bácsit és a fideszt követõen most neki lop Simicska úr?
huKKK
@justhpeter: Ajánlja fel Ön a teljes vagyonát az éhezõ gyermekek javára, ha nem tudja hiteltérdemlõen bizonyítani, hogy az atv eladta magát bárkinek is.
Ha igaza van, nem veszít semmit, hõs leleplezõ kesz, ha nincs igaza, akkor pedig bevonulhat a történelemkönyvekbe, mint hõs gyermekmentõ.
Az Ön jóvoltából sok éhes gyermek fog jóllakni. Elõre tisztelem Önt ezért.
huKKK
@kukac50: Szerintem Ön nem jól közelíti meg a kérdést. Egyáltalán nem mindegy neki, hogy mennyit keres. Õ kevesebbet, félpénz akar keresni, hogy mindenki lássa, õ Egyenes Ember.
Ebben az elõítéletes világban kénytelen az ember így bevédeni/bizonyítani a saját jó hírét.
huKKK
@magyarbakancs: egy jobban fizetõ helyre. Bár engem üldöznének így. Könyörgöm, hgy! Üldözzenek engem is úgy mint az Olgát! Esedezem!!!
Yoda69
@huKKK: Hukk, te ittal? Vagy alapbol vagy olyan, mint mas ittasan?
huKKK
@Eladott Ország: 15:57
Ne irígykedjünk Olgára.
Engem nem zavar, ha maga tud havi 8milláért grimaszolni, sõt örülnék is neki.
Sok sikert, szebb jövõt, anyagi és lelki bõségben gazdag, boldog új esztendõt kívánok Önnek! (A havi 16milla felé vezetõ úton)
huKKK
@Yoda69: amivel Ön elmúlasztott megkinálni engem, abból ha akarnék sem tudnék megittasodni.
Örököltem a körülményeim ellenére is józan és vidám beállítottságot. Nem az én érdemem. Az önénél rosszabb kritikám sose legyen!
Ön fogyaszt alkoholt?
huKKK
@Yoda69: Elnézést ha nem volt érthetõ, hogy könyörögtem a hgynek/hitgyulinek, hogy engem is üldözzenek úgy, mint az Olgát. Az üldözést fentebb magyarbakancs úr említette!
Yoda69
@huKKK: Neked utasitasba adtak hogy Kalman Olgan lovagolj? Mennyit kapsz erte roganektol?
huKKK
@Yoda69: maga mennyit kap tõlük?
Én csak a duplájáért vállalom, feltéve, ha Ön legalább 2milláért dolgozik nekik. Tisztelt Rogán úrék, kérem sietve keressenek meg ajánlataikkal, mert baromira gyûlnek a csekkek! Az önök által ismert, jóhírû, tiszteletreméltó Yoda úr ajánlásával várom sürgõs juttatásaikat. Köszönettel, alázatos szolgájuk.
Yoda69
@huKKK: Hat nem vagy egy olcso janos az biztos, de ha duplajat kered annak amit en toluk kapok, akkor asszem ehen halsz, dude.
De meg nem valaszoltal arra, hogymiert lovagolsz ennyit a Kalman Olga teman? Nem mindegy neked hol dolgozik?
huKKK
@Yoda69: nem mindegy, mert neki sem mindegy. Ha neki mindegy lenne, nekem is az lenne.
Azért lovagolok ezen a témán, mert érdekel. Maga azért kommentel mert közömbös?
Magát nem érdekli ez a téma? Honnan tudja, hogy igaz a 2millás atvs fizetésrõl szóló hír? Mibõl gondolja, hogy a kommenteket, médiahíreket mindet szentírásként kell értelmezni?
Lehet, hogy csak 200ezret kapott Olga. Honnan tudja, hogy melyik itt az abszolút szavahihetõ médium?
bencemacska
@huKKK: ma, 07:45
Ácsi!!! Nem értettél meg!
Én egy szóval sem mondtam, hogy S.L lopott! Ismétlem, neki az volt a feladata hogy a Fidesz MDF segítségével megszerzett pénzét (a Tiszti Ház eladásából ráeső részt) fektesse be és fialtassa.
Akkor alakultak a "nem fideszes" hanem "fidesz közeli cégek", amelyek tetemes adósságot hátrahagyva Joszip Toth és Kaya Ibrahim révén múltak ki, tetemes államadósságot hátrahagyva!!!
A papa, mint fia barátját kérte meg, hogy segítsen a privatizációban. Hogy fizetett-e a tanácsokért, azt nem tudom. De munka közben az aranyból is cseppen el! Azért mondtam, hogy őt kell megkérdezni, mennyire volt elégedett a munkájával!
Lopásról és Kálmán Olgáról szó sem volt az én bejegyzésemben!!!
huKKK
@bencemacska: Nem mondtam, hogy mondta.
"Ácsi!!! Nem értettél meg!"
De. Ön nem értette meg, hogy mi a véleményem Viktor keresztapjáról(S.L.).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.