Juhász Péter szerint a találkozóról készült fotó Friderikusz Sándor korábbi nyilatkozatát igazolja. Juhász Péter, az Együtt politikusa Facebook-oldalán osztott meg egy fényképet, azt állítja róla: a Nobu étteremben készült, és Németh Sándor, az ATV-t birtokló Hit Gyülekezete vezető lelkésze látható rajta, amint Habony Árpáddal és Andy Vajnával egyeztet. Juhász szerint ez igazolja Friderikusz Sándor korábbi szavait. Az ATV volt műsorvezetője az Indexnek adott interjúban, még októberben állította azt, hogy Németh kérdőre vonta: „Orbán Viktor vesztét akarja-e”, és jelezte, hogy eltúlzottnak találja azokat a kritikákat, amelyekkel Friderikusz műsorában illették a miniszterelnököt és a kormányt. Azt is állította, hogy az ATV hírigazgatója, Németh Szilárd (Németh Sándor fia) „elszólta magát”, így kiderült, hogy ő is találkozott Habonnyal és Vajnával. Németh Sándor legutóbb annak kapcsán emelte fel nyilvánosan szavát, hogy az ATV egyik húzóneve, Kálmán Olga átigazolt a Hír TV-hez. A lelkész...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem gondolom azt, hogy Olga bebaszcsizott a karácsonyi bulin és ami a szívén a száján alapon minden bevezető nélkül felmondott. Azt viszont mindenkinek ajánlom szíves figyelmébe, amit Friderikusz Sándor egykori ATV­-s arc két hónappal ezelőtt az ATV­-ben történt
csapatmozgásokról nyilatkozott. Kiemelten arról, hogy mit lehet elmondani egy olyan tévéről;
ahol a háttérben Habonnyal és Vajnával tárgyalnak; ahol egy színvonalas közéleti műsor
készítőjének felajánlják, hogy mi lenne, ha a jövőben aktuálpolitika­mentes szarokat gyártana;
ahol a hitgyülis Németh istenkirály eltúlzottnak találja azokat a kritikákat, amelyekkel Orbánt és
a kormánya működését illeti egyik­másik műsorvezető, és ahol önként vállalkoznak a
gyűlöletpropagandát nyomató kormányhirdetések offenzív sugárzására.
Ha innen nézzük, akkor egyrészt annyi van, hogy Kálmán Olga tovább bírta a feszültséget és a trágyalé lötyögtetését, mint Friderikusz Sándor, bár megismétlem: hosszú ideje nyomaszt az az érzés, hogy a műsorai már csak arról a néma kompromisszumról szóltak, amelyeket azért vállalt, hogy kozmetikázott formában ugyanazt csinálhassa, amit korábban profi módon, az elvei megtaposása nélkül csinált.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@JAJMÁR: Nem tudom, hogyan működik ez, de a cím olvasása közben én is úgy éreztem, hogy valami ocsmány masszába nyúltam. Ragadós volt, nyúlós, és átható penetráns szagot árasztott... Pánikszerűen kezet mostam (3X), Bradoman nevű fertőtlenítőszerrel zártam a tisztogatási akciót, és gyorsan a tv-távkapcsolóért nyúltam: van csatorna, ahol csak AK-47-tel lőnek rám, azt még valahogy elviselem... :-)))
human
Mióta az Origo kirúgta a főszerkesztőjét, mert lázárnak a luxusútjait firtatta azóta nem olvasok Origot. Maximum a még nem pártállami időkből származó archívumából csemegézek, amit kidob a google találatnak.
Mikor a VS-t hagyták ott az újságírói, mert kiderült, hogy pénzmosodának használták, szintén eldöntöttem, hogy nem olvasom többet.
Talán eljön az idő mikor már az ATV sem lesz többé vállalható.
JAJMÁR
@eugen4402: 18:05 Jól leírtad. A "mocskot" lemossa az ember. Ha teheti, bele se nyúl.
Yoda69
Gyorsan kell eladnia az ATVt mert meg nehany nagy nev elmegy toluk, es az egesz nezhetetlen es ertektelen lesz. Kivancsi vagyok Simon Andras mikor dobja a be a torolkozot.
Edmond Dantes
Én ma a Márton Áron téren,az 59-es villamos végállomásánál lévő L2-es bisztróban ebédeltem.Reménykedtem benne,hogy ez a három szerény úr is talán ott fog találkozni,természetesen véletlenül .Most már értem,hogy miért vártam őket hiába.Nekik a puccos Nobu,nekem a szerény bisztró.Csak az a bajom,hogy ők a puccos étteremben is az én pénzemből zabáltak.Az,hogy miről beszélgettek, tökéletesen érdektelen,ugyanis azt naponta olvashatjuk,láthatjuk!!!
eugen4402
@JAJMÁR: Utólag már én se nyitnám ki a cikket, de sajnos esendő (kíváncsi) kisfiú vagyok, és mindent (?) elolvasok amit felkínál a média. Úgy hiszem, tudni kell, mikor jön el a pillanat, amikor már csak a kézmosás-fertőtlenítés segíthet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.