Nem csökkent a magyar kormányzati szervek “érdeklődése” a facebookozókkal kapcsolatban. Idén két emberről vészhelyzet miatt is kértek adatokat – írja a hvg.hu.

A tavalyi év első félévében 224, az idei év első felében 230 facebookozóról kértek ki adatokat a magyar kormányzati szervek. Ezt összesen 186 adatkéréssel hozták össze a hatóságok, melyből a közösségi oldal üzemeltetői 87 alkalommal tettek eleget részben vagy egészben. Az ilyenkor kiadott információ vonatkozhat a felhasználóra, annak IP cím szerinti tartózkodási helyére, illetve tartalmazhatja az általa küldött vagy fogadott üzeneteket is – olvasható a cikkben.

Egy alkalommal két felhasználóról vészhelyzeti jelleggel kért adatokat valamelyik kormányzati szerv – ezt a Facebook nem teljesítette.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CHEWBACCA
... illetve az ilyen jellegű adatszolgáltatásról / igényről köteles az üzemeltető tájékoztatni a "fészbukozót" !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ez aztan a tuti hiradas! Ez az, elvtarsak!
Mert mindjart itt van 230 ember, akik nem tudjuk , kicsodak, de volt koztuk ketto, aki meg a masik 228-nal is rosszabb fijjucska, vagy janyka vo't.
Azt se tudjuk persze a hirbol, hogy milyen es mennyi anyagot kertek ki roluk, es sikerult azt is titokban tartani a cikkben, hogy KI kerte ki ezt a 230 szemelyi oldalt, melyik diktatorkankhoz kozel allo intezmeny?
Szoval az elvtarsak adtak egy szuper felvilagositast, amitol a nepek most aztan kurva okosak lettek.

Csak uzenem, hogyha en is kozte vagyok a 230-nak, akkor lehet kezdeni a fosztott toll gyujteset, amit fujhatnak a s@ggembe...
Patkany tarsasag, szemet eszkozokkel...
Ludmilla
ha kérték az adataimat,miért nem tudhatok róla? Vagy jön a tekkelütött csapat,és elvisz?
CHEWBACCA
... illetve az ilyen jellegű adatszolgáltatásról / igényről köteles az üzemeltető tájékoztatni a "fészbukozót" !
Itsuka Nakimaga
Valamit azért az is mond, hogy a 230 adatkérésből az oldal üzemeltetői csak 87 esetben tettek eleget!
Vajjon mi lehet az elutasított adatszolgáltatások mögött?
Nessy
Ehhez képest a környékünkön ennek tized részét kérték!
Ha kiváncsiak valamire, keressenek meg, és majd én is válaszolok, ha nem most, esetleg 30 év múlva!
Alattomos, gyáva társaság!
Clavigo
Köszönjük Orbán elvtárs...Egy jó ""Társadalmi Kapcsolat " nem vész el,,,csak átalakul...Feljebb kerül a ranglétrán...
quadrocopter
Senkit nem akrok megsérteni, de elég nagy balfácánnak kell lenni ahhoz, hogy ilyen fészbukos, "közösségi" szarokra kitegye élete történetét, az összes személyes cullanggal, fotókkal, kapcsolatokkal együtt!

Az orbán-retzsim Cekájának ez egy aranybánya, monitorról secperc alatt összeállítanak egy KT-t bármelyk tagról!
szaboria1
@quadrocopter: De sokan vannak én figyelmeztettem egy két ismerősömet de nem akartak hinni, hogy a facebook kisja az adatait. Lázár kb. két éve elszólta megegyeztek a facebookkal adatok kiadásáról.
Fradigege
Azt figyelik, hogy ki cigányozza le a zsírmorét? Kit érdekel. Én vállalom.
karma1
@szaboria1: @quadrocopter: Nem kell tul messzire menni, ezen a kozossegi oldalon is vannak ilyen g.cik, nevezetesen veroce21, aki a facebook oldalamra - hacker modon, mert nem vagyunk ismerosok - bemaszott, es a facebookon keresztul bement a maganoldalaimba, majd ezen az oldalon olyan hsz-t irt, hogy a fal adta a masikat.

A fideszes g.cik, uj avosok koztunk elnek, es nehanyan lelkesen lajkoljak is... Ez van...
yazo64
A "professzor" adataira nem voltak ekkora vehemenciával kíváncsiak...
papa.49
A kis kíváncsi, pedig tudhatná a tökkelütött marhája, aki kíváncsi hamar megöregszik, avagy nem is öregszik tovább)))))))))))
Desischado
Kiváncsi lennék rá, hogy én is közte vagyok? Magasról lest@rom, nem fog emiatt a véleményem változni a rablóbandáról, és ennek hangot is adok! Alattomos, gyáva, sunyi, szemét banda!
babp1982
Kinyalhatják a seggemet ez is csak azt bizonyítja,hogy retteg a flig roma felcsúti putyin szopó:-))))))))))))))))))))))))))
papa.49
@Desischado: Ha fent vagy a fészbukon akkor elméletileg igen, tudnak rólad mindent amit feltudnak használni ellened egy adott esetben,,,,
karma1
@yazo64: Ugy professzor az a ven kocsog, mint ahogy en 16 eves szuzlany... Bar belolem meg tudnak szuzet varazsolni, - a fejemet meg letakarjak - de pharaonnak ez mar nem fog menni,... Kutyabol mx. csak kutyaszalonna lesz...:o(((
Desischado
@papa.49: Lehet, de nyomozgassanak kicsit, mert semmilyen adatot sem adtam meg! Hehehe...

@karma1: Ezt jól megmondtad, drágám! (nevet)
Ezúton kívánok mindenkinek Békés, Áldott Boldog Karácsonyt!
rdos
Van itt valami közszereplő vagy inkább közszolga, aki nekem nagyon gyanús. Mr Bokros Csomag. Nem, ő már nem közszerepel, nyelvemen van a neve. Megvan. Mr Orbán Csomag. :-)

Miért gyanús? A hat évnél régebbi írásait (arckönyvbelit is?) állítólag egyszerűen eltüntette.
Lepényleső
A stadionok lehet,nekünk készülnek,ülésszám helyett majd nevek lesznek?
cikicakk55
Már nem is vagyok mérges a facebookra,mert két oldalam is van,pedig csak egyet csináltam.Illetve nem én csináltam,hanem a fiam,már legalább 7 éve. A másik profilom fogalmam sincs,hogy született,de én sokáig nem is tudtam róla. Már írtam,hogy szedjék le,de nem tették meg. Azt amelyiket használom is,azt meg megvariálták,mert először hajdúböszörményben születtem,holott azt sem tudom hol van,aztán mikor ezért reklamáltam,gyorsan kicserélték Siófokra.Igaz,hogy az sem az igazi de most már főleg nem bánom.Keressenek ott. A véleményeim meg amit írok,nem titkosak,vállalom a felelősséget mindegyikért.Én nem vagyok olyan,mint a kormány,hogy 100 évre titkosítok mindent ami rám nézve ciki.
quadrocopter
"vészhelyzeti jelleggel kért adatokat "!
Ne b****a meg a hála isten, szidták a hibbant szellemi rövidgatyást?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.